Als je specifiek op zoek bent naar acupunctuur in Zeist zou ik gebruik maken van de website va acupuncturistenoverzicht.nl. Daar hebben ze namelijk een groot overzicht van acupuncturisten voor je verzameld, welke allemaal aangesloten zijn bij de officiĆ«le beroepsverenigingen en dus werken volgens bepaalde standaarden. Acupunctuur is typisch zo’n alternatieve geneeswijze waarvan je niet wilt dat je met iemand zonder ervaring te maken hebt, en dus hebben ze deze site in het leven geroepen. Acupunctuur Zeist is mogelijk bij Mhiera den Blanken. Zij helpt in haar praktijk mensen met een grote diversiteit aan klachten, en kan ook jou helpen bij het (her)vinden van de juiste balans. Wat zij vooral opmerkt in haar praktijk is dat veel mensen een combinatie ervaren van lichamelijke en psychische klachten. Dit is eigenlijk heel logisch te verklaren. Psychische klachten komen namelijk ook deels voort uit lichamelijke klachten (als je maar lang genoeg pijn hebt of moe bent ga je je vanzelf rot voelen) en bovendien zijn ze meer lichamelijker dan je zou denken. Als je namelijk lichamelijk uit balans bent ga je ook andere soorten hormonen aanmaken, namelijk stresshormonen, waardoor je je ook psychisch rot gaat voelen. Niet gek dus, dat Mhiera in haar praktijk voor acupunctuur in Zeist zoveel mensen ziet die deze combinatie ervaren. Gelukkig is daar met behulp van dee eeuwenoude Chinese geneeswijze in veel gevallen iets aan te doen. Maar hoe werkt dat nou precies?

Praktijk voor acupunctuur in Zeist

Mhiera den Blanken werkt al jaren in haar praktijk voor acupunctuur in Zeist, waar ze mensen helpt bij het vinden van een nieuwe, zowel fysieke als mentale balans. Dit doet ze door het plaatsen van ultradunne naaldjes op bepaalde acupunctuurpunten. Deze punten bevinden zich op je meridianen, oftewel de energiebanen van je lichaam. Je kunt deze niet zien, maar ze zijn er wel. En door deze naaldjes te plaatsen kun je de doorstroming van energie bevorderen of juist afremmen. In haar praktijk voor acupunctuur in Zeist merkt Mhiera dat dit vaak hele bijzondere effecten heeft. Door de verbeterde doorstroming van energie in je lichaam kunnen klachten en symptomen namelijk opgeheven worden en voel je je snel beter. Het werkt soms bijna magisch, omdat het haast onvoorstelbaar is wat voor een groot effect deze minuscule naaldjes kunnen hebben. 

Bij welke klachten helpt acupunctuur?

Je kunt met een heel breed scala aan klachten terecht bij de praktijk voor acupunctuur in Zeist, maar hieronder volgen alvast enkele voorbeelden:

  • Chronische hoofdpijn
  • Slecht kunnen slapen
  • Chronische pijnklachten
  • Astma en hoestproblemen
  • Menstruatieklachten

De lijst met klachten waarbij acupunctuur kan helpen is echter vele malen groter dan deze. Je kunt het beste even naar acupuncturistenoverzicht.nl gaan en daar het stukje over de praktijk voor acupunctuur in Zeist lezen. Mhiera vertelt daar wat meer over zichzelf en bovendien over hoe ze in haar praktijk te werk gaat. Ook kan het overigens zo zijn dat ze jouw klacht prima kan behandelen, maar hij simpelweg niet in het lijstje staat. Neem daarom gerust even contact met haar op om de mogelijkheden te bespreken. Gelukkig geldt voor acupunctuur altijd: Baat het niet dan schaadt het niet. Het is dus zeker het proberen waard, wat je klacht ook is!