Ga jij binnenkort verhuizen of wil je spullen in de opslag opbergen? Dan wil je deze goed beschermen. Niet alleen breekbare en kwetsbare producten kunnen dit goed gebruiken. Ook producten waarbij je het eigenlijk niet verwacht. Zeker als je spullen voor langere tijd opbergt, dan is het belangrijk dat je ze goed beschermd. Dit kun je heel erg makkelijk doen door ze in noppenfolie te rollen. Dit beschermende materiaal is te verkrijgen bij Vendrig Packaging voor een hele goede prijs en in verschillende kwaliteiten en afmetingen.

  • Licht
  • Standaard
  • Zwaar

Dit zijn de verschillende kwaliteiten waarin de noppenfolie te verkrijgen is. Heb je veel spullen die echt heel erg kwetsbaar en/of breekbaar zijn? Kies hiervoor de zware variant. Hiervan ben je er dan een stuk zekerder van dat dit de spullen op de juiste manier zal beschermen. Met de standaard en lichte variant heb je dan minder succes. Wil je meer weten over welke variant jij het beste kunt kopen? Neem dan contact op met de medewerkers van Vendrig Packaging. Je kunt dit doen op een heleboel manieren. Je kunt telefonisch contact opnemen of een mail sturen, maar ook kun je een berichtje verzenden via whatsapp (vergeet niet eerst het nummer in je telefoon op te slaan!) of je kunt een chat beginnen op de website. Er zijn zoveel mogelijkheden waar je uit kunt kiezen dat er geheid iets tussen zit wat goed voor jou zal werken.

Koop noppenfolie per rol

Op de website van de Vendrig Packaging kun je heel erg makkelijk vinden wat voor producten ze hier allemaal hebben. Uiteraard verkopen ze hier dan alleen maar noppenfolie. Ze hebben er allerlei verpakkingsmaterialen. Als je je producten goed wilt beschermen dan is noppenfolie vaak wel de beste optie. Dit komt omdat het niet alleen heel erg sterk is, maar ook omdat het bijvoorbeeld te gebruiken is als opvulling of isolatiemateriaal. Daarnaast past het om een heleboel producten. Ook spullen die een vreemde vorm hebben. Dit is met veel ander verpakkingsmateriaal vaak niet het geval. Zeg dat je een rond, breekbaar, object in een vierkante doos wilt stoppen, dan gaat dat natuurlijk niet goed. Daarom is noppenfolie zo ideaal. Je kunt het in allerlei vormen vouwen en het hecht ook nog eens heel erg goed aan plakband. Als je dus plakband of tape gebruikt om de folie bij elkaar te houden en zo het product dus extra goed te beschermen, dan kun je erop vertrouwen dat dit ook goed blijft zitten.

Verschillende betalingsmogelijkheden

Je kiest niet alleen voor het bedrijf Vendrig Packaging omdat ze hier uiteenlopende soorten verpakkingsmateriaal hebben, maar ook vanwege de vele voordelen die ze je hier bieden. Van de scherpe prijzen die zij voor hun producten vragen tot de uiteenlopende manieren om contact met ze op te nemen. Daar komt nog eens bij dat als je voor 16.00 ’s middags je bestelling plaatst ze deze dezelfde dag nog verzenden. Dit betekent dus in het merendeel van de gevallen dat je de spullen de volgende dag al in huis hebt. Ook op het gebied van de betalingsmogelijkheden hebben ze je genoeg te bieden. Je kunt kiezen uit AfterPay, iDeal en creditcard. Ook hierin vind je dus altijd wel een optie die goed bij je past. Er hoeft je dus niets tegen te houden om noppenfolie te bestellen! Neem daarom vandaag nog een kijkje op de website om te zien of ze de noppenfolie hebben die goed bij jouw wensen past. Ze hebben hier zelf antistatische folie om te gebruiken! Heb je vragen? Neem dan contact op en alles wordt duidelijk.