Het belang van een goede armsteun voor je wagenJe voertuig is een belangrijke investering. Dit betekent uiteraard dat je alles overweegt om je voertuig in goede conditie te houden. Hiervoor schenk je aandacht aan al de binnen- en buitencomponenten van je wagen, groot en klein, zoals ook je armsteunen. Wanneer deze versleten raken, wil je natuurlijk je armsteunen vervangen. Waarom? Nou, als je je versleten armsteunen vervangt, zal dit het uiterlijk van het interieur van je wagen herstellen. Maar ook al is deze niet versleten, een nieuwe armsteun kan je mogelijk beter comfort bieden. Hoe je het ook draait of keert, na verloop van tijd zullen je armsteunen versleten raken. Ze zullen er afgetopt, bekrast en vervaagd uitzien, of misschien zelfs gescheurd? In plaats van ze te bedekken of permanent te verwijderen, kun je een nieuwe armsteun bestellen. Op die manier ziet je auto er weer als nieuw uit. Bovendien zijn armsteunen belangrijk voor je rijcomfort, vooral tijdens lange ritten. Een armsteun van hoge kwaliteit is voorzien van duurzame materialen die bestand zijn tegen vervaging, krassen en beschadiging. Daarnaast bieden ze je alle comfort omdat ze voorzien zijn van een opbergruimte, die vaak gestoffeerd is zodat je items beschermd worden. Ook de stevige ABS-kunststof kern zal niet breken. De meeste armsteunen zijn uitgerust met een fabrieksvervangingsscharnier voor een exacte pasvorm met je voertuig, ongeacht het merk en model dat je bestuurt. Ben je op zoek naar een vervangende armsteun? Zoek niet verder! Bila Shop in Almere bied je een perfect passende armsteun van hoge kwaliteit voor je auto, rechtstreeks van de producent. En omdat we het zelf hebben uitgetest, weten we dat de klanten van Bila Shop altijd een uitstekende klantenservice moeten krijgen als ze betrouwbare auto-onderdelen kopen in de winkel. Heb je na het bekijken van de webwinkel www.bila-shop.nl nog steeds vragen over het veelzijdige aanbod? Contacteer de medewerkers en zij zullen je van een deskundig antwoord voorzien.

Een armsteun voor je auto op maat gemaakt

De basis van een armsteun en het bovenste deel zijn meestal vervaardigd uit de kunststof ABS (acrylonitril-butadieen-styreen). Het staat bekend om zijn taaiheid, hittebestendigheid en hardheid. ABS is het ideale materiaal om specifieke armsteunen voor auto’s te produceren, voornamelijk gebaseerd op de middenconsole van de auto. Daarnaast kun je drie materialen vinden om het dekselaf te werken, namelijk leer, kunstleer en stof. De basis van een armsteun en het bovenste deel zijn vaak zwart. De bovenklep van de armleuning wordt geleverd in de kleur en het materiaal van jouw keuze. Dit kan een effen kleur of een combinatie van twee kleuren zijn. Heb je liever een andere kleur? Geen zorgen, laat het weten! De armsteunen zijn elk afzonderlijk ontworpen. Als je het aanbod wilt bekijken, zoek dan jouw automerk in de lijst en een ruime keuze aan armsteunen zal op je scherm verschijnen. Het ontwerp zorgt voor een gemakkelijke installatie en een perfecte pasvorm. Wanneer je een nieuwe armsteun voor je auto besteld, kun je deze gemakkelijk zelf installeren. Maar voor een kleine meerprijs kun je genieten van de inbouwservice van de leverancier. Ook Bila Shop biedt klanten deze dienst aan.

Herstellen van het deksel

Als enkel het deksel van je armsteun aan vervanging toe is, kun je de reparatie natuurlijk ook zelf doen. Echter als je voor kwaliteit en duurzaamheid gaat, adviseren we je om het te laten doen door de professionals van Bila Shop. Wil je het toch eerst zelf proberen, dan heb je volgende materialen en hulpmiddelen nodig:

  • Een paar meter vinyl, leer of stof
  • spuitlijm
  • Verpakkingsschuim
  • Torxschroevendraaier
  • Nietmachine
  • Schaar