Een Virtual Dataroom is voor veel bedrijven onmisbaar. Deze virtuele ruimte, ook wel aangeduid als vdr, wordt veel gebruikt als beveiligde online ruimte voor het uitwisselen van vertrouwelijke documenten. Oorspronkelijk is de virtual dataroom ook een fysieke ruimte geweest, waar bedrijven bij overnames hun documenten achterlieten. Deze werden bewaakt, en op gezette tijden bijgewerkt door advocaten van de partijen die bij een overname betrokken waren. In moderne tijden zijn er nog steeds fysieke datarooms, maar de virtuele versie wordt steeds populairder voor het bewerken van documenten. Het voordeel van een dergelijke online ruimte is dat het mogelijk is te werken in een:

  • Hoog beveiligde omgeving
  • Omgeving die geschikt is voor samenwerking
  • Online omgeving

Ook interesse in een goed beveiligde online omgeving, waarin u met andere partijen kunt samenwerken? Kijk dan eens naar de vdr van Virtual Vaults. Op https://www.virtualvaults.com/nl/ vindt u meer informatie over Virtual Vaults. Meer weten over de techniek die Virtual Vaults toepast? Op het internet is veel te vinden over deze techniek. Uiteraard kan een van onze medewerkers u ook meer vertellen over de mogelijkheden tot veilig online documenten uitwisselen. De techniek van Virtual Vaults werkt vele malen beter dan doorsnee consumentenoplossingen voor documentenuitwisseling. Het is niet verstandig een doorsnee oplossing te kiezen als u echt zeker wilt weten dat uw documenten niet op het internet verspreid raken.

VDR van Virtual Vaults aanvragen

Virtual Vaults is gespecialiseerd in het aanmaken van een vdr voor bedrijven in diverse sectoren. Talloze bedrijven maken al gebruik van deze techniek. Een dergelijke dataroom kan voor gebruik op lange of korte termijn worden aangemaakt, en op verzoek worden aangepast naar uw wensen. Virtual Vaults is daarbij gespecialiseerd in datarooms voor accountancy en vastgoedbedrijven. Dit zijn typisch sectoren waarin vertrouwelijke documenten moeten worden behandeld. Accountancykantoren beschouwen elk jaar de jaarafsluiting en financiële statussen van grote bedrijven. Zij controleren jaarrekeningen waarbij nagenoeg alleen maar vertrouwelijke informatie aan bod komt. Het is belangrijk dat deze informatie niet uitlekt en niet bij concurrenten terecht komt. Dat is dan ook de reden dat er fysieke datarooms ontstonden, voordat digitale versies zoals die van Virtual Vaults opkwamen. Een goed beveiligde omgeving voor het overdragen van dit soort documenten is dan essentieel. Een online beveiligde ruimte kan dan uitkomst bieden. Meerdere partijen kunnen toegang krijgen tot deze ruimte en vervolgens documenten bewerken. Het is essentieel dat alleen deze partijen toegang krijgen, voor onze klanten. Daar zien wij dan ook streng op toe. U kunt erop vertrouwen dat niemand toegang krijgt tot uw data, die deze niet behoort te krijgen. Hiervoor staat Virtual Vaults garant.

Vertrouwelijkheid waarborgen

Tegenwoordig is het steeds belangrijker vertrouwelijkheid te waarborgen. Met de komst van smartphones is het eenvoudig foto’s te maken van vertrouwelijke documenten en deze te verspreiden. Dat is tegen de wens van klanten van Virtual Vaults in, en dé reden dat klanten aankloppen voor een dataroom bij Virtual Vaults. Ook online is een zeer goede beveiliging noodzakelijk, omdat de technieken van hackers steeds geraffineerder worden. Bij Virtual Vaults werken de beste programmeurs en kenners op het gebied van deze techniek samen om de veiligheid van uw documenten te waarborgen. Vragen over het beveiligen van uw documenten in een online omgeving? Neem dan contact op met ons via https://www.virtualvaults.com/nl/. Hier leest u meer over datarooms en hun toepassing. Virtual Vaults kan u als klant niet tot in detail vertellen hoe de techniek werkt. Dat is onderdeel van het veiligheidsbeleid van Virtual Vaults. Uiteraard lichten wij u wel goed voor over de werking van de vdr die u bij Virtual Vaults krijgt.