Een aantal jaar geleden ben ik gaan tennissen want het leek mij leuk om een keer wat meer aan sport te gaan doen. Ik zat namelijk nadat ik van mijn werk gekomen was, alleen nog maar thuis op de bank en daar word je toch ook niet vrolijker van. Ik kwam snel aan en ik wilde daarom iets actiefs gaan doen. Ik heb toen besloten om te gaan tennissen omdat mij dit altijd een heel mooie sport leek. Ik heb toen les genomen, maar de trainer die ik had, kon er zelf helemaal niets van. Ik heb daarom heel lange tijd verkeerde dingen aangeleerd en daardoor heb ik allerlei blessures opgelopen. Een van de dingen waar ik het meest last van had, was een tennisarm. Ik meende altijd dat je alleen een tennisarm kon krijgen van dingen die niet direct aan het tennissen gerelateerd zijn, maar het is dus blijkbaar ook zo dat je van het tennissen zelf een tennisarm kunt krijgen. Ik heb toen eerst een tijdje niet meer gesport, maar op een gegeven moment had ik toch de behoefte om weer aan de slag te gaan. Ik ben toen eerst heel voorzichtig weer gaan sporten omdat ik mijn tennisarm niet wilde belasten. Uiteindelijk heb ik gemerkt dat ik een andere tactiek moest gaan toepassen en ik ben toen op zoek gegaan naar mogelijkheden om een therapeut in de arm te nemen die mij kon helpen. Ik heb toen gekeken wie ik het beste kon benaderen wanneer ik aan mijn tennisarm geholpen wilde worden en ik heb toen de mensen van hierhebikpijn.nl gevonden. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben omdat ze ergens pijn hebben. U hoeft niet eens te weten wat er aan de hand is, deze mensen kunnen uw klachten aanhoren en duiden en er dan een behandeling voor starten. Ik wist dus al dat ik een tennisarm had, dus ik heb een keer contact met deze mensen opgenomen om te horen of zij mijn tennisarm konden behandelen. Zoals je van een goede therapeut mag verwachten, konden deze mensen dat en daarom wilde ik hier graag een behandeling starten om aan mijn tennisarm te werken. He was fijn dat ik hier al heel snel geholpen kon worden.

Ik kreeg goede oefeningen om mijn tennisarm te verhelpen toegewezen

Ik heb gemerkt dat de mensen van deze praktijk je heel goed kunnen helpen wanneer je een tennisarm hebt. Het is namelijk zo dat wanneer je bij deze mensen aanklopt, zij heel goed kijken wat de klachten zijn en hoe je deze met efficiƫnte oefeningen kunt bestrijden. Ik ben hier nu een tijdje onder behandeling en ik merk heel veel verbetering.

Wilt u meer weten?

Mocht u meer willen weten over deze praktijk, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site hierhebikpijn.nl surfen
  • Lezen wat deze mensen voor u kunnen doen
  • Een afspraak maken wanneer u ook geholpen wilt worden

Ik hoop dat u hier ook gericht aan uw klachten kunt werken.