Uw bruiloft moet natuurlijk een mooie, zo niet de mooiste dag van uw leven zijn. Dat is althans de bedoeling. Met een bruiloftgoochelaar zal u echt iets extra’s bieden aan de genodigden tijdens het feest en dat is waar u naar op zoek bent op de mooiste dag van uw leven, want het moet ook een mooie dag voor uw gasten worden. Als u wilt dat uw dag extra bijzonder is, dan is het een goed idee om een bruiloftgoochelaar in te huren, maar niet zomaar een bruiloftgoochelaar natuurlijk. U zult bruiloftgoochelaar Jordi in moeten huren. Dan bent u zeker van een spektakel dat zijn weerga niet kent en waar uw genodigden nog lang over zullen praten. Een sausje van magie over deze mooie dag zal het geheel dat beetje extra cachet geven waar u naar op zoek was. Als u wilt weten hoe er invulling kan worden gegeven aan de show, dan kan u op ieder moment contact opnemen met de bruiloftgoochelaar. Hij zal u vertellen wat er allemaal mogelijk is. Goochelen is echt iets magisch en het leuke aan goochelen is dat het geschikt is voor alle gelegenheden en alle mensen, want iedereen vindt goochelen leuk en bijzonder en iedereen wil het liefst de trucs van de meester ontmaskeren. Het verlangen naar de ontmaskering van de goochelaar is de drijvende kracht achter het succes van Jordi, want hij is zo goed dat niemand hem ooit heeft kunnen doorgronden. Het mysterie Jordi is danig groot dat hij vele mensen versteld liet staan, van collega’s tot passanten en alles daar tussenin. Hij deed zijn show op verschillende plaatsen en mensen zijn altijd zeer te spreken over zijn optreden. Wat zijn de mogelijkheden als u Jordi de bruiloftgoochelaar wilt inhuren en waarvoor kunt u hem ook inschakelen?

Bruiloftgoochelaar; uniek vermaak

De meeste mensen denken niet direct aan het inschakelen van een bruiloftgoochelaar omdat er zo veel andere zaken mogelijk zijn, maar toch is het inzetten van een goochelaar op uw bruiloft een erg leuk en vermakelijk idee. Op bruiloften staat het echtpaar natuurlijk centraal, maar vaak is het feest meer gericht op de gasten en dan is het wel erg leuk om met leuke acts te komen. Een van deze acts is het inhuren van een bruiloftgoochelaar. Maar wie is toch die goochelaar die Jordi heet? hoor ik u denken. Jordi is een goochelaar die op vele feesten en partijen wordt ingezet. Hij heeft veel ervaring, namelijk 20 jaar. Hij geeft shows niet alleen als bruiloftgoochelaar maar tevens als goochelaar op beurzen, partijen, feesten en optredens. De laatste jaren geeft Jordi ook steeds meer shows op festivals. Zeker in de zomer wordt hij erg veel gevraagd en alle mensen zijn altijd zeer onder de indruk van zijn optreden. Jordi heeft erg veel ervaring, zoals gezegd, en dat maakt dat hem als bruiloftgoochelaar heel erg goed in staat is om zijn act aan te passen aan het evenement. Hij weet wat dat betreft wat hij doet. Jordi werd door zijn goede werk beloond met verschillende prijzen. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen wensen als het gaat om een feest. Iets wat de bruiloftgoochelaar erg goed onder de knie heeft, is het persoonlijk maken van zijn show. Dat doet hij op bruiloften door zijn act toe te spitsen op het getrouwde stel, maar dit doet hij tevens op beurzen waar hij bijvoorbeeld zijn act rondom een bepaald product heen bouwt. Het is bewezen dat mensen reageren op positieve zaken in combinatie met een product. Daarom is het inzetten van een goochelaar niet alleen effectief en een bron van vermaak op bruiloften en feesten, maar ook op zakelijke aangelegenheden zoals beurzen. Wat Jordi als bruiloftgoochelaar vaak te horen krijgt, is dat mensen echt zijn gegrepen door zijn optreden. Als goochelaar ben je namelijk niet alleen bezig met het laten zien van dingen die niet kunnen en het vieren van de magie, je bent als goochelaar ook bezig met een spel met mensen. Het is de kunst als goochelaar om mensen te betrekken in de act die je weggeeft net zo lang tot ze nergens anders meer oog voor hebben. Een bruiloftgoochelaar, een tafelgoochelaar of een andersoortige goochelaar. Ze spelen allemaal een spel waarin de wet van het alsof regeert. Hoe beter de goochelaar, hoe groter het vraagstuk en hoe groter de magie.

De magie van een show

Jordi zal verschillende soorten trucs ten tonele brengen waarbij hij niet schroomt zijn publiek deel te laten nemen. Zijn interactieve manier van werken zorgt ervoor dat mensen echt onderdeel worden van de show en dat is precies waardoor ze de avond van hun leven hebben wanneer Jordi langskomt om zijn show te doen. Als u vragen heeft over de mogelijkheden, dan mag u op ieder moment contact opnemen met de getalenteerde goochelaar die uw feest tot een spektakel zal maken. Bespreek vooral uw persoonlijke wensen en zeg alles wat er in u opkomt. Jordi zal altijd met u mee denken om voor u een show op maat te maken waar om gelachen en gehuiverd kan worden. Als u graag wilt dat de goochelaar bezig gaat met een bepaald thema, dan kan ook dat geregeld worden. De show wordt altijd helemaal op maat gemaakt voor u! Het zal een bijzondere dag of avond worden die helemaal past bij uw wensen, want het gaat allemaal om uw wensen.