Over drie maanden gaan mijn verloofde en ik trouwen en ook al hebben we de meeste zaken voor de bruiloft ondertussen al wel geregeld, toch ben ik nog op zoek naar een trouwring in Arnhem die past bij mij, bij ons eigenlijk en bij onze stijl. Een trouwring in Arnhem vinden is op zich geen grote opgave, maar waar begin je? Ik ben bij een paar juweliers geweest, maar daar is steeds zo’n beperkte keuze. Ik wil iets wat anders is, niet iets wat iedereen al heeft. Mijn aanstaande werd al een beetje gek van mij, dus daarom ben ik zelf maar op zoek gegaan naar de mooiste trouwring in Arnhem

Een trouwring in Arnhem vind je het beste bij Juwelier De Tijd

Voor wie écht veel keuze wil, kan ik nu alvast een tip geven: ga naar Juwelier De Tijd. Die hebben zo enorm veel keus. En je kunt online op juwelierdetijd.nl al de collectie bekijken, waardoor je van te voren op je gemak al een beetje een idee kunt krijgen van een bepaalde soort ring en je heel gericht op zoek kunt gaan naar een trouwring in Arnhem. Of waar je ook maar mag wonen, want uiteindelijk is het vinden van een trouwring in Arnhem via deze manier erg handig, snel en prettig. De collectie is zeer uitgebreid en je hebt veel meer keuze dan ge geijkte geel gouden, rood gouden of wit gouden trouwringen. Zo kun je selecteren op:

  • Design
  • Ambachtelijk
  • Met zwarte materialen of carbon
  • Platina
  • Exclusieve ringen
  • Palladium met goud
  • Palladium met edelsteen

Eigenlijk te veel om op te noemen. Dus ongeacht of je op zoek bent naar een trouwring in Arnhem of ver daar buiten, bij Juwelier De Tijd vind je echt heel mooie ringen die je bijna nergens anders kunt vinden. En dat is precies wat ik wilde.

De trouwring die we gekozen hebben

Bij de bijzondere trouwringen zag ik ringen staan die met een vervaging zijn gemaakt. Dit zijn trouwringen van 18 karaat goud en ze zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Ik was op slag verliefd. Ik had zo’n trouwring in Arnhem nog niet gevonden, dus ik ben direct in de bestelmodus gesprongen en verder alles gaan doorlezen om te weten te komen wat ik moest weten. De ring die wij hebben gekozen heeft de naam Iris, wat ik heel mooi vind. Het is een eenvoudige gladde ring met een ovalen band en het is erg prettig om op deze manier al een keuze te kunnen maken. Ik heb ervoor gekozen om de ringen wel in Doetinchem op te halen, want dat vind ik voor mijzelf prettig, maar ik had ook per koerier de ringen thuis kunnen laten bezorgen. Ik heb de maten in huis, kon zo alles regelen en het is fijn te weten dat je via Juwelier De Tijd ook maatgarantie heb. Daarnaast kost het graveren niets, zijn de ringen verzekerd tegen verlies of diefstal en zelfs levenslang op materiaal en fabricage. En het mooiste van alles is dat we weer iets van ons lijstje voor de bruiloft af kunnen strepen. We hebben ringen gevonden waar we ook nog eens heel erg blij mee zijn en ik kan echt niet wachten om mijn trouwring aan iedereen te laten zien op de bruiloft. Tot die tijd houden we het lekker nog even geheim. Ik ben wel blij dat ik ondanks mijn zoektocht naar een trouwring in Arnhem toch heel goed geslaagd ben en dat bijna online. Ik heb uiteindelijk alleen maar even heen en weer hoeven rijden naar Doetinchem. Een absolute aanrader.