Wij hebben onlangs de hypotheek kunnen regelen voor het herbouwen van onze boerderij. Wij hebben namelijk een heel oud huis en de afgelopen jaren hebben wij gezien dat deze woning niet meer te restaureren was. Wij hebben namelijk heel oude binten in ons huis en deze waren geheel verrot. De enige mogelijkheid die er was, was om te zorgen dat wij de boel gedeeltelijk plat zouden gooien en het geheel dan weer met behulp van een staalconstructie op te bouwen. Wij moesten daarom gaan zoeken naar een partij die ons kon helpen bij het maken van een goede staalconstructie en wij hebben daarom gekeken welke mensen wij het beste in de arm konden nemen. Wij hebben toen een aantal bedrijven gevonden die voor ons een staalconstructie zouden kunnen maken, maar wij hebben gemerkt dat het ene bedrijf heel veel meer voor je kan betekenen dan het andere. Wij hebben daarom gekeken welke van al deze partijen het beste voor ons zouden zijn en wij hebben gezien dat wij het beste met de mensen van taschestaalbouw.nl in zee konden gaan wanneer wij een staalconstructie wilden laten maken. Deze mensen hebben namelijk heel veel ervaring met het maken van een staalconstructie en wij hebben daarom ook besloten dat wij graag met deze mensen wilden werken. Wij hebben toen bekeken wat de mogelijkheden waren om een keer met hen te brainstormen over onze plannen en wij waren blij dat zij hier ook voor in waren. Wij hebben daarom onze plannen een keer op tafel gelegd en ik ben blij dat wij deze mensen gevraagd hebben om een staalconstructie voor ons te maken. Zij konden namelijk heel goed zien wat wij nodig hadden en ik kan u daarom zeggen dat wij heel blij zijn dat wij met deze mensen in zee zijn gegaan. Als u daarom ook graag een  staalconstructie wilt laten maken door deze specialisten, dan raad ik u aan om even naar de site van dit bedrijf te gaan. U zult zien dat zij er alles aan kunnen doen om te zorgen dat u voor een goede prijs een degelijke staalconstructie kunt laten maken.

Wilt u een nieuwe staalconstructie laten maken?

Onze staalconstructie is een staaltje vakmanschap geworden 

Ik ben heel blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan omdat wij gemerkt hebben dat wanneer je deze mensen inschakelt, je er zeker van kunt zijn dat je echt iets bijzonders opgeleverd krijgt. Wij zijn daarom blij dat wij hier onze staalconstructie hebben kunnen laten maken want met deze staalconstructie kunnen wij er zeker van zijn dat onze boerderij er over honderd jaar nog wel zal staan als het aan deze staalconstructie zou liggen. 

Wilt u een offerte aanvragen? 

Mocht u een offerte willen aanvragen omdat u wilt weten wat u hier voor een staalconstructie zou moeten betalen, dan kunt u:

  • Even naar de site van taschestaalbouw.nl surfen 
  • Bekijken wat deze mensen voor u kunnen betekenen 
  • Een keer een afspraak maken om uw wensen te bespreken 

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf onze woonboerderij weer in goede staat konden krijgen.