Toen ik vorig jaar te horen kreeg dat het bouwbedrijf waar ik al vele jaren in dienst was moest bezuinigen heb ik, om mijn eigen hachje te redden, voorgesteld om als zzp’er aan de slag te gaan. Op die manier kon ik namelijk heel wat kosten voor mijn werkgever besparen, kon ik daarnaast gebruikmaken van aantrekkelijke belastingvoordelen en daarbij kon ik mijn werk behouden wat ik anders zou verliezen. Mijn werkgever ging hier gelijk mee akkoord en zo verzekerde ik mijzelf ervan dat ik de komende jaren mijn inkomen vast kon houden. Inmiddels ben ik al een tijd bezig als zelfstandig ondernemer en dit bevalt mij heel erg goed. Ik heb meer werk dan ooit tevoren en ik ben zelfs in de luxe omstandigheid dat ik enkel de leuke klusjes kan kiezen. Omdat ik zoveel opdrachten binnenhaal kan ik ook weer in mijn bedrijf investeren en dat wil ik daarom binnenkort dan ook graag gaan doen. Ik zou graag een grote steiger willen hebben omdat ik veel in de hoogte moet werken. Ik had gedacht dat ik mijn bestaande exemplaar met de aanschaf van een goede steigerbuis wel zou kunnen uitbreiden. Ik had namelijk gehoord dat het helemaal niet duur hoeft te zijn om een nieuwe steigerbuis te kopen en dat je op deze manier toch heel veel nieuwe mogelijkheden creëert. De vraag was echter waar ik zo’n steigerbuis zou kunnen vinden. Het is namelijk niet zo dat je even naar de supermarkt loopt om daar een steigerbuis te kopen. Hiervoor moet je toch echt bij een speciaalzaak zijn en deze wist ik zo één twee drie niet te vinden. Gelukkig heb ik heel veel collega’s en hen heb ik dan eens even gevraagd waar zij naartoe zouden gaan wanneer zij een steigerbuis zouden willen hebben. Een van hen vertelde mij dat hij recentelijk nog een steigerbuis via het internet had aangeschaft. Dit vond ik een heel goede tip en daarom besloot ik eens op ‘steigerbuis’ te gaan googelen. Op die manier kwam ik terecht bij de firma waar ik uiteindelijk ook mijn nieuwe steigerbuis heb aangeschaft. In deze tekst wil ik u daar graag wat meer over vertellen. Hopelijk zijn mijn tips en adviezen bruikbaar voor u en kunt u ook gemakkelijk een goed adresje vinden om daar een steigerbuis te kopen.

Een steigerbuis waar je op kunt bouwen

Wanneer je op het punt staat om een steigerbuis aan te schaffen is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Ten eerste is het van groot belang dat je weet welke steigerbuis je nodig hebt. Dat klinkt misschien erg voor de hand liggend maar in de praktijk komt het niet zelden voor dat de verkeerde afmeting qua steigerbuis wordt gekocht. Dit zorgt dan weer voor een hoop onnodige problemen die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden wanneer u wat meer tijd aan de voorbereiding had besteed. Ten tweede is het belangrijk om te weten of u slechts één steigerbuis nodig heeft of dat u meerdere exemplaren zou moeten aanschaffen. Op die wijze kunt u namelijk goed in beeld brengen wat uw wensen eigenlijk zijn en hoe deze vervolgens gerealiseerd zouden kunnen worden. Ook is de afmeting van iedere gewenste steigerbuis erg belangrijk maar het hoe en waarom van deze opmerking is reeds bij punt één uitgelegd. Ik kan hier dan ook simpelweg wel volstaan met de opmerking dat het de moeite loont om van tevoren de aanschaf van een steigerbuis goed voor te bereiden. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u aan de slag met het project waarvoor u de steigerbuis nodig heeft. Kortom, er is een hoop mogelijkheden die op u te wachten ligt en het is dus goed om te weten dat u met de nodige voorbereiding tot prachtige deals zou kunnen komen. In de volgende alinea zal nog wat meer verteld worden over de service zoals die door Tojan.nl geboden wordt. Ik kan u vertellen dat mij deze echt heel erg goed bevallen is.

Goede service bij een fantastisch product

Een steigerbuis kopen is niet iets dat je iedere dag doet en daarom loont het de moeite om even wat informatie in te winnen bij de experts. Bij Tojan.nl werken enkel en alleen mensen met verstand van zaken en zij staan ook nog eens dag en nacht klaar om je van dienst te zijn. Op die manier is het mij gelukt om precies datgene te bemachtigen waar ik al zo’n lange tijd naar op zoek was. Ik heb daarbij heel erg veel gehad aan de expertise van de medewerkers van Tojan.nl. Ik twijfelde namelijk een beetje of ik wel de juiste buis had uitgezocht en na nadere bespreking met de specialisten van Tojan.nl kwamen we tot de conclusie dat een andere buis beter zou zijn voor de doeleinden die ik in gedachten had. Dat noem ik nog eens goede service! Men staat hier werkelijk dag en nacht voor je klaar om je te helpen en dat waardeer ik echt ten zeerste! Om alles even kort samen te vatten kan dus wel gezegd worden dat:

  • je hier precies datgene kunt vinden waar je naar op zoek bent
  • wanneer je ergens over twijfelt, je altijd contact op kunt nemen met een van de deskundige specialisten
  • je op deze manier altijd tot een goed resultaat komt dat je geld meer dan waard is

Kortom, kijk vandaag even op de site.