Kinderen hebben vaak een hekel aan het smeren met zonnebrandcrème. Bij de allerkleinsten moet u als ouder veel smeren, en dat is soms een heel gedoe. Een makkelijke oplossing voor dit probleem is UV kleding. In het bijzonder zwemkleding die beschermt tegen de schadelijke straling van de zon kan heel behulpzaam zijn op vakantie. Zo hoeft u niet de hele tijd uw kinderen in de gaten te houden, u weet namelijk zeker dat ze goed bedekt zijn tegen de zon. UV kleding beschermt zelfs beter dan zonnebrandproducten omdat het in tegenstelling tot zonnebrandcrème niet wegspoelt bij het zwemmen. Ook hoeft u niet meer om de zoveel tijd te smeren, en kunt u uw kinderen met een gerust hart aan de zon en de zee toevertrouwen. Daarnaast is UV kleding makkelijk in gebruik en bespaart het u op zonnebrandproducten en zien uw kinderen er fleurig uit in de kleding die u kunt bestellen in de webshop van www.stoerekindjes.nl. De naam zegt het al: stoere UV kleding voor de echte avonturiers op het strand. Ten slotte biedt zonwerende kleding u nog een aantal andere voordelen:

  • droogt bijzonder snel
  • zit erg comfortabel
  • uw kind is herkenbaar
  • uw kind is goed beschermd

Vooral rond het middaguur is de zon op haar felst. Dat geldt niet alleen in Nederland, maar vooral ook als u op vakantie bent in Frankrijk, Spanje, Griekenland of een andere zonnige bestemming. Bovendien wilt u als u op reis bent niet de hele tijd de huid van uw kinderen in de gaten houden. U wilt lekker ontspannen op het strand of tijdens een wandeling, uw kinderen willen spelen zonder dat vader of moeder hen de hele tijd in wil smeren. Zonwerende kleding beschermt bovendien uw kinderen en uzelf beter dan zonnebrandcrème. De kleding beschermt gegarandeerd goed, vergelijkbaar met een factor 50+. Kortom, UV kleding is bij uitstek ideaal voor een relaxte vakantie in de zon. Via de webshop kunt u eenvoudig UV kleding, tassen, zwemschoenen en brillen bestellen. Zo bent u in één keer klaar voor uw vakantie!

UV kleding online bestellen

Zonwerende kleding is niet gemakkelijk te vinden in de winkel. Daarom biedt www.stoerekindjes.nl een breed assortiment aan UV kleding aan in de webshop. Hier kunt u eenvoudig en snel door het aanbod gaan, en vindt u altijd wat u zoekt. Er is UV kleding beschikbaar voor jongens en meisjes in alle leeftijden, van baby tot oudere kinderen. Er is ruime keus uit verschillende modellen zwempakken, broekjes, bikini’s, maar ook waterschoenen en brillen. Daarbij kunnen moeders ook terecht in de webshop voor kleding, zwemkleding en accessoires. Zo kunt u bij één adres terecht om u goed voor te bereiden op uw zonnige vakantie. Online bestellen gaat heel gemakkelijk. U kunt een eigen account aanmaken op de website, waarin u heel gemakkelijk meerdere sets UV kleding aan kunt schaffen, het bestelproces kunt volgen en bij kunt houden wat u al heeft besteld via www.stoerekindjes.nl. Met het aanmaken van een account profiteert u van alle voordelen en gemakken die gepaard gaan met het online bestellen van zonwerende kleding. Hieronder leest u verder over de service die u kunt verwachten als u online beschermende kleding bestelt.

Service

UV kleding online bestellen via www.stoerekindjes.nl biedt u vele voordelen, waaronder lage verzendkosten bij een bestelling onder de 75 euro, en gratis verzending boven dit bedrag. Daarnaast levert het bedrijf bij een bestelling voor 15:00 uur de volgende dag al uw UV kleding bij u thuis af. Vandaag besteld is dus morgen in huis. De webshop maakt het mogelijk thuis op uw gemak alle bestelopties te bekijken, alsmede de wasvoorschriften voor het wassen van UV kleding te bekijken. U kunt ook op de website terecht voor het raadplegen van de maattabel. Zo kunt u eenvoudig zien welke maat uw kinderen hebben, en weet u zeker dat u passende UV kleding in huis haalt. Bovendien hanteert ze bij stoerekindjes.nl een soepele retourregeling. Als u de verkeerde maat hebt besteld, wilt ruilen of uw bestelling retour wilt zenden om een andere reden is dat geen probleem. U stuurt eenvoudig uw aankoop terug naar de webshop. U vindt het adres op de website. Voorwaarden zijn dat de producten ongedragen zijn, het prijskaartje nog aangehecht is en dat u sets compleet terugzendt. Als u hieraan voldoet zorgt www.stoerekindjes.nl er voor dat het geld binnen 14 dagen terug wordt gestort op uw rekening. Bij vragen over bestellingen, levering of het retour zenden van producten kunt u uiteraard altijd de klantenservice bereiken per e-mail. U vindt het e-mailadres op de website, alsmede meer informatie over bestellen en terugsturen van de kleding. Daarnaast is het mogelijk telefonisch contact op te nemen met de webshop, via het telefoonnummer dat u op de website vindt. Onze ervaren medewerkers zullen dan samen met u uw vraag of opmerking bespreken. Ook kunnen zij u advies geven over de beste UV kleding, aangepast op de wensen van uw kinderen en uw vakantiebestemming. Wij raden u overigens aan de website ook door te lezen voor meer tips over zonbescherming. U kunt ook een kijkje nemen bij de uitverkoop, waar u UV kleding voor een spotprijs aan kunt schaffen. Ten slotte is het ook mogelijk een cadeaubon aan te schaffen via de webshop. U kunt een familielid, kennis of vriend met vakantieplannen zo een leuk en handig cadeau geven voor de vakantie. Zo wordt het aanschaffen van kleren voor uw vakantie pas echt leuk!