De meningen zijn er misschien over verdeeld, maar als je Amsterdam als outsider echt goed wilt leren kennen is een stadswandeling in Amsterdam zeker een goede optie. Je gaat dan namelijk met een local op pad en deze laat je de meest unieke en bijzondere plekjes van Amsterdam zien. Deze plekjes zou je waarschijnlijk niet uit jezelf hebben opgezocht, en daarom is het het geld meer dan waard. Als je je stadswandeling in Amsterdam boekt via amsterdamtour.nl kun je deze bovendien desgewenst uitbreiden met allerlei andere leuke activiteiten in onze hoofdstad. Ze zijn namelijk gespecialiseerd in allerlei uitjes en activiteiten in Amsterdam.Of je nu iets leuks wilt doen in combinatie met een lekker wijntje, een goede maaltijd of gewoon enkel een stadswandeling in Amsterdam wilt maken, bij Amsterdam Tour ben je aan het juiste adres voor een gezellige middag/avond uit binnen onze hoofdstad. Hun website is dan ook hèt startpunt voor groepen mensen die op zoek zijn naar een leuk uitje in Amsterdam, en daarom zeer populair onder toeristen en dagjesmensen. Op de website van Amsterdam Tour vind je dan ook een groot aanbod uitjes in Amsterdam in allerlei categorieën, zodat er voor iedereen iets leuks bij zit. 

Een escape room of stadswandeling in Amsterdam?

Als je een dagje naar Amsterdam wilt en je wilt samen met een groep mensen iets leuks ondernemen kun je het beste je uitje boeken via Amsterdam Tour. Daar vind je namelijk een grote verscheidenheid aan originele activiteiten en uitjes, zoals die stadswandeling door Amsterdam. Verder boek je er ook onder andere de volgende groepsuitjes in onze hoofdstad:

  • Escape diner Amsterdam
  • Hap en Stap tour Amsterdam
  • Ik hou van Holland dinarspel Amsterdam
  • Crazy88 App spel Amsterdam
  • Wie is de Rat stadsspel Amsterdam

Wat al deze spellen precies inhouden kun je het beste even lezen op de website van Amsterdam Tour, maar dat ze heel origineel zijn en goed voor een hele middag/avond vermaak is iets wat zeker is. Het team van Amsterdam Tour heeft namelijk ruimte ervaring in het organiseren van allerhande uitjes in onze hoofdstad, en wekt bijvoorbeeld voor de stadswandeling in Amsterdam samen met mensen die al heel lang in Amsterdam wonen en de stad en al zijn plekjes dus van buiten kennen. Want je wil natuurlijk wel leuke weetjes en informatie over de stad krijgen, anders had je net zo goed op eigen houtje door de stad kunnen banjeren, niet?

Unieke vrijgezellenfeest in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een origineel vrijgezellenfeest in onze hoofdstad zou je eens kunnen denken aan een stadswandeling in Amsterdam om deze avond mee te beginnen. Je kunt het natuurlijk meteen op een zuipen zetten maar het is toch veel leuker om eerst eens iets origineels en leerzaams te ondernemen? Dit kan allemaal via Amsterdam Tour. Hier boek je zowel die stadswandeling in Amsterdam als leuke activiteiten om ‘s avonds met de hele groep te ondernemen. De combinatie van deze twee levert de aanstaande bruid/bruidegom echt een heerlijke avond op waaraan hij/zij goede herinneringen overhoudt. Regel ook nog een lekker etentje en je bent helemaal klaar voor het allerleukste vrijgezellenfeest in Amsterdam!

van Specialtours