Veel mensen zijn zich niet bewust van het feit dat ze een lichaam hebben waardoor energie stroomt. In onze westerse maatschappij is energie al snel iets waar we een beetje ongemakkelijk van worden. Hetzelfde geldt tot op zekere hoogte voor spiritualiteit. We zijn opgegroeid met de westerse mentaliteit van oorzaak en gevolg en dat zien we terug in de medische wetenschap waar we vooral werken met pijnstillers en vaak niet naar dieper liggende oorzaken kijken van de problemen die we ervaren. Veel mensen hebben echter last van pijn, chronische pijn en andere klachten. Een Thaise massage in Breda kan bij deze pijnklachten uitkomt bieden. Wat houdt een Thaise massage in Breda precies in? Bij een Thaise massage in Breda wordt er altijd gekeken naar de knooppunten in het lichaam. Veel mensen die aankloppen bij Thaimar geven te kennen dat ze last hebben van fysieke klachten. Vaak ligt er aan die pijnklachten een energetische onbalans ten grondslag. We voelen ons bijvoorbeeld moe en uit balans maar kunnen onze vinger er niet opleggen. Een Thaise massage in Breda kan dan een mooie oplossing zijn. Tijdens een Thaise massage in Breda zullen de knopen in het lichaam gemasseerd worden waardoor de energie weer rijkelijk door het lichaam kan stromen. De Thaise massage in Breda kan worden gedaan op een mat maar ook op een stoel. De aandacht gaat tijdens een Thaise massage in Breda vooral uit naar de energiebanen in het lichaam. Wanneer deze belemmerd worden door knopen en spanningen in de spieren, dan kunnen daar allerlei klachten uit ontstaan. Veel mensen hebben last van pijn aan de rug en schouders. Het zijn vaak vaste plekken waar mensen last van hebben. Thaise massage in Breda in een zeer effectieve geneeswijze. 

  • De massage is wel 2500 jaar oud
  • Het combineert energetische en fysieke aspecten
  • Zorgt voor het ontgiften van het energetische en fysieke lichaam 

Thaise massage in Breda; een weldaad voor het lichaam

De Thaise geneeswijze is eeuwenoud en helpt veel mensen die vastlopen op het reguliere pad van de westerse geneeskunde. Wat veel cliënten van thaimar.nl aangeven is dat ze zich een heel stuk vitaler en gelukkiger voelen door de massages van Thaimar. De holistische kijk van de Thaise geneeskunde is heel anders dan de westerse geneeskunde. Wat bedoelen we precies met holistisch? Dat is heel erg simpel. Holistisch betekent ‘heel’. Deze geneeswijze kijkt dan ook naar de mens als geheel. De mens is een samenspel van elementen die allemaal met elkaar samenwerken. Om in balans te blijven zul je als mens moeten zorgen dat er genoeg aandacht is voor alle facetten van het zijn, het lichaam en de energie. De integriteit van je lichaam bewaren doe je door te kiezen voor een massage die op een dieper niveau doorwerkt. 

Maak een afspraak met Thaimar

Heb je interesse in het boeken van een afspraak voor een Thaise massage in Breda? Heb je last van klachten zoals vermoeidheid, pijn of stress? Ook voor klachten van deze aard kun je kiezen voor een behandeling bij Thaimar. Steeds meer mensen die last hebben van burn-out klachten kloppen ook aan bij Thaimar. Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden neem dan zeker eens contact op en maak een afspraak. Jezelf een goede massage cadeau geven kan een mooie eerste stap zijn naar meer balans in je leven en je lichaam. Veel mensen kiezen voor de alternatieve geneeswijze omdat dit effectiever is dan pijn bestrijden met een pilletje. Ontdek de mogelijkheden van Thaimar via www.thaimar.nl en maak een afspraak voor een massage.