Ieder bedrijf doet aan branding, de perfecte manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van uw (potentiële) klanten zonder dat het heel erg opvalt. Wanneer u het er te dik bovenop legt dat u reclame aan het maken bent voor uw bedrijf, dan heeft de (potentiële) klant dit al snel door en dat kan er zelfs toe leiden dat een deal niet doorgaat. Dat is niet waar u op zit te wachten. Gelukkig zijn er genoeg manieren om reclame te maken voor uw bedrijf zonder dat de klant zich hier vervelend onder voelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koffiekopjes bedrukken. Hiervoor raden wij u het bedrijf Barista-Hotelware aan. Wanneer u hier kiest voor koffiekopjes bedrukken dan gaat u voor:

  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Gebruiksvriendelijkheid

Misschien is het nog wel het belangrijkst van allemaal dat koffiekopjes bedrukken hier heel erg betaalbaar is en dat u het zo kunt laten uitvoeren zoals u dat voor ogen heeft. Ze hebben hier verschillende soorten kopjes en schoteltjes waar u een keuze uit kunt maken. Daarbij hoeft u niet voor het standaard formaat te kiezen. Bij Barista-Hotelware houden ze graag rekening met uw wensen, stijl en smaak. Zo kan alles op maat gemaakt worden als u dat wenst. Het is daarbij wel belangrijk om in de gaten te houden dat er dan een hogere minimale afname van u gewenst is. Maar voor zo’n goede manier van branding zal dat vast geen probleem zijn voor u.

Koffiekopjes bedrukken voor uiteenlopende soorten bedrijven

In welk bedrijf wordt er nu geen koffie gedronken? Of het nu met een (potentiële) klant is of gewoon collega’s onder elkaar. Het blijft altijd leuk om een goede bak koffie uit een gepersonaliseerde kop te drinken. Daarom is koffiekopjes bedrukken niet alleen een goed idee voor de branding van uw bedrijf, maar ook bijvoorbeeld voor de teambuilding. Doordat iedereen uit dezelfde kopjes drinkt ontstaat er een saamhorigheid. En dat is een stuk efficiënter dan u in eerste instantie misschien zult denken. Het is dan ook niet gek dat er uiteenlopende soorten bedrijven kiezen voor koffiekopjes bedrukken bij Barista-Hotelware. Het is natuurlijk ook niet verkeerd dat ze bij dit bedrijf de kwaliteit van het koffiekopjes bedrukken heel erg hoog in het vaandel hebben staan. Dit wordt gedaan door middel van transferdruk. Door met deze methode te werk te gaan blijft de afdruk op de kopjes er voor een zeer lange tijd opzitten. Het ziet er niet uit wanneer het logo op het kopje er half af is door het vele wassen. Daar hoeft u bij de koffiekopjes bedrukken van Barista-Hotelware niet bang voor te zijn.

Ga voor kwaliteit

Wanneer u een kijkje gaat nemen op de website van Barista-Hotelware, dan zult u hier direct zien wat de verschillende opties zijn waar u uit kunt kiezen. Hou ook goed in uw achterhoofd dat het altijd mogelijk is om maatwerk af te leveren. Ga dus eens om de ontwerptafel zitten met uw collega’s en denk na over de koffiekopjes bedrukken. Wat willen jullie erop hebben? Simpelweg het logo van het bedrijf of liever alleen de naam? Het is geheel aan jullie om dat te bepalen. Andere dingen waar u over na kunt denken is bijvoorbeeld de vorm van het kopje en het schoteltje. Want ook dat kan bij de koffiekopjes bedrukken helemaal aan uw voorkeuren aangepast worden. Komt u er niet helemaal uit waar u nu het liefst voor kiest? Neem dan gewoon contact op met de klantenservice van Barista-Hotelware. Hier vertellen ze u graag meer over koffiekopjes bedrukken en de vele opties waar u uit kunt kiezen.