Waterkoelers zorgen voor zuiver en fris water. Deze kunt u laten plaatsen bij u op kantoor, in de wachtkamer of ook gewoon bij u thuis. Met de waterkoelers van Aqua & Beans zorgt u ervoor dat u schoon en fris water altijd bij de hand hebt. Deze kunt u bij Aqua & Beans huren, kopen of u kunt een watercontract afsluiten. Zelf heb ik een watercontract bij Aqua & Beans. De waterkoelers van Aqua & Beans staan nu al een geruimte tijd bij ons op de werkvloer en we zijn er ontzettend tevreden mee. 

Waterkoelers van Aqua & Beans kunnen op elke locatie geplaatst worden. 

Ik heb zelf een aantal waterkoelers bij ons op kantoor laten plaatsen. Ons kantoor bevindt zich in een verouderd pand en is is daarom wat muf en klam. Het is ook altijd ontzettend warm binnen omdat het niet goed door kan luchten. De waterkoelers van Aqua & Beans zijn voor ons dan ook een goede investering geweest. Deze zorgen voor zuiver en fris water, waardoor onze medewerkers de hele dag door fris water kunnen consumeren. Dit komt hun concentratie en productiviteit ten goede, omdat ze genoeg vocht binnenkrijgen en het minder warm hebben in de minder ideale omstandigheden op kantoor. De waterkoelers van Aqua & Beans doen dus uitstekend hun werk. Ze zijn daarnaast ook erg betaalbaar. Wij hebben op ons kantoor drie waterkoelers laten plaatsen en nemen daarnaast een all-in abonnement af bij Aqua & Beans. Dit houdt in dat wij een vaste prijs betalen voor de koelers, het jaarlijkse onderhoud ervan en de flessen water die erbij horen. Het fijne aan de service van Aqua & Beans is dat de waterflessen gratis bij ons op kantoor worden afgeleverd en dat de lege flessen ook door hen weer mee terug worden genomen. Naast waterkoelers biedt Aqua & Beans ook nog andere producten aan: 

  • Bronwater 
  • Leidingkoelers 
  • Koffiemachines 
  • Koffiebonen 
  • Thee 
  • Cup-a-Soup 
  • Accessoires 

Zoals u kunt zien, heeft Aqua & Beans een ruim assortiment aan apparaten voor op de werkvloer of voor thuis. Mijn werknemers zij er in ieder geval ontzettend blij mee. Op elk moment van de dag toegang tot zuiver en fris water op kantoor is toch iets dat onderschat wordt. Het doet echt wonderen voor het lichaam en onze medewerkers zijn een stuk productiever, actiever en over het algemeen ook gelukkiger op het werk. Zelf zit ik er ook over na te denken om een koffiemachine van Aqua & Beans te laten plaatsen. Aqua & Beans heeft een uitstekende service en met hun koelers ben ik zeer tevreden. Een goede kop koffie werkt namelijk ook erg stimulerend op kantoor, dus het zal een goede investering zijn. 

Vraag direct een offerte aan 

Als u ook interesse hebt in waterkoelers van Aqua & Beans, kijk dan op https://www.aqua-beans.nl/waterkoelers voor meer informatie over de verschillende apparaten. U kunt daar ook aangeven of u een koeler wilt kopen of wilt huren. Tevens is er de mogelijkheid om ook een watercontract af te sluiten. Een all-in abonnement bij Aqua & Beans vind ik persoonlijk erg handig. Aqua & Beans zorgt dan niet alleen voor de installatie van de koeler, maar ook voor het jaarlijkse onderhoud. Hiermee bent u verzekerd van een goedwerkend apparaat dat uw medewerkers van zuiver en fris drinkwater voorziet. Tevens zitten de waterflessen bij het abonnement inbegrepen. Die worden dan gewoon wekelijks bij uw kantoor afgeleverd en dan neemt Aqua & Beans de lege flessen ook weer mee terug. Wanneer u overtuigd bent van de apparaten en diensten van Aqua & Beans, dan kunt u via de site contact opnemen voor een offerte of een proefplaatsing.