Toen een aantal maanden geleden die herfststorm over ons huis trok, heeft deze heel wat schade aan onze woning toegebracht. Het was namelijk zo dat heel veel van de planken die wij ooit op het huis hebben aangebracht allemaal los waren gerukt. Dat is natuurlijk iets waar je al op korte termijn heel veel hinder van kunt ondervinden en daarom heb ik tegen mijn vriend gezegd dat het zeer verstandig zou zijn om onmiddellijk op zoek te gaan naar nieuwe gevelbekleding. Eigenlijk kwam ons dit nog niet eens zo heel slecht uit want wij hadden al een tijdje geleden het plan gevat om eens om ons heen te gaan kijken voor een adresje voor nieuwe gevelbekleding. Ik heb een grote vriendenkring en daarom heb ik daar eens even geïnformeerd of zij ook wisten waar je tegenwoordig aan moest kloppen wanneer het gaat om gevelbekleding. Van allerlei mensen kreeg ik allerlei tips die mij heel erg goed op weg konden helpen. Het was echter wel zo dat ik door al deze tips een beetje in een situatie terechtkwam waarin ik door de bomen het bos niet meer kon zien. Dat is natuurlijk iets waar de zaken niet beter van worden en daarom heb ik besloten om maar gewoon eens even via het internet op zoek te gaan naar meer informatie over gevelbekleding. Op die manier hoopte ik dat ik op een eenvoudige manier, zonder dat ik daar veel moeite voor zou hoeven doen, meer informatie over gevelbekleding zou kunnen vinden. Dit bleek geheel te kloppen. Ik besloot namelijk om gewoon, heel simpel, via Google te gaan zoeken op ‘gevelbekleding’ omdat deze term mij het meest voor de hand leek te liggen. Dit was een zeer juiste aanname van mij want in een mum van tijd had ik allerlei bedrijven voor mijn neus opgesomd die mij zouden kunnen helpen bij het vinden van een goed bedrijf wanneer het over gevelbekleding gaat. In deze tekst wil ik graag wat meer over dit zoekproces vertellen en, omdat ik hier zo goed in geslaagd ben, ook over hoe het mij hierna is vergaan. Ik kan u vertellen dat ik momenteel een zeer gelukkig mens ben!

Goede gevelbekleding voor een prachtige prijs!

Ik vind het altijd fijn om te weten wat andere consumenten over een bepaald bedrijf geschreven hebben en wat hun oordeel over deze firma was. Zeker wanneer het gaat over gevelbekleding dan vind ik het altijd goed om van tevoren even op de verschillende internetfora te kijken wat andere mensen over het bedrijf gezegd hebben dat ik op het oog heb om een samenwerking mee aan te gaan. Via het zoeken op ‘gevelbekleding’ via Google was ik terechtgekomen op de website van Keralit.nl en ik kan u vertellen dat ik meteen een goede indruk van dit bedrijf had. Ik klikte even door totdat ik op de pagina kwam waar ik werd voorgelicht over de gevelbekleding en ik kan u vertellen dat ik tussen de mogelijkheden precies hetgeen zag waar ik naar op zoek was. Ik wilde namelijk natuurlijk ogende maar tegelijkertijd ook stijlvolle gevelbekleding. Ik kan u vertellen dat ik mij geen beter adres had kunnen wensen dan Keralit.nl. Hier weet men namelijk echt alles van gevelbekleding en het is dan ook daarom dat je je als klant werkelijk geen betere firma kunt wensen dan dit bedrijf. Ik had nog een aantal vragen over de gevelbekleding en daarom heb ik hen eerst maar eens even een mailtje gestuurd. Binnen een uur had ik al antwoord en werd mij alles uitgelegd over de gevelbekleding wat ik graag wilde weten. Dat noem ik nou nog eens service en daarom vond ik het ook heel fijn om tegen hen te kunnen zeggen dat ik graag met hen in zee wilde gaan wat betreft de aankoop van nieuwe gevelbekleding. Ook mijn vriend stond hier volledig achter en daarom hebben we dan ook niet lang gewacht met het plaatsten van een bestelling. In de laatste alinea van deze tekst zal ik u het een en ander vertellen over de montage van de gevelbekleding.

Wij zijn heel erg tevreden met het eindresultaat

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en kan ik u vertellen dat ik ons huis nauwelijks nog te herkennen is. Het lijkt wel sinds de gevelbekleding is aangebracht dat we in een volledig nieuw huis wonen. Het staat werkelijk prachtig en het geeft ons huis echt een geheel nieuwe, frisse uitstraling. Dat is iets wat wij heel erg waarderen en waardoor we dan ook nog geen seconde spijt hebben gehad van onze aankoop. Wij kunnen dan ook, zonder daarbij enige vorm van overdrijving tentoon te stellen, zeggen dat wij dit bedrijf aan iedereen van harte aan zouden kunnen bevelen. Hier word je echt als een koning behandeld en daar hebben wij heel erg van genoten. Ook wat betreft de montage en de aflevering kunnen wij niet anders dan zeer tevreden zijn. Ons huis ziet er weer als nieuw uit en wij hebben dan ook al tal van complimenten mogen ontvangen over onze aankoop. Het is dan ook daarom dat ik zou willen zeggen dat:

  • wij heel erg tevreden zijn over de producten en de service van dit bedrijf
  • ons huis er weer als nieuw uitziet, en dat allemaal voor een zeer schappelijke prijs
  • wij dit bedrijf werkelijk waar aan iedereen van harte zouden willen aanbevelen

Kijk daarom snel even op hun mooie website.