Als directiesecretaresse moet ik regelmatig een vergaderlocatie in Midden Nederland regelen. Dit doe ik voor diverse leden van het managementteam van het bedrijf waar ik werk. Deze mensen zijn doorgaans te druk om dit zelf te regelen. Daarom is het mijn taak dit voor elkaar te krijgen. Onze managers weten ook vaak niet welke locaties er voorhanden zijn als er een vergaderlocatie in Midden Nederland geregeld moet worden. Soms is het nog een hele klus een vergaderlocatie in Midden Nederland te regelen, vooral als het om grote groepen mensen gaat. Managers zijn meestal druk bezet en een tijdstip in hun agenda’s zien te  vinden waarop zij allemaal kunnen is soms bijna onmogelijk. Daar komt nog eens bij dat er vaak op het laatste moment een vergaderlocatie in Midden Nederland geregeld moet worden. Mijn werk is dus niet eenvoudig! Gelukkig heb ik na een aantal jaren dit werk gedaan te hebben wat vaste adressen. Ik kan bijvoorbeeld bijna altijd terecht bij https://www.paardenburgh.nl/vergaderlocatie-midden-nederland voor een vergaderlocatie in Midden Nederland. Op het laatste moment kunnen zij vaak nog wat regelen. Dat maakt het mij net iets makkelijker. De managers zijn bovendien vaak zeer tevreden over de omgeving en ambiance bij De Paardenburgh. Deze vergaderlocatie in Midden Nederland is een van de plekken waar ze het liefst overleggen. Dat onthoud ik natuurlijk. Ik wissel de locaties af, maar meestal kom ik hier op uit. We hebben nu eenmaal goede ervaringen met deze locatie.

Voordelen van een vergaderlocatie in Midden Nederland

Midden Nederland is voor de meeste mensen een centrale locatie. Door hiervoor te kiezen moet iedereen ongeveer even ver reizen. Het scheelt voor onze managers dat ons bedrijf niet ver van De Paardenburgh vandaan is. Ook daarom kiezen we regelmatig voor deze locatie. Andere voordelen zijn dat de locatie:

  • Eenvoudig via het OV te bereiken is
  • Zeer goede catering biedt
  • Tot laat open is
  • Een goede prijs-kwaliteit verhouding biedt

Daarnaast ben ik er zelf ook wel eens geweest en vind ik het, in tegenstelling tot een andere vergaderlocatie in de buurt, erg gezellig. Ook dat is belangrijk bij een vergaderlocatie. Midden Nederland is voor onze managers de perfecte regio om bij elkaar te komen, vooral als er een aantal collega’s uit het noorden en westen moeten komen. Een alternatief voor vergaderen op locatie is natuurlijk de video call of conference call. Toch zijn er situaties waarin mijn collega’s liever samenkomen en vergaderen, bijvoorbeeld voor een strategisch overleg of een heisessie. Dan probeer ik altijd iets extra’s te regelen, bijvoorbeeld lekker eten binnen een bepaald thema of een activiteit. Dit doe ik altijd in overleg met een van de directieleden, zodat het management weet wat ze kunnen verwachten. De vergaderlocatie in Midden Nederland waar ik meestal boek, houdt dan ook rekening met dieetwensen en andere wensen die ik vooraf aangeef. Die flexibiliteit maakt het een uitstekende partner voor het regelen van (last minute) vergaderingen, centraal in Nederland, dus makkelijk bereikbaar voor iedereen.

Vergaderlocatie boeken

Een vergaderlocatie in Midden Nederland zoals hierboven beschreven is eenvoudig te boeken via de website: https://www.paardenburgh.nl/vergaderlocatie-midden-nederland. Meestal neem ik nog contact op met de medewerkers van De Paardenburgh om te verifiëren of de boeking goed is aangekomen. Dat doe ik ook om goede connecties te onderhouden met de medewerkers. Vaak krijg ik dan net iets meer voor elkaar, bijvoorbeeld een lastige boeking er doorheen krijgen op het laatste moment. Een goede directiesecretaresse kan dat regelen, ook als het op het laatste moment nog gedaan moet worden.