Heeft u onlangs een ongelukje gehad en zit er nu een grote scheur in uw favoriete broek? Dat is iets wat u uw grootste vijand natuurlijk nog niet toewenst en vandaar dat het goed is om te weten dat u in een dergelijk geval niet bij de pakken neer hoeft te gaan zitten. Het is namelijk zo dat u uw broek altijd naar onze kledingreparatie in Arnhem kunt brengen. Wij zijn Wasto Service Textielverzorging en wij zijn al sinds jaar en dag de specialist op het gebied van kledingreparatie in Arnhem. Wij nodigen u daarom ook graag van harte uit om even naar onze site te komen kijken om te zien wat u hier allemaal over onze kledingreparatie in Arnhem kunt vinden. U zult zien dat wij het belangrijk vinden om u zo goed mogelijk te helpen en vandaar dat wij ook vele diensten aanbieden. Zo kunt u dus niet alleen maar terecht bij ons voor kledingreparatie in Arnhem, maar wij kunnen uw kleding ook heel goed wassen. U zult merken dat wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw kleding weer optimaal schoon wordt. Mocht u daarom graag een keer een opdracht bij onze kledingreparatie in Arnhem willen plaatsen, dan kunt u dit doen via onze site. Hier kunt u namelijk het contactformulier vinden waarmee u een afspraak bij ons kunt maken. Uiteraard hoeft u voor kleine klusjes geen afspraak te maken, deze kunnen wij namelijk snel voor u uitvoeren. Wij hopen daarom dat wij u een keer zouden mogen ontvangen in onze kledingreparatie in Arnhem. Ook wanneer u denkt dat uw kledingstuk niet meer te redden valt, nodigen wij u uit om even bij ons langs te komen want het zal u verbazen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Uw kleding wordt weer als nieuw gemaakt in onze kledingreparatie in Arnhem

Wanneer u kleding door ons zou willen laten repareren, dan kunt u altijd een keer naar onze kledingreparatie in Arnhem komen. Wij kijken graag met u mee naar een oplossing voor het probleem waar u mee zit. Wij kunnen altijd goed inschatten of uw kleding nog te maken is en in onze kledingreparatie in Arnhem hebben wij alles in huis om de reparatie snel uit te voeren. Doorgaans hoeft u dan ook nooit lang te wachten totdat wij klaar zijn met uw kledingstuk. Wij willen u graag vragen om een keer op onze site te komen kijken om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben, zodat u kunt zien wat allemaal van ons zou mogen verwachten. Het adres van onze site is WastowasseretteArnhem.nl. Hier kunt u alles lezen over de diensten die wij aanbieden. Tevens kunt u hier terecht voor het vinden van onze contactgegevens. U zult zien dat wij ruime openingstijden hanteren zodat u altijd even bij ons naar binnen kunt wippen wanneer u dat graag zou willen. Wij zullen u in onze kledingreparatie in Arnhem graag helpen dus wij hopen dat wij u snel een keer zouden mogen verwelkomen.

Wij nemen uw kleding graag onder handen

Mocht u graag een keer bij ons langs willen komen om uw kleding te laten wassen en / of te laten repareren, dan staan wij voor u klaar om u te helpen. Wij kunnen:

  • uw kleding vakkundig wassen
  • reparaties snel en vakkundig uitvoeren
  • uw kleding mooi strijken

Kijk voor meer informatie even op de site die wij in het voorgaande reeds genoemd hebben. Heeft u nog vragen? Neem dan even contact met ons op.