ClimaTech is een gerenommeerd bedrijf dat hulp biedt bij het produceren van speciale producten die een geconditioneerde omgeving vereist. Dus indien je je werknemers moet beschermen tegen een bepaald productieproces of voor een specifiek product of andersom, dan kun je bij ClimaTech terecht. Voordat ze met een een cleanroom oplossing komen, gaan ze eerst zorgvuldig onderzoek doen naar de eisen en omstandigheden van het proces. Hoe ziet de omgeving eruit? Welke middelen zijn er voor handen? Maar belangrijker nog wat moeten de condities zijn van de nieuwe omgeving om zo’n veilig en schoon mogelijke omgeving te creëren. Het zijn volledige cleanroom systemen die ze opleveren. Dus ze kijken naar de volledige keten van het proces. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld een stofvrije omgeving nodig hebt of juist een relatieve vochtige omgeving. Daarnaast kunnen ze ook de temperatuur van de omgeving controleren. Indien er bepaalde bacteriën niet mogen kunnen groeien of bepaalde planten juist moeten kunnen groeien dan kan dat allemaal in ogenschouw genomen worden. Op die manier creëert ClimaTech volledige cleanroom systemen die voldoen aan alle eisen en die het productieproces zullen bevorderen. Hierdoor kun je efficienter produceren en is de veiligheid en hygiene gedekt. Deze aspecten kun je als bedrijf volledig loslaten en aan ClimaTech overlagen. Het hele werkproces wordt geanalyseerd door een van de medewerkers, een specialist van ClimaTech, vervolgens komen ze met een duidelijke situatieanalyse terug. Op basis hiervan kan een inschatting gemaakt worden van de kosten. Vervolgens leveren ze cleanroom systemen waarbij een schone en kant-en-klare productieomgeving opgeleverd wordt. De ideale condities worden gecreëerd zodat je de beste producten kunt produceren en opleveren. Indien gewenst stopt hier de service van ClimaTech niet. Ze kunnen ook alle nazorg voor hun rekening nemen. Bij oplevering ontvang je ook een uitgebreide gebruiksinstructie zodat optimaal gebruik gemaakt kan worden van de condities. Er zijn namelijk verschillende gedragsregels die van toepassing zijn op de cleanroom.

Cleanroom systemen met nazorg

Een groot pluspunt is dat je met de oplevering van cleanroom systemen ook een complete garantie ontvangt op de vooraf gespecificeerde waarden voor de temperatuur, relatieve vochtigheid en stofclassificaties. Zo weet je wat het productieproces beïnvloedt en bevordert. Ze leveren cleanroom systemen voor allerlei sectoren, maar met name de farmaceutische industrie, elektronische of levensmiddelensectoren. In deze sectoren is een gecontroleerde omgeving van groot belang. Aangezien er zoveel eisen en wetgevingen bij komen kijken indien je in deze sector wilt produceren. ClimaTech beschikt al over 25 jaar ervaring, dus ze staan garant voor een kwalitatieve omgeving. Er zijn een aantal respectabele klanten waarvoor Climatech cleanrooms en installaties geleverd heeft. Een voorbeeld hiervan zijn klinieken die als missie efficiënte en adequate oog zorg leveren op het hoogste niveau. Ze behoren tot de top van Europa. Daarnaast leverde ClimaTech diverse cleanroom systemen voor stamcelonderzoek en stamcelbehandelingen. Dit is een uitermate specifieke sector waar veel eisen bij komen kijken. Ook voor de industrie zoals de farmaceutische industrie voor het produceren van geneesmiddelen en bloedproducten, maar daarnaast ook voor het produceren van zonnecellen. Voor verschillende ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen hebben ze op grote schaal cleanroom systemen opgeleverd.  Op de website vind je een groot overzicht aan referenties. Een greep uit de opdrachtgevers waarvoor ClimaTech werkte:

  • Diacetyl-M
  • Biocartis NV
  • Frensenius Hemocare
  • Vaccinogen

Contact

Om een volledig overzicht te zien van alle gerenommeerde opdrachtgevers waarvoor ClimaTech werkte, neem een kijkje op www.climatech.nl. Indien je op zoek bent naar meer informatie, neem vrijblijvend contact op met een van de specialisten van ClimaTech, via info@climatech.nl. Ook kun je telefonisch contact opnemen via: 0031 33760 0120. Dan kun je je specifieke wensen even persoonlijk overleggen.