Wanneer de dagen sneller donker wordt weet u dat het alweer bijna tijd is voor kerst. De tijd voor u om uw waardering uit te spreken naar uw medewerkers door middel van mooie en rijk gevulde kerstpakketten. Wist u dat uw medewerkers een kerstpakket ervaren als een verlengde van uw blijk van waardering? Het is dan ook zeker belangrijk om uw medewerkers net dat beetje extra aandacht te geven om de werksfeer en werkethiek te versterken. Hoe meer waardering uw medewerker voelt voor zijn of haar verrichte werkzaamheden, hoe efficiënter uw medewerkers zullen werken. Kerstpakketten zijn dan ook onmisbaar in deze donkere dagen om uw medewerkers even in het zonnetje te zetten en ze te verrassen. Doordat voor veel bedrijven te maken hebben met reorganisaties houden wij in onze assortiment daar ook zeker mee bezig. Wij hebben daarom voor uw medewerkers en klanten kerstpakketten beschikbaar in alle soorten en maten. Van rijk gevulde kerstpakketten met voedingswaren tot pakketten met een spelletje, wijn of andere luxere kerstpakketten. Voor iedere wens en ieder budget hebben wij het perfecte kerstpakket. U kunt bij ons gemakkelijk online uw pakketten bestellen. Wij zijn online 24uur per dag beschikbaar en hebben de keuze uit ruim 1000 verschillende soorten kerstpakketten. Er is dus altijd voor iedereen iets leuks of lekkers bij. Zo maken wij het voor u een feestje om uw kerstpakketten voor dit jaar uit te kiezen.

Kerstpakketten

Doordat wij meer dan 1000 verschillende kerstpakketten in ons assortiment hebben, bieden wij u een zeer ruime keuze aan mogelijkheden. Er is altijd voor ieder wat wils. Wij bieden u naast de klassieke pakketten met voedingswaren ook waardebonnen, kortingsbonnen of donatie aan goede doelen. U kunt ook zelf uw eigen kerstpakketten samenstellen, zo weet u zeker dat uw medewerkers passend verrast worden. Wilt u pakketten in de stijl van uw bedrijf? Ook dit is mogelijk en kunt u vinden onder maatwerk. Zoals u ziet zijn wij van alle markten thuis. Via onze webshop kunt u uw kerstpakketten voor dit jaar gemakkelijk online bestellen en dat alles vanuit uw eigen kantoor. Dat scheelt u een hoop tijd en zoek werk, u kunt er ook voor kiezen om uw medewerkers zelf hun eigen pakketten te laten kiezen. U geeft via onze webshop gemakkelijk aan hoeveel pakketten u wilt laten uitzoeken en het bijpassende budget wat u in gedachten heeft of wat u uw medewerkers wilt schenken U ontvangt dan een passende offerte met de scherpste prijs. Dat scheelt pas een hoop tijd en uitzoek werk. Als u vindt dat uw bedrijf het geld het beste kan doneren aan goede doelen, dan bent u bij ons ook op het juiste adres. Kortom voor iedereen hebben wij de meest leuke pakketten voor de kerst. Al onze pakketten zijn er in alle soorten en maten, voor elk budget is er het perfecte kerstpakket. Wij bieden u ook duurzame kerstpakketten, persoonlijke verzorgingspakketten, thema pakketten, luxe kerstpakketten, outdoor pakketten, sfeervolle pakketten en nog veel meer. De kerst van uw medewerkers kan niet meer stuk als u vandaag nog een pakket bestelt in onze webshop. De kerstpakketten kunnen in verschillende aantallen worden afgenomen. Indien u tot 1000 pakketten wilt bestellen kan dat gemakkelijk via onze uitgebreide webshop. U ziet online ook direct welke pakketten er beschikbaar zijn voor uw aantallen tot 1000 stuks. Indien u meer dan 1000 pakketten wilt bestellen kan dat ook gemakkelijk via onze webshop. Verzending van uw kerstpakketten kan via onze webshop ook geheel gemakkelijk worden verzorgd. Wij spreken een afleverdatum af. De kosten voor verzending zijn afhankelijk van uw pakket en de aantallen. Wij kunnen ook gemakkelijk vervoeren via pallets of individuele versturing van pakketten. Wij adviseren altijd om één dag voordat u de pakketten wilt laten uitdelen aan uw medewerkers te laten bezorgen. Dan weet u zeker dat de pakketten op tijd zijn voor het uitdelen, want ook transport kan soms door onmacht enkele vertragingen oplopen. Dan weet u in ieder geval dat wij niemand teleurstellen.

De beste kerstpakketten voor de laagste prijs

Door ons zeer brede assortiment bieden wij u de lekkerste, mooiste, handigste en leukste kerstpakketten aan tegen de laagste prijs. Wij hebben tevens een laagste prijs garantie. Zo weet u zeker dat u goed zit bij kerstpakkettenxl.nl. Alle pakketten zijn gemakkelijk online te bestellen en u ziet direct online of wij uw pakketten op voorraad hebben. U kunt zich ook altijd door onze klantenservice laten informeren over andere mogelijkheden of uw pakketten zelf samenstellen. Ook voor de door u zelf samengestelde pakketten bieden wij u de laagste prijs garantie. Wij willen u garanderen dat u het beste kerstpakket voor de laagste prijsgarantie bij ons krijgt. Neem gerust een kijkje in ons zeer uitgebreide assortiment en laat u verrassen door de mogelijkheden of doe inspiratie op om uw eigen perfecte pakket samen te stellen. Alles is mogelijk ook indien u opzoek bent naar een pakket in de stijl van uw bedrijf of producten met uw logo. Als u uw medewerkers extra wilt verrassen kunt u ze hun kerstpakket of geschenk zelf uit laten zoeken. Of doneren jullie dit jaar aan een goed doel? Ook dat kunnen wij voor u allemaal verzorgen. Wij voorzien u van alle gemakken als het gaat om kerstpakketten en dat zelfs met de laagste prijsgarantie. Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen. Geef uw medewerkers dat kleine beetje extra waardering en geef ze een verrassend cadeau pakket.