Bij Horeca World verkopen wij horeca apparatuur in Nederland maar ook in België. De meeste bedrijven met wie wij zaken doen begeven zich in de horeca branche. Dat wil zeggen dat onze klanten vaak ondernemers zijn met een restaurant, een bar of club. Wij bieden onze klanten een zeer compleet aanbod aan apparatuur. Het is niet voor niets dat zij sinds jaar en dag bij ons aankloppen voor horeca apparatuur. Wij vinden het belangrijk, dat wanneer u zaken met ons doet, u kunt rekenen op een goede service. Met deze service bedoelen we bijvoorbeeld een snelle levering, maar daar blijft het niet bij. Service betekent voor ons namelijk ook nazorg. Op het moment dat u horeca apparatuur bij ons besteld heeft, dan zullen wij ook verantwoordelijk zijn voor de plaatsing. Bij horeca apparatuur kunt u denken aan veel verschillende zaken zoals ovens en kookplaten. Onze producten zijn toegespitst op bedrijven die grotere hoeveelheden produceren. We hebben een showroom van achthonderd meter waar u uw ogen de kost kunt geven. Als u de horeca apparatuur heeft besteld, dan weet u dus zeker dat er ook iemand komt om het apparaat te plaatsen. Als bedrijf vinden wij het belangrijk om een divers aanbod te bieden. Doordat de ontwikkelingen op het gebied van horeca apparatuur alsmaar blijven groeien, zijn wij continue bezig met het aanscherpen van ons assortiment. Veel horeca ondernemers komen dan ook naar ons toe als ze iets willen weten over de nieuwste apparatuur. Een duurzame aankoop doen is wel zo verstandig. Bij Horeca World verkopen we:

  • hoogwaardige producten
  • zeer goede service
  • snelle levering
  • advies op maat
  • uitgebreid aanbod

Horeca apparatuur in de showroom bekijken

Omdat wij bij Horeca World een showroom hebben die maar liefst 800 meter beslaat, is een dagje naar deze showroom komen om te kijken wat er allemaal gaande is op het gebied van horeca apparatuur helemaal nog niet zo’n slecht idee. Horeca apparatuur verandert, en wij groeien altijd met deze veranderingen mee. Dat is onze filosofie. De filosofie van verandering. Voorts geloven wij in een beleid van aanpassing die in dienst staat van verbetering. Dit heeft tot een bedrijf geleid dat het verschil maakt en dat zich laat voorstaan op kwaliteit en een grote groep vaste afnemers. Onze klanten zijn onze gasten en onze gasten zijn onze vrienden. Een manier van werken waarin groei centraal staat is noodzakelijk in deze tijden. Natuurlijk hebben wij ook producten die tijdloos zijn, maar allemaal van zeer hoogwaardige kwaliteit. Trends en ontwikkelingen zijn in de horeca branche aan de orde van de dag. Iedere maand komen er wel weer nieuwe zaken bij. De afgelopen jaren hebben we bijvoorbeeld mogen aanschouwen dat de evenementen industrie in zwang raakte. De rollende keukens waren werkelijk niet uit de grond te stampen en iedereen vindt het leuk om naar festivals te gaan waar er van alles mogelijk is op het gebied van culinair vermaak. U heeft bij Horeca World niet alleen de keuze uit een waanzinnig uitgebreid assortiment, u kunt ook nog kiezen om apparaten te huren. Wij hebben hele goed lease deals voor u. Wat houdt dat precies in? hoor ik u denken. Dat is heel eenvoudig. Op het moment dat u bijvoorbeeld voor een tijdelijk evenement een oven nodig heeft die veel capaciteit heeft, dan kunnen wij u daar mee helpen door een oven met deze capaciteit aan te bieden voor een tijdelijke periode. Deze horeca apparatuur die wij leveren op de plaats waar u hem moet hebben en die wij tevens weer komen ophalen, zal helemaal worden geïnstalleerd waar u dat wilt. U betaalt dan een bedrag voor de huur en wij halen de horeca apparatuur vervolgens weer, op een later afgesproken tijdstip, op. De reden dat wij deze contracten aanbieden heeft tevens van doen met de in zwang zijnde rollende keuken. Het is echter wel altijd zaak dat u uitzoekt of de horeca apparatuur voor u ook echt de apparatuur is die u nodig heeft en of het daadwerkelijk goedkoper is voor u om deze apparatuur te leasen dan te huren. Vragen die u zichzelf hieromtrent kunt stellen zijn ‘Hoe vaak ga ik de oven gebruiken?’ Als u kunt voorspellen (voor zover dat mogelijk is) hoe lang u het apparaat in de toekomst zal gebruiken dan kunnen wij altijd samen met u kijken naar de mogelijkheden. Te veel betalen voor uw horeca apparatuur is natuurlijk nooit de bedoeling.

Service bij Horeca World

Wat verstaan wij onder een goede service? wordt ons wel een gevraagd. In de horeca wordt veel gesproken over service en bediening van mensen. Dat is ten slotte waar het in het vak over gaat. Natuurlijk is wat wij doen net een andere tak van sport, maar onze klanten zijn afnemers die wel degelijk weten hoe een goede service eruitziet en daar leren wij vaak nieuwe dingen van. Onze klanten zijn daarom te gast in onze showroom en wij zullen hen te allen tijde bedienen van het beste advies wat betreft de aanschaf van nieuwe horeca apparatuur. Kijk op onze website als u wilt weten wat er allemaal mogelijk is. U hoeft namelijk niet naar onze showroom te komen om een keuze te maken voor uw producten. U kunt gewoon online uw bestelling plaatsen. Wij leveren u bestelling snel. Daar staan wij om bekend. Kijk op de website ook altijd even naar onze mooie aanbiedingen!