Een whiteboard kopen om de ruimte aan te kleden voor bijeenkomsten. Bij Whiteboard-flipover.nl verkopen ze meerdere uitvoeringen. Van de goedkope eenvoudige typen tot aan duurdere maar geavanceerde soorten. Daarnaast verkopen ze ook flipovers en de bijbehorende accessoires die het gebruik nog beter maken. Denk daarbij aan stiften, wissers en magneten. Het voordeel van deze webshop is dat zij helemaal gericht zijn op deze attributen, zodat je kunt zien wat er allemaal op de markt is. Bij een andere webshop is er vast ook sprake van een uitgebreid assortiment aan whiteboards, maar hier vindt je nog meer uitvoeringen waaruit je zeker het perfecte exemplaar kunt vinden voor jouw plek. Veel hoef je niet te besteden aan een whiteboard kopen. Voor weinig geld heeft Whiteboard-Flipover mooie wanduitvoeringen. Deze hang je op aan de muur van de ruimte, zodat vervolgens deze goed te gebruiken is voor presentaties. Vaak zit er onderaan een houder waar een aantal stiften op gelegd kunnen worden. Dit is niet bij alle soorten het geval. Ga goed het assortiment voor whiteboard kopen doornemen, om de juiste uit te kiezen. Tenslotte wil je ook dat gebruikers er met plezier en gemak mee kunnen werken, zodat deze goed kan bijdragen aan de presentatie die zij geven.

Een stijlvol whiteboard kopen

Je kan een whiteboard kopen voor alle ruimtes, maar als dat niet binnen jouw budget valt dan is een verrijdbare versie ook handig. Deze is dan te verplaatsen en dan hoef je niet voor iedere plek een exemplaar aan te schaffen. Een ander voordeel van deze verplaatsbare uitvoeringen is dat ze op iedere plek in de ruimte zijn neer te zetten. Is er sprake van een interactieve bijeenkomst, dan kan zo’n verplaatsbare whiteboard een mooie bijdrage geven daaraan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en met uiteenlopende eigenschappen zoals:

  • Dubbelzijdig
  • Magnetisch
  • Emaille
  • Flipover Combi
  • Prikbord

Hoe meer eigenschappen, hoe hoger de prijs uiteraard. Een andere luxe uitvoering is de Chameleon Mobile. Deze hebben een stijlvol en luxe design die ook nog zich als een kameleon aanpast op de omgeving. Ook deze is verrijdbaar. Dit type whiteboard kopen is een uitkomst voor een kantoor met een kantoortuin. Reden hiervoor is dat deze goed in de ruimte is neer te zetten, zonder dat deze een overheersende aanwezigheid heeft. Juist dankzij het stijlvolle uiterlijk, is het meer een mooie toevoeging in de ruimte. Je kan dit type whiteboard kopen met een frame in de kleuren wit, blauw of grijs.

Voor zorgvuldig onderhoud

Naast het praktische deel is het ook belangrijk dat een whiteboard goed onderhouden wordt. Ook dit is essentieel om in te verdiepen bij een whiteboard kopen. Niet alleen voor de materialen die je daarvoor nodig hebt. Maar ook voor de duur dat het exemplaar mee gaat. Als eerste wil je dat het makkelijk is om deze schoon te maken. Waar het bij deze uitvoeringen meer om gaat is de bijdrage aan een presentatie, training of vergadering. De persoon die met het whiteboard moet werken, wilt niet veel tijd kwijt zijn aan het schoonmaken ervan. Daarom wil je juist een uitvoering waarbij het makkelijk is alles uit te wissen en deze ook weer helemaal schoon te maken na afloop van de sessie. Zo kan de volgende groep zonder te veel werk verder met het eigen gebruik van de whiteboard. Over het algemeen zijn hier goede wissers voor te kopen, die met een paar vegen alle informatie verwijderd. Bij het ene bord gebruik je hier een speciale whiteboardwisser en de andere een droge doek. Welk type onderhoud van toepassing is, dat wordt aangegeven bij de eigenschappen van het product.