Onze inbouwspots zijn op diverse manieren te gebruikenBent u op zoek naar een online webwinkel waar u erg voordelig aan inbouwspots kunt komen? Kijk dan eens op onze website, pretmetled.nl. Want wij van PretMetLed weten wat de klant wil. Scherpe en heldere lampen van een uitstekende kwaliteit die u niet om het half jaar hoeft te vervangen. Het zijn gasloze lampen zonder uitstoot en daarmee niet alleen uiterst duurzaam in de zin dat ze goed zijn voor het milieu, vanwege de lange levensduur bent u beslist geen dief van de eigen portemonnee. Er zijn talloze plekken in uw koophuis of het huis dat u wilt gaan verhuren waar inbouwspots niet misstaan. U denkt wellicht direct aan het aanrecht in de keuken. Een goed idee maar wat te denken van de badkamer, bijvoorbeeld in een inbouwkast of boven de wasbak? Ook op zolder, in de garage of een uitbouw waar u in de ochtend gezellig koffie drinkt, het zijn allemaal plekken waar er genoeg ruimte is voor onze inbouwspots. Ook vanuit zakelijk oogpunt kan de keuze voor inbouwspots een slimme keus zijn. Het biedt een warmere gloed en is daarmee een ideale vervanging voor saai tl-licht. Het zal dan ook zeker bijdragen aan een vriendelijkere en meer productieve werkvloer met dito werknemers. Maar welke inbouwspots passen het beste bij uw wensen? Gaat het u om het totaalbedrag of vindt u het belangrijker dat u de juiste wattage of voltage in huis haalt? En ook de vorm en hoeveelheid van deze inbouwspots spelen vanzelfsprekend een belangrijke rol bij het maken van de uiteindelijke keuze. Genoeg redenen om eerst nog even de kat uit de boom te kijken.

In welke vorm had u graag inbouwspots gewild?

Wat hebt u in gedachten? Zoekt u naar vele inbouwspots omdat u in het groot wilt inkopen? Daar doen we beslist niet moeilijk over. Wel raden we het u dan aan om apart contact met ons op te maken zodat we u een offerte op maat kunt sturen. We bieden u een keur aan voordelen en een aantal daarvan willen we u niet onthouden:

  • Zo verzenden we alle bestelde inbouwspots geheel gratis boven de 100 euro,
  • U krijgt maar liefst 30 dagen retourrecht in plaats van de gebruikelijke 14 dagen,
  • Daarnaast krijgt u 2 jaar lang garantie op alle inbouwspots.

Uiteraard worden alle artikelen geleverd met uitleg zodat u direct kunt beginnen met het inbouwen en plaatsen van deze handige spotjes. U kunt ze richten om bijvoorbeeld een bepaalde hoek van de kamer beter te verlichten of om een object uit te lichten. Maar uw keuze via de handige categoriebalk. Daar kunt u onder andere aangeven wat voor type licht u zoekt, met welk halogeenlicht het moet worden vergeleken, zoek op vorm of kleur van de armatuur of een geheel andere klasse. Hebt u een weloverwogen keuze kunnen maken? Maak dan een vrijblijvend account aan door uw adres- en contactgegevens in te vullen. De bestelling sturen we u binnen enkele werkdagen toe mits u aan de betalingsvoorwaarden hebt voldaan.

Maak vandaag nog een keuze en profiteer van de eenvoudige besteloptie

Hebt u toch nog vragen over de inbouwspots die u op het oog hebt? Dat is geen probleem, klim in de pen en schrijf ons een mail. Ook kunt u tijdens kantooruren gerust even bellen met de klantenservice, zij helpen u namelijk graag op weg. Hopelijk bent u erg tevreden over onze service en wilt u ons beoordelen. Op dit moment hebben we namelijk een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,5 en dat willen we graag zo houden.