Iedereen die bij tijd en wijle wel eens een joint rookt weet dat dit op de lange termijn behoorlijk in de kosten kan lopen. Zeker wanneer we het vergelijken bij de prijzen van vroeger kunnen we wel stellen dat je tegenwoordig veel meer betaalt voor een stickie dan vroeger. Vandaar dat ik eens ben gaan kijken naar mogelijkheden om de kosten eens een beetje te drukken. Dit leek op het eerste gezicht nogal lastig te zijn want iedere coffeeshop hanteert ongeveer dezelfde prijzen. Een goede vriend van mij vertelde mij dat ik het geheel verkeerd aanpakte. Hij vertelde mij dat het beter was om niet te kijken waar de wiet het goedkoopst was maar om eens te gaan kijken naar mogelijkheden om zelf wiet te gaan verbouwen. Het enige wat je daarvoor nodig had waren goede wietzaden. Omdat ik niet precies wist hoe je aan goede wietzaden kon komen heb ik hem eens gevraagd of hij mij van advies zou kunnen voorzien. Dat kon hij wel en zodoende werd het voor mij mogelijk dat ik in een zeer korte tijd niet alleen alles van goede wietzaden af kwam te weten maar dat ik ook nog eens verstand van zaken kreeg aangaande het gehele kweekproces. Afijn, ik loop een beetje op de zaken vooruit want de eerste kwestie, waar moet je zijn voor goede wietzaden?, moet eerst nog uitgebreid beschreven worden. Op die manier kunt u zich een beetje een beeld vormen van de mogelijkheden die er bestaan op dit gebied. Ik weet inmiddels dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn om wietzaden te bemachtigen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een computer die aangesloten is op het internet. Tegenwoordig kan dat ook allemaal via de telefoon want ook daar zit wel internet op en dus kun je ook daarmee wietzaden bestellen. Het moge dus wel duidelijk zijn dat wietzaden bestellen heel erg eenvoudig is en dat een kind, bij wijze van spreken, de was in dit geval nog wel kan doen. Desalniettemin wil ik in de volgende twee alinea’s graag nog wat meer vertellen over de wietzaden die ik gekocht heb. Op die manier hoop ik u ter inspiratie te kunnen zijn want ik heb eigenlijk maar voordeel ervaren van mijn aankoop en dat zou u ik niet willen onthouden.

Waar kun je wietzaden bestellen?

Ik heb nu al een aantal keren geschreven dat ik inmiddels een adresje heb gevonden waar ik wietzaden van topkwaliteit heb weten aan te schaffen, zonder dat ik verteld heb welk bedrijf dit dan is. Welnu, het gaat hier om High-supplies.com. Deze website heb ik weten te vinden door simpelweg even via Google te gaan zoeken met het eenvoudige zoekwoord ‘wietzaden’. Vervolgens kwam er een lange lijst aan zoekresultaten tevoorschijn en daar stond ook High-supplies.com tussen. Wat mij meteen opviel was dat er op deze site niet enkel en alleen wietzaden tegen zeer aantrekkelijke prijzen worden aangeboden maar ook dat er hier heel veel tekst en uitleg gegeven wordt over hetgeen je hier allemaal kunt aanschaffen. Dat was precies waar ik ook naar op zoek was en daarom heb ik met veel interesse en aandacht alle informatie even grondig doorgenomen. Op die manier ben ik in een heel korte tijd heel veel te weten gekomen over wietzaden en over hoe je deze wietzaden moet laten uitgroeien tot volwaardige planten waar je een rijke oogst van kunt binnenhalen. Tot mijn grote genoegen las ik op de site dat wanneer je wietzaden koopt je er bij hen dan ook altijd een groeigidsje bijgeleverd krijgt. In dit gidsje staat alles wat je als beginneling moet weten en dat heeft voor mij heel veel goeds gebracht. Het was dan ook geen moeilijke afweging om te beslissen of ik al dan niet met dit bedrijf in zee zou willen gaan. Ik was erg onder de indruk van de goede service die dit bedrijf aan zijn klanten biedt en daarom had ik ook een heel goed gevoel over mijn eventuele aankoop. Ik heb dan ook zeer zeker niet lang geaarzeld en heb meteen een bestelling geplaatst. Ik zal hierover nog het een en ander gaan vertellen in de volgende alinea.

Goede service en snelle bezorging

Een paar dagen nadat ik mijn wietzaden had besteld stond de postbode al bij mij op de stoep om mijn bestelling aan mij te overhandigen. Dat ging werkelijk al mijn verwachtingen te boven. Ik had nooit gedacht dat ik al zo snel in het bezit zou zijn van de door mij bestelde wietzaden. Kortom, ik was heel erg blij dat ik al zo snel mijn wietzaden in de grond kon zetten want dit betekende ook dat ik mij volop kon storten op het kweekproces. De zaden zijn nu al behoorlijk aan het kiemen en zie ik ze bijna groeien. Het is dan ook zeer zeker niet overdreven wanneer ik het voorgaande samenvat aan de hand van de onderstaande drie punten:

  • bij High-supplies.com kun je er zeker van zijn dat je hoogwaardige producten in huis haalt
  • wanneer je als klant vragen hebt over de aangeboden producten kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van deze firma
  • ik heb ondervonden dat je hier aan de hand van een kleine investering een hoop geld in de toekomst uit kunt sparen

Kortom, als u meer wilt weten raad ik u aan om eens op de site te kijken.