Gebouwen met veel waterpunten, hebben een groter risico op besmettingen met legionella. Veel mensen denken hier nauwelijks over na en dat kan een groot risico vormen voor uw gezondheid. Wij adviseren u daarom dan ook om regelmatig te controleren of uw watertappunten nog voldoende gebruikt worden. Dit raden wij in het bijzonder aan voor instanties waar veel oudere mensen wonen of komen. Deze mensen zijn namelijk extra kwetsbaar voor ziektes en legionella kan hen zelfs fataal worden. Mocht u er zeker van willen zijn dat u deze mensen tegen legionella beschermt, dan kunt u bij ons een legionella beheersplan laten maken. Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het tegengaan van legionella. Aan de hand van ons legionella beheersplan kunt u er zeker van zijn dat u geen risico’s loopt. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat deze bacterie geen kans krijgt om zich in uw leidingen te ontwikkelen. Mocht u graag met ons in zee willen gaan voor het laten maken van een legionella beheersplan, dan nodigen wij u van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u namelijk allerlei informatie vinden over onze werkwijze en ook kunt u hier meer lezen over wat u zelf kunt doen om besmetting te voorkomen. Onze mensen komen graag een keer bij u langs om over het legionella beheersplan te praten. Wij kunnen dan de situatie in kaart brengen en bekijken wat wij allemaal voor u kunnen doen. U zult merken dat wanneer u met ons in zee gaan, wij u veel zorgen uit handen kunnen nemen. Veel bedrijven werken reeds met ons samen en daar hebben wij nog nooit klachten over ontvangen. Surf daarom snel even naar Biolab.nl om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. Een van onze mensen staat ook altijd voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan.

Met een legionella beheersplan bent u altijd zeker

Wanneer een waterleiding een tijd niet wordt gebruikt, kan dat leiden tot de vorming van legionella. Dat kan heel veel problemen met zich meebrengen en het is daarom belangrijk om een goed legionella beheersplan te hebben. Wij kunnen dit voor u opstellen. Het is namelijk niet voldoende om met enige regelmaat uw leidingen even door te spoelen. Een essentieel onderdeel van ons legionella beheersplan is namelijk ook dat wij gaan kijken of er reeds legionella in uw leidingen aanwezig is. Als dit het geval is, dan zullen wij er alles aan doen om dit te verhelpen. Wij zullen dan grondige maatregelen nemen en de boel pas weer openstellen voor gebruik, wanneer er geen enkel risico meer is. Mocht u daarom graag een beroep op ons willen doen, dan hopen wij u snel een keer te mogen spreken. Wij kunnen doorgaans op heel korte termijn voor u aan de slag gaan om een legionella beheersplan te maken. Onze mensen werken altijd snel en bovendien, niet geheel onbelangrijk, altijd tegen scherpe tarieven. Wij hopen u daarom snel een keer op de site van Biolab te mogen ontvangen zodat u kunt zien hoe u ons kunt bereiken.

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over onze diensten, dan kunt u altijd een beroep op ons doen. Wij hebben een team van medewerkers voor u klaarstaan dat graag antwoorden op uw vragen geeft. Kortom:

  • wij zorgen dat u geen risico op legionella loopt
  • wij controleren uw gehele waterleidingsysteem grondig
  • wij helpen u voor een goede prijs

Wij hopen u snel een keer te mogen spreken. Wij gaan namelijk graag voor u aan de slag.