Last hebben van een hernia of reuma kan u vaak belemmeren in uw dagelijkse bezigheden. Deze klachten zijn vaak chronisch, waardoor ze kunnen komen en gaan. Echter zijn er wel oplossingen om de pijn te verlichten. Een van deze oplossingen is http://www.fitenfysio.nl/aquatherapie-rotterdam/. Bij http://www.fitenfysio.nl/aquatherapie-rotterdam/ leert u op een verantwoorde manier bewegen onder water. Bij Flower of Life kunt u deze http://www.fitenfysio.nl/aquatherapie-rotterdam/ volgen. Wij leggen u graag meer uit over onze http://www.fitenfysio.nl/aquatherapie-rotterdam/ en hoe u met ons in contact kunt komen voor deze vorm van therapie. Daarnaast zullen wij ook dieper ingaan op de voordelen van http://www.fitenfysio.nl/aquatherapie-rotterdam/, zodat u een goed beeld heeft van de mogelijkheden.

Grote voordelen bij http://www.fitenfysio.nl/aquatherapie-rotterdam/

Mensen met een chronische aandoening zoals een hernia, reuma, obesitas of diabetes moeten vaak het gevoel van bewegen en tegelijkertijd het sociale aspect van het samen sporten missen. http://www.fitenfysio.nl/aquatherapie-rotterdam/ brengt hier verandering in. Tijdens deze manier van sporten kunt u niet alleen aan uw conditie werken, maar wordt er ook rekening gehouden met uw individuele klachten. Zo kunnen wij een training aanbieden die voor u op maat gemaakt is en die u in groepsvorm uit kunt oefenen. Met http://www.fitenfysio.nl/aquatherapie-rotterdam/ traint u zowel uw lichaam als uw sociale vaardigheden. Tevens leert u op een verantwoorde manier en onder professionele therapeutische begeleiding onder water bewegen. Afhankelijk van uw klachten worden er verschillende oefeningen uitgevoerd, zodat u weer in beweging komt en er tevens voor kunt zorgen dat uw klachten u niet verhinderen in uw dagelijkse bezigheden. Aquatherapie is daarnaast uitermate geschikt voor behandeling na een operatie van het bewegingsapparaat, botbreuken, oncologische patiënten en neurologische klachten. Bij deze therapie wordt gewerkt aan conditie-, coördinatie-, stabiliteit gewrichten-, evenwicht- en krachtsverbetering. Daarbij biedt http://www.fitenfysio.nl/aquatherapie-rotterdam/ de volgende voordelen:

  • Vermindert de stijfheid in de spieren en gewrichten
  • Verbetert de doorbloeding
  • Zorgt voor algehele ontspanning
  • Verlaagt de bloeddruk ten gevolge van een lichte vaatverwijding
  • Zorgt voor vochtafvoer bijvoorbeeld bij oedeem
  • Zorgt voor een diepere uitademing
  • Werkt spierversterkend op de inademing

In combinatie met ervaringsgerichte oefeningen bieden wij u een krachtig proces om tot mooie resultaten te komen. Uw verhaal en uw behoeften staan daarbij te allen tijde centraal. Wij leveren persoonlijk op u afgestemd maatwerk, waarmee we tot de kern komen en wat leidt tot significante resultaten. Daarom beginnen wij altijd met een kennismakingsgesprek, waarin wij kijken naar wat het probleem is en welke obstakels u hierbij tegenkomt. Daarnaast kijken wij ook naar het resultaat dat u wilt behalen met http://www.fitenfysio.nl/aquatherapie-rotterdam/, zodat we aan de hand van deze informatie een passend schema op kunnen stellen. Daarna gaan wij direct aan de slag met de oefeningen om uw pijn te verminderen.

Wij werken vanuit integriteit en vertrouwen

Flower of Life is uw specialist op het gebied van therapieën waarmee de kracht in uw lichaam weer terug komt. Onze missie is om onze cliënten te helpen in hun kracht en tot bloei te komen. Wij werken vanuit integriteit, deskundigheid, aandacht, vertrouwen, respect, en doelgerichtheid. Tijdens het eerste gesprek brengen wij uw hulpvraag in kaart, waarna wij een passende behandelingen kunnen opstellen. Zo kunnen wij u altijd de beste service en het beste eindresultaat bieden voor uw situatie. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op http://www.floweroflifecc.nl/. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van informatie. Begin daarom vandaag nog aan de verbetering van uw klachten en maak een afspraak met een van onze therapeuten. 

Lees meer…