Opzoek naar een groepenkast? Bestel dan nu een groepenkast van één van de beste merken bij GroepenkastCompleet.nl! Ons aanbod is breed en bestaat onder andere uit bekende merken, zoals Hager, Eaton en Attema. Stel je liever zelf een groepenkast samen of wil je een groepenkast naar wens aan kunnen passen? Dan adviseren wij één van de zojuist genoemde groepenkasten. Deze professionele merken bieden jou veel mogelijkheden én voordelen. De installatie staat garant voor veel gemak en de groepenkast is hoogwaardig en volgens de veiligheidseisen geproduceerd. Een groepenkast bestel je daarom in de uitgebreide webshop van GroepenkastCompleet.nl!

Groepenkast online bestellen en snel thuisbezorgd

Heb je al gekeken in onze webshop? Dan heb je gezien dat wij een uitgebreid aanbod hebben wat betreft groepenkasten. Elke groepenkast is direct uit voorraad leverbaar en naast bekende merken, bieden wij ook losse componenten aan om een groepenkast verder uit te kunnen breiden. Denk aan speciale verdeelcomponenten voor zonnepanelen. Sinds 1 maart 2015 is de norm voor laagspanningsschakel en verdeelinrichtingen vernieuwd. De NEN-EN-IEC 61439 maakt een duidelijk onderscheid tussen oorspronkelijke fabrikanten en installateurs die zelf een groepenkast samenstellen. Wil je liever gaan voor een voor-geïnstalleerde groepenkast? Dan is een Attema, Hager of Eaton groepenkast een goede mogelijkheid. Ze staan bekend om hun eenvoud. Er is voldoende werkruimte overgelaten en het ontwerp is zeer overzichtelijk. Dankzij de unieke kapconstructie met sluitclips bij de Attema groepenkast, is het zeer gemakkelijk geworden om een groepenkast aan te sluiten. Bij de andere merken is dit tevens gebruiksvriendelijk en efficiënt ingericht. Ideaal als je snel een groepenkast wilt installeren! Heb je een groepenkast besteld bij ons? Dan ben je ten slotte verzekerd van een lange fabrieksgarantie en topkwaliteit met een hoge betrouwbaarheid en voldoende ruimte voor uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst. 

Welke groepenkast heb ik nodig, 1-fase of 3-fase?

Beide modellen zijn te verkrijgen. Welke groepenkast je nodig hebt, hangt af van de hoofdaansluiting in jouw meterkast. Je bestelt een 1-fase groepenkast als je een 220/230 Volt aansluiting hebt. Heb je een grote woning of bedrijf dan zal er al snel een 380/400 valt aansluiting zijn. Dit wordt ook wel krachtstroom genoemd en dan is een 3-fase groepenkast ideaal om te bestellen bij Groepenkastcompleet.nl. Afhankelijk van de hoeveelheid losse componenten die je graag wilt installeren, kun je de ideale groepenkast vinden met veel ruimte voor uitbreiding! Wij geven daarom altijd als advies mee om een groepenkast met toekomstmogelijkheden te kopen. Een duurzame oplossing en het scheelt ook nog eens flink mocht je later toch meer ruimte nodig hebben.

Voordelen groepenkast bestellen bij Groepenkastcompleet.nl!:

  • Beoordeeld door experts
  • Eenvoudig te bestellen én te installeren
  • Genoeg ruimte voor uitbreiding
  • Lange fabrieksgarantie
  • Mogelijkheid zelf samen te stellen
  • Persoonlijk advies op maat
  • Snelle levertijden
  • Topkwaliteit van vooraanstaande producenten
  • Unieke en professionele groepenkasten

Bekijk online ons uitgebreide assortiment groepenkasten in onze webshop: groepenkastcompleet.nl. Wij hebben diverse groepenkasten direct uit voorraad leverbaar, zodat je snel aan de slag kunt met de installatie. Naast een groepenkast, vind je tevens alle installatie benodigdheden en het bijbehorende gereedschap in onze webshop, zodat je goed voorbereid van start kunt gaan. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor jouw groepenkast klaar!

Lees meer…