Samen met mijn vriendin heb ik begin vorig jaar een tweede huisje gekocht in Zeeland. Wij wonen dicht bij de Duitse grens en gaan allebei graag naar de zee. We waren de afgelopen jaren al regelmatig naar Zeeland en de kust gegaan tijdens onze vakanties en het leek ons beter om daar een huisje te kopen. We zijn allebei gedeeltelijk met pensioen en kunnen op deze manier veel van het strand genieten. Vanaf ons huis is het meer dan een uur rijden en tijdens mooie dagen in de zomer is het vaak nog langer rijden. Nu kunnen we verblijven in ons eigen huisje en dat vinden we leuker dan elke keer een huisje huren. Een extra huis kopen is natuurlijk niet goedkoop, maar we hadden veel spaargeld over en vonden dit een goede investering. De weken dat wij niet in het huisje verblijven kunnen wij het huisje verhuren, op die manier zijn we niet veel geld kwijt. Vooral tijdens de zomer zien we dat veel mensen het huisje willen huren, daarom gaan wij wat minder die maanden. Het huisje was al wat ouder toen we het kochten en we zijn het beetje bij beetje aan het opknappen. Elke keer als wij heengaan, dan proberen wij ook wat aan het huisje te doen. We hebben veel verschillende dingen vervangen en het huis opnieuw geschilderd. Deze maand hebben we de boiler vervangen voor een boiler van 200 liter. De vorige boiler was al wat ouder en de nieuwe boiler van 200 liter is veel zuiniger. In het huisje kunnen 9 mensen tegelijk verblijven, waardoor ons een boiler van 200 liter geschikt leek. Voor de aanschaf ben je veel geld kwijt, maar dit binnen een aantal jaar zou dit zich terugverdienen.  

Op boilergarant.nl een boiler van 200 liter gekocht

Online zochten we naar bedrijven waar we een boiler van 200 liter konden kopen en we vonden verschillende websites. We wisten dat een boiler van die omvang niet goedkoop zou zijn, daarom wilden we graag prijzen vergelijken op de verschillende websites. We hielden ook rekening met het energielabel en de mogelijkheid om de boiler aan te sluiten op zonnepanelen. Over een paar jaar willen we die misschien laten plaatsen op het dak van het huisje. Een van de websites die we vonden was boilergarant.nl, dit is de website van het bedrijf Boilergarant. We vonden op deze website een boiler van 200 liter voor een goede prijs en het is mogelijk om de boiler aan te sluiten op zonnepanelen. We vergeleken de prijs met andere websites, maar hier was de boiler het goedkoopste. Het energielabel was hetzelfde, of beter dan bij andere websites. Wij zijn niet zo handig, daarom wilden we graag een monteur de boiler laten installeren. Gelukkig konden we via de website van Boilergarant gemakkelijk in contact komen met een monteur. We besloten om de boiler op deze website te kopen en een afspraak te maken met de monteur.

Een nieuwe boiler  

De laatste keer dat we in het huisje waren, kwam de monteur langs om de boiler van 200 liter te installeren. De boiler werkt erg goed en is waarschijnlijk veel zuiniger dan de oud boiler. We moeten de energierekening nog bekijken, maar we denken dat we veel geld gaan besparen.Wij zijn erg blij met onze nieuwe boiler van Boilergarant.

  • De boiler van 200 liter was het goedkoopste op deze website
  • We kunnen de boiler aansluiten op zonnepanelen
  • De boiler is veel zuiniger dan de vorige boiler
  • We konden via de website gemakkelijk een monteur vinden