Stel, u wilt een congres promoten en u hebt het al geprobeerd via sociale media en internet. Maar u wilt het ook nog eens op een tastbare manier doen, zodat u mensen echt iets mee kunt geven. Dan kunt u het beste investeren in flyers drukken. Met een flyer trekt u namelijk direct de aandacht van mensen. Als u deze foldertjes bijvoorbeeld uit gaat delen in de pauze van een andere lezing, dan zullen veel mensen geneigd zijn hierop te kijken en hierop te reageren. Om een flyer kunnen ze namelijk niet heen. Flyers drukken is daarom zeker aan te raden. Als er reclame wordt gemaakt via Facebook of internet, dan kan het publiek de links nog weg klikken. Bovendien worden ze gemakkelijk over het hoofd gezien. Bij flyers drukken zal dit niet het geval zijn, omdat mensen echt een tastbaar briefje onder hun neus krijgen. Kortom, flyers drukken is zelfs in tijden van web 2.0 een erg goed idee, omdat u er hierdoor echt tussenuit springt. Een evenement organiseren is heel erg leuk, maar wordt al gauw minder interessant als er niet veel bezoekers komen. Door middel van flyers drukken en verspreiden kunt u hier verandering in aanbrengen. En zeg nou zelf, dat wilt u toch ook wel? U vindt het toch ook wel zo prettig als er veel publiek op uw evenement af komt? Bent u inmiddels overtuigd van het feit dat flyers drukken een goed idee is? Breng dan snel een bezoekje aan onze geheel vernieuwde website en meldt u aan als een nieuwe klant. Bij Slimdruk bent u altijd meer dan welkom! Wilt u eerst nog even van de hoed en de rand weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet voor flyers drukken zult kiezen? Dan raden wij u zeker aan om nog even verder te lezen in de volgende alinea. Daar vindt u namelijk meer informatie over dit onderwerp, zodat u erachter komt waarom dit een goede zet is. Lees dus gerust even verder in de onderstaande alinea’s.

Bij ons kunt u flyers drukken in alle soorten en maten

Wij zijn werkelijk van alle markten thuis en hebben voor ieder wat wils. Wij durven dan ook gerust te stellen dat er bij Slimdruk geen nee te koop is. Wij heten niet voor niets Slim Druk, omdat uw keuze voor ons een hele slimme keuze is. Bij ons vindt u namelijk altijd precies wat u zoekt. Wij kunnen flyers drukken in alle soorten, maten en kleuren en ons is werkelijk niets te gek. Daarnaast houden wij te allen tijde rekening met uw wensen. Deze staan bij ons centraal. Wij zijn zo’n drukker waarbij de klant nog echt koning is. En dat zult u wel merken als u met ons in zee gaat! Dit merkt u onder andere aan:

  • de geweldige service, waar u bij ons gebruik van kunt maken
  • de mogelijkheid voor flyers drukken tegen een aantrekkelijk tarief
  • een zeer snelle afhandeling van uw opdracht
  • een goede prijs kwaliteit verhouding
  • topkwaliteit van de bovenste plank
  • altijd een goed advies over wat voor soort boekjes u het beste gedrukt kunt laten hebben
  • en nog veel meer!

Al met al hebt u geen enkele reden meer om niet voor Slimdruk te kiezen als flyers drukken uw interesse heeft. Wij zijn werkelijk de nummer een op dit gebied en dit zal ook zo blijven. Dus ook als u in de toekomst nog eens over zou willen gaan tot het flyers drukken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij houden onze tarieven voor al het drukwerk laag, waardoor het zeker lonend is om voor ons te kiezen. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Kortom, bij ons kiest u voor een totaaloplossing!

De laagste prijzen voor de beste producten

Het is een feit dat u bij ons goed zit als u geen dief wilt zijn van uw eigen portemonnee. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat u niet te diep in de buidel hoeft te tasten voor flyers drukken. Wij houden er helemaal niet van om onze klanten met te hoge prijzen te confronteren. Nu vraagt u zich misschien af hoe het mogelijk is dat wij zulke lage tarieven hanteren. Daarover kunnen wij u graag wat meer vertellen:

  • ten eerste gaan wij zeer efficiënt te werk, waardoor wij geen hoge overheadkosten hebben
  • ten tweede zijn wij een internetdrukker, waardoor wij er geen duur winkelpand op na hoeven te houden
  • ten derde werken wij met grote partijen, waardoor de kosten ook laag blijven

Dit betekent dat u kunt genieten van een enorm prijsvoordeel als u voor Slimdruk kiest. Flyers drukken is bij ons heel betaalbaar, en daardoor hoeft u het om de prijs niet te laten! Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst even weten hoe de vork precies in de steel zit? Dan raden wij u aan om even contact met ons op te nemen. Als u ons opbelt, dan krijgt u direct een van onze vriendelijke en deskundige medewerkers aan de lijn, die u alles kan vertellen over de voorwaarden, de verzending, de prijzen en dergelijke van het flyers drukken. Schroom dus niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over flyers drukken.