Wij wonen in een heel oud huis en dat heeft zo zijn charmes. Wij hebben dit huis een paar jaar geleden gekocht en daarna hebben wij heel veel aan de woning laten verbouwen. Een van de dingen die wij moesten laten doen, was de oude haarden weer in ere herstellen. Wij hadden namelijk het plan gevat om de oude open haarden weer te gaan gebruiken. Dat hield dus ook in dat wij de schoorsteen moesten renoveren. Deze was namelijk al in geen tiental jaren meer gebruikt en vandaar dat wij zijn gaan kijken hoe wij deze weer in ere konden herstellen. Toen wij een bouwvakker naar de staat van de schoorsteen hadden laten kijken, vertelde deze ons dat wij eigenlijk alleen een schoorsteenveger in Hulst moesten gaan zoeken om het ding schoon te laten maken. Hij wist dat er ergens een schoorsteenveger in Hulst te vinden was, maar hij adviseerde ons om even op het internet te gaan kijken wat zijn contactgegevens waren. Wij zijn daarom eens even gaan googelen op ‘schoorsteenveger in Hulst’ en toen kwamen wij al heel snel terecht bij de mensen van Schoorsteenveger-Terneuzen.nl. Deze site was alles wat wij nodig hadden want hier konden wij een schoorsteenveger in Hulst vinden. Wij wilden namelijk met iemand uit de omgeving samenwerken en aangezien wij zelf in Hulst wonen, wilden wij een schoorsteenveger in Hulst vinden. Toen wij eenmaal op de genoemde site terecht waren gekomen, hebben wij gekeken wat de mogelijkheden waren. Wij lazen dat het mogelijk was om een schoorsteenveger in Hulst in te schakelen voor een heel aantrekkelijke prijs. Dat was precies wat wij gehoopt hadden, dus wij hebben toen meteen even gebeld om te horen of deze schoorsteenveger in Hulst ons misschien al op korte termijn zou kunnen helpen. De winter stond op dat moment namelijk voor de deur en hoe sneller wij geholpen zouden zijn, hoe beter dit voor ons zou zijn. Gelukkig kon deze schoorsteenveger in Hulst ons meteen te hulp schieten en wij konden hem een paar dagen later al verwelkomen. Hoe prettig is dat?

Deze schoorsteenveger in Hulst heeft ons heel goed geholpen

Toen wij eenmaal een afspraak hadden ingepland met deze schoorsteenveger in Hulst, stond hij al binnen een paar dagen bij ons op de stoep. Hij is ook meteen aan de slag gegaan en het viel mij op hoe professioneel hij te werk ging. Deze schoorsteenveger uit Hulst had alles bij zich om de klus in goede banen te leiden. Dat was heel prettig want wij hadden gevreesd dat wij een trap zouden moeten aanbieden en die hadden wij eigenlijk helemaal niet. Als je met deze schoorsteenveger in Hulst zaken wilt gaan doen, hoef je hem alleen maar te vragen en dan komt hij. Verder hoef je niets te regelen. Dat zorgt ervoor dat je je schoorsteen dus heel eenvoudig kunt onderhouden. Genoeg reden voor ons dus om zeer enthousiast te zijn over deze schoorsteenveger in Hulst. Mocht u er ook een zoeken, dan kan ik u deze professional van harte aanraden.

De rekening viel ons heel erg mee

Wij waren even bang dat wij een fortuin moesten gaan uitgeven toen wij de rekening op de mat vonden. Dat was echter helemaal niet het geval, de kosten vielen ons heel erg mee. Kortom:

  • wij hebben deze mensen ingeschakeld om onze schoorsteen te vegen
  • deze mensen hadden alles bij zich om de klus te klaren
  • wij kregen een zeer schappelijke factuur aangeboden

Meer weten over dit bedrijf? Surf dan even naar hun website. Hier leest u alles wat u wilt weten.