Ons bedrijf heeft vorig jaar een modernisatieslag ondergaan en dat betekende dat wij ook ons pand grondig hebben laten verbouwen. Wij werken namelijk al dertig jaar in hetzelfde pand en dat zorgde ervoor dat alles behoorlijk verouderd was. Dat was ook iets wat heel erg zichtbaar was voor onze klanten en wij hebben daarom gezorgd dat wij een frisse wind door ons bedrijf hebben laten waaien. Een van de dingen die wij hebben laten doen, was dat wij een datacenter in ons pand hebben laten bouwen. Dit wilden wij al heel lang, maar wij wilden er zeker van zijn dat wij een goede stap zetten, dus hebben wij een grondige voorbereiding getroffen. Wij hebben gekeken naar hoe wij dit het beste konden aanpakken. Wij hadden al snel in de gaten dat wanneer je een datacenter aanlegt, je ervoor moet zorgen dat je een goede vloer laat installeren. Wij hoorden dat wij voor een installatievloer moesten kiezen. Omdat wij zelf weinig verstand van zaken hadden, hebben wij daarom de hulp ingeroepen van een bedrijf dat alles weet van een installatievloer. Wij kwamen terecht bij Systemfloortechnics.nl. Deze site bood ons heel veel nuttige en interessante informatie over het aanleggen van een installatievloer. Wij werken namelijk met veel verschillende apparatuur en het is daarom belangrijk dat je een installatievloer aanschaft die eenvoudig aan te passen is. Wij hebben bij de mensen van Systemfloortechnics bekeken wat de mogelijkheden waren wanneer het ging over een  goede installatievloer en zij hebben ons van heel goed advies voorzien. Wij hebben namelijk inmiddels een goede installatievloer laten installeren en wij zijn heel blij met hoe dit alles gegaan is. Wij zijn niet alleen heel voordelig geholpen, maar ook nog eens zeer professioneel. Deze combinatie zie je vandaag de dag niet zo vaak meer. Ik kan u daarom ook van harte aanraden om met de mensen van Systemfloortechnics.nl in zee te gaan.

Wij kregen advies op maat over onze installatievloer

Toen wij bij Systemfloortechnics.nl aanklopten omdat wij graag advies wilden inwinnen over de installatievloer die het meest geschikt was voor ons doel, kregen wij te horen dat zij ons goed konden helpen. Ze waren zeer bereid om een keer bij ons kantoor langs te komen om te bekijken welke installatievloer wij het beste konden kiezen. Dat vonden wij erg prettig om horen en wij hebben hen dan ook al snel uitgenodigd. Dit was een heel goede zet, want de man die langskwam heeft ons precies weten uit te leggen wat in ons geval het beste was om te doen. Wij kregen heel goed advies en wij hebben ook al heel snel een goede offerte in huis gekregen. Genoeg reden dus om dit bedrijf groen licht te geven voor de aanleg van de installatievloer. Binnen een paar weken hadden wij de mensen van dit bedrijf over de vloer en zij hebben ons heel erg goed weten te helpen. Onze vloer ligt inmiddels in de ruimte en deze is echt heel goed geslaagd.

Onze vloer kan met onze ambities meegroeien

Het grote voordeel van een dergelijke vloer is dat deze eenvoudig aan te passen is. De vloer bestaat namelijk uit allerlei losse onderdelen waardoor je dus eenvoudig nieuwe apparatuur kunt inbouwen. Daarmee is de vloer helemaal klaar voor onze toekomst; willen wij uitbreiden, dan passen wij onze vloer eenvoudig aan. Kortom:

  • wij hebben hier de juiste vloer weten te vinden
  • wij zijn voor een heel goede prijs geholpen
  • de vloer is zeer professioneel ge├»nstalleerd

Meer weten over dit bedrijf? Kijk dan vandaag nog even op Systemfloortechnics.nl.