Door de opkomst van de groeiende technologie is er een grote groei in het aantal actieve internet winkels, zo kiezen steeds meer ondernemers voor om geen pand te huren voor hun winkel om vanuit daar de producten te verkopen maar om enkel alleen van een webshop gebruik te maken. Voor veel bedrijven scheelt het namelijk een groot bedrag per maand om geen huur voor een pand te hoeven betalen die vervolgens van hun winst afgetrokken moet worden. Het is namelijk alsnog voordeliger als je het vergelijkt met de vele verzendkosten die komen kijken bij het runnen van een webshop waarvan de artikelen naar mensen thuis gestuurd worden. Echter is een andere kostenpost waar de ondernemers die een webshop beginnen vaak niet aan denken het verpakkingsmateriaal waar ze de producten in verpakken voordat ze de producten verzenden naar de locatie waar de klanten gevestigd zijn. Denk bijvoorbeeld aan dozen, bubbeltjes plastic of speciale plastic zakjes of folie. Veel bedrijven kiezen in dit geval er voor om dozen te gebruiken om hun producten in te verpakken en vervoeren, echter gebeurt het bedrijven vaak dat er onnodig veel geld wordt uitgegeven aan te grote dozen waar de producten nog veel ruimte in over hebben. Voor deze bedrijven is het dus handig om dozen op maat te laten maken.

Dozen op maat laten maken online

Op de website dozenlatenmaken.nl kunt u als bedrijf of particulier dozen laten maken naar eigen keuze in maat, materiaal en bedrukking. Het is voor bedrijven misschien in het begin een investering om dozen op maat te laten maken, ze zullen snel merken dat het op lange termijn de kosten per maand flink omlaag haalt. Een aantal opties die u op de site dozenlatenmaken.nl heeft zijn:

  • Vouwdozen op maat laten maken
  • Wikkeldozen op maat laten maken
  • Postdozen op maat laten maken
  • Vakverdelingen voor dozen op maat laten maken
  • Enkelgolf 3 mm als materiaal voor uw op maat gemaakte doos
  • Enkelgolf 4 mm als materiaal voor uw op maat gemaakte doos
  • Dubbelgolf 4.5 mm als materiaal voor uw op maat gemaakte doos
  • Dubbelgolf 7 mm als materiaal voor uw op maat gemaakte doos
  • Karton met witte kleur voor uw op maat gemaakte doos
  • Karton met bruine kleur voor uw op maat gemaakte doos

De opties zijn zeer uitgebreid dus, het is de perfecte plek als u specifieke wensen hebt voor de dozen die u nodig heeft die afwijken van de basis maten en materialen die in de winkels te vinden zijn.

Eigen positieve ervaring met dozen op maat laten maken

Ik ben zelf een aantal jaar geleden een webshop begonnen en merkte dat naarmate het bedrijf groeide dat ik steeds meer onnodig geld uitgaf aan te grote dozen. Toen ik begon met mijn eigen dozen op maat laten maken was ik zeer verbaasd over het grote aanbod aan opties dat dozenlatenmaken.nl mij bood als klant. Zo kon ik precies de afmetingen in centimeters nauwkeurig invullen die ik nodig had om de producten van mijn webshop in te vervoeren. Bovendien kon ik zowel grote als kleine aantallen dozen bestellen tegen dezelfde degelijke prijs.