Na maanden veilig te zijn geweest en geen corona test te hebben hoeven doen kwam ik er nu toch niet meer onderuit. Voor mijn werk moest ik nood gedwongen naar het buitenland en helaas vroeg dit land om een negatieve PCR Test voor ik het land in zou mogen. Mijn werk zou deze test wel vergoeden, maar het was wel aan mij zelf om deze test te laten doen en ook een plek te vinden waar ik dit zou kunnen doen. Ik had dan naast een negatief resultaat ook een reiscertificaat nodig die zei dat mijn resultaat negatief was en ik mocht reizen. Bij de normale kanalen zou ik dit certificaat niet krijgen omdat zij uiteraard reizen afraden. Ik moest dus een particulier bedrijf vinden waar ik een PCR Test kon laten doen en waar ik ook een certificaat zou krijgen. Mijn collega had al een test gedaan en had dit bij coronasneltest123.nl laten doen. Ik besloot daarom niet zelf ook nog eens een hele zoektocht naar een adres te doen, maar gewoon de website te bekijken die zij mij had door gegeven. Zodra ik op de website kwam was het duidelijk dat ik hier een PCR Test kon laten doen, dit werd namelijk groot in beeld mede gedeeld. Ik zag de eerste prijzen voor de test en deze zagen er prima uit. Ik had eerder prijzen gehoord van andere locaties en die prijzen waren zeker hoger dan wat deze website nu weergaf. Ik keek verder op de website en zag dat er verschillende testen waren die ik kon laten uitvoeren. Een van deze testen zou mij ook voorzien van een certificaat. Dit was daarom ook de test die ik nodig had. Ik besloot voor dit bedrijf te gaan voor het doen van mijn PCR Test. Ik zag op de website dat ik heel makkelijk online een afspraak kon maken voor het afnemen van de test. Ik besloot dan ook dit direct te doen, omdat mijn trip immers al over twee dagen plaats zou vinden. Het maken van de afspraak online ging heel snel en makkelijk en ik kon de volgende dag direct terecht voor het doen van mijn PCR Test. Ik was wel een beetje zenuwachtig want ik had geen idee wat ik van de test kon verwachten. In mijn omgeving hoorde ik heel veel verschillende signalen. De een vond het pijn doen, de ander had nergens last van. Ik denk dat er niets meer opzat dan het allemaal maar op me af te laten komen.

Een PCR Test doen gaat snel en pijnloos bij dit bedrijf

De volgende dag stond ik iets wat gespannen klaar op de locatie voor mijn PCR Test. Diegene die de test bij mij afnam legde alles heel duidelijk uit en de test was zo afgenomen. Achteraf viel het allemaal heel erg mee. Het ging zeer snel en het deed geen pijn.

Snelle service van zeer vriendelijke medewerkers

Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor het doen van je PCR Test wanneer je dit nodig hebt. Ik kan dit bedrijf aanraden om de volgende redenen:

  • De PCR Test afnemen ging snel en pijnloos
  • Een afspraak maken ging heel makkelijk en kon snel plaatsvinden
  • De medewerkers waren zeer vriendelijk

Ook een test nodig om te gaan reizen? Denk dan zeker aan dit bedrijf!