Hebt u weleens aan hottubs gedacht? Hottubs zijn ronde tonnen, dat is een pleonasme maar geeft het wel duidelijk weer, gevuld met water dat u van te voren opwarmt en dat met behulp van een kacheltje heerlijk warm blijft zodat u er zelfs in de winter buiten in kunt vertoeven. Dat is een heerlijke ervaring en u kunt bij wijze van spreke oud en nieuw vieren in hottubs. Wij verkopen hottubs via onze website hottubselect.nl in allerlei soorten en maten. Hebt u bijvoorbeeld een balkon? Dan nog is het mogelijk om daar een van onze hottubs te installeren want ze zijn er ook voor een of twee personen. Hebt u een veel grotere ruimte zoals een tuin? Dan kunt u voor een van one grote hottubs kiezen en kunt u er feesten in geven waar je U tegen zegt. Men kan van diverse materialen hottubs bouwen en wij leveren dan ook hottubs van drie verschillende types materiaal. De een is wat duurder dan de ander en dat heeft te maken met de wijze van isolatie, de prijs van het materiaal, de grootte van de hottubs en de manier waarop de hottubs verwarmd worden. De drie materialen die wij gebruiken zijn kunststof, aluminium en hout. Tegenwoordig verkopen we niet alleen maar hottubs op onze website zoals u weldra zult zien, maar kunt u ook zwembaden bij ons aanschaffen voor in uw tuin. Deze zwembaden worden volledig gestookt met behulp van houtblokken. Hebt u hier de behoefte aan? Vraag dan een gratis offerte aan. Wilt u graag houtblokken aanschaffen voor uw open haard, uw zwembad of uw hottub? Ook dat is mogelijk. U zegt het maar en wij leveren het zo spoedig mogelijk bij uw thuis. Wij zijn dan ook van alle markten thuis op het gebied van houtgestookte baden en werken enkel met gerenommeerde producenten samen zoals Størvatt.

Wilt u ook relaxen in een van onze hottubs?

Waarom wachten als u ook vandaag nog aan hottubs kunt komen? Alleen van de foto’s op onze site krijgt u waarschijnlijk al zin om een duik te nemen. En dat kunnen we u zeker niet kwalijk nemen. Dit lekkere warme water zal heerlijk aanvoelen na een dag van hard werken of fanatiek sporten. Maar ook als u vakantie hebt en lekker lui de hele dag in de zon hebt gelegen in de tuin of aan het strand is dit een prettige manier om weer helemaal schoon te geraken. Er zijn hottubs met massagemogelijkheden in de zin dat u ze kunt gebruiken als whirlpools. Dat is een ander woord voor bubbelbad. Ziet u dat wel zitten en wilt u dat bij uw hottubs laten installeren? Neem dan eens contact op zodat we u kunnen wijzen op dergelijke mogelijkheden. Op het gebied van hottubs zijn wij echt van alle markten thuis en we doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. U wilt immers een goede service ondanks het feit dat het een online shop is. Wij vinden het dan ook van belang dat de klant in het middelpunt van de belangstelling komt te staan. U betaalt er immers voor en dan wilt u ook waar voor uw geld. Onze klantenservicemedewerkers staan dan ook dag en nacht voor u klaar om al uw prangende vragen omtrent de hottubs te beantwoorden. Wij laten niemand in de kou staan, letterlijk en figuurlijk want deze hottubs kunnen natuurlijk allen verwarmd worden met behulp van een houtkachel. Natuurlijk werken niet alle hottubs op houtblokken maar kunt u ze ook aansluiten op uw elektriciteitsnetwerk. Stalen buizen verwarmen dan de tubs zodat u er snel in kunt plaatsnemen. Het is een unieke ervaring om erin te zitten als het buiten vriest. Dat is een ervaring die u niet snel zult vergeten want wie denkt er nou over na om in uw zwemkleding tijdens -10 graden in een hot tub te gaan zitten? Dat lijkt gekkenwerk maar het is juist een erg leuke ervaring en het zal uw lichaam veel goeds doen.

Bij vragen neemt u toch even contact met ons op

U vindt diverse manieren om met ons in contact te komen via onze website. Daar vindt u onder andere het e-mailadres, het telefoonnummer en er is een contactformulier dat u nu direct na het lezen van deze tekst in kunt vullen. Wij stellen altijd alles op alles om al uw opmerkingen en vragen binnen 24 uur te beantwoorden maar het kan ook zo zijn dat u binnen uurtje al een mailtje terug hebt gekregen. Dit is maar net afhankelijk van de drukte binnen ons bedrijf. Van de aanschaf van een hot tub via onze site zult u dan ook zeker geen spijt krijgen. Voor uw gemak hebben we de vele voordelen nogmaals op een rijtje gezet. Wellicht doen ze u overhalen om meteen een offerte aan te vragen.

Wilt u graag de kat uit de boom kijken? Dan begrijpen we dat maar al te goed. Het is nog een pittige investering maar het levert ook erg veel op. Neem eens een kijkje in onze showroom als u toch in de buurt bent. Maak van te voren een afspraak, dan staat een medewerker voor u klaar.