Toen ik vorige maand terugkwam van mijn werk, merkte ik dat onze hele bijkeuken helemaal blank stond. Ik meende dat onze kraan gesprongen was, maar het bleek dat onze wasmachine een probleem had. De afvoerpomp van de wasmachine bleek niet goed meer te werken. Dat zorgde voor veel problemen want ik wilde graag de was doen omdat ik een paar dagen later op vakantie zou gaan. Dit kwam mij dus allemaal zeer ongelegen en vandaar dat ik meteen ben gaan kijken waar ik een nieuwe afvoerpomp voor de wasmachine zou kunnen kopen. Ik wist dat ik bij mij in de stad een bedrijf kon vinden waar ik misschien een nieuwe afvoerpomp voor de wasmachine kon vinden, maar aangezien ik haast had met het bestellen, ben ik eens even gaan kijken of ik ook een afvoerpomp voor de wasmachine kon vinden op het internet. Dat bleek het geval te zijn. Ik kwam namelijk terecht op de site van het bedrijf van John Witgoed. Dit bedrijf kende ik niet, maar ik las op de site dat men mij hier aan meer dan twee miljoen onderdelen kon helpen. Dat was wel een beetje veel van het goede aangezien ik slechts een afvoerpomp voor de wasmachine nodig had. Het was voor mij echter niet helemaal duidelijk welke afvoerpomp voor de wasmachine ik zou moeten bestellen aangezien ik zelf niet heel veel verstand heb van dergelijke zaken. Ik ben daarom maar eens even gaan kijken of ik misschien ook even met een van de mensen van JohnWitgoed.nl in contact zou kunnen komen omdat zij waarschijnlijk meer verstand van zaken zouden hebben dan ik. Dat bleek te kunnen en nog diezelfde dag had ik een medewerker aan de lijn die mij wilde uitleggen wat ik allemaal nodig had om mijn machine weer optimaal te kunnen laten functioneren.

Ik had mijn nieuwe afvoerpomp voor de wasmachine binnen een dag in huis

Toen ik eenmaal met een medewerker van John Witgoed in gesprek ging over mijn nieuwe afvoerpomp voor de wasmachine, kreeg ik meteen te horen welk onderdeel ik nodig had. De medewerker vertelde mij dat ze dit onderdeel op voorraad hadden liggen en dat ik dus mijn nieuwe afvoerpomp voor de wasmachine de volgende dag al in huis kon hebben wanneer ik vandaag meteen betaalde. Dat heb ik dus meteen gedaan want ik wilde mijn afvoerpomp voor de wasmachine graag zo snel mogelijk ontvangen. Ik heb de medewerker gevraagd of het misschien ook mogelijk was dat een van hun mensen de nieuwe afvoerpomp voor de wasmachine zou komen installeren omdat ik daar zelf niet heel handig in ben. Dat was geen enkel probleem voor deze mensen en vandaar dat ik de volgende dag niet alleen mijn nieuwe afvoerpomp voor de wasmachine in huis had, maar ook een monteur die mij kwam helpen om de pomp te installeren. Zo kon ik nog diezelfde dag de was doen en kon ik er zeker van zijn dat ik met een koffer vol schone kleding op vakantie kon gaan. Dat was heel erg aangenaam en ik ben JohnWitgoed.nl dan ook heel dankbaar voor hun uitmuntende service!

Dit bedrijf biedt goede service en heeft alle onderdelen die u nodig heeft

Wanneer u merkt dat uw wasmachine niet meer goed werkt, kunt u altijd de mensen van JohnWitgoed.nl inschakelen. Deze zullen u zeer goed helpen om:

  • te kijken welk onderdeel u nodig heeft
  • het onderdeel te bestellen en op te sturen
  • u te helpen om het onderdeel te installeren

Kijk even op de site van JohnWitgoed voor meer informatie over dit bedrijf.