Ben jij nog op zoek naar een leuk idee voor een relatiegeschenk? Een usb stick laten bedrukken is dan zeker iets om te overwegen! Het gebruik van relatiegeschenken is echt een ideale manier om jouw bedrijf onder de aandacht te houden bij je klanten en zakenrelaties. Natuurlijk zijn er heel veel manieren om dit te doen, zoals het plaatsen van advertenties, het laten bezorgen van folders of het uit laten zenden van reclamespotjes. Dit zijn echter allemaal opties die redelijk wat geld kosten en waarbij het de vraag is of je wel echt mensen bereikt die geïnteresseerd zijn in jouw onderneming. Een usb stick laten bedrukken en deze uitdelen aan je klanten en relaties of aan potentiële klanten op bijvoorbeeld beurzen, is een manier waarop je zeker weet dat je mensen bereikt die al interesse in jouw onderneming hebben. Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat zij nog regelmatig eens aan jouw bedrijf denken en daarvoor is een relatiegeschenk een prima middel. Op die manier kun je effectief reclame maken en er vaak ook voor zorgen dat je meer verkoopt en dus een hogere omzet haalt. Een usb stick laten bedrukken of andere relatiegeschenken uitdelen kan dus heel effectief zijn!

Waarom usb stick laten bedrukken?

Is een usb stick laten bedrukken nu de enige optie die je hebt als je relatiegeschenken uit wilt delen? Uiteraard niet, er zijn heel veel andere mogelijkheden, zoals pennen, paraplu’s en notitieboekjes. Er zijn echter weinig zaken zo effectief als de usb-stick. Waarom is dat nu zo? Dat heeft ten eerste natuurlijk te maken met het feit dat het een product is dat iedereen wel eens gebruikt, aangezien we allemaal wel computers gebruiken en wel eens bestanden van het ene apparaat op het andere willen zetten. Iedere keer dat de stick gebruikt wordt, komen mensen weer in contact met jouw logo of bedrijfsnaam en dat maakt een usb stick laten bedrukken zo ontzettend effectief. Bovendien willen mensen dergelijke sticks ook nog wel eens uitlenen aan anderen, waardoor ook zij hiermee in aanraking komen. Zo vergroot je jouw naamsbekendheid nog meer. Daarnaast is het zo dat jij zelf natuurlijk ook al informatie er op kunt zetten, niet alleen aan de buitenkant, maar ook op het geheugen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

  • een link naar jouw site
  • een digitale brochure
  • foto’s van je producten

Dit is een optie die je enkel hebt als je kiest voor een usb stick laten bedrukken, met een ander type relatiegeschenk is dit uiteraard nooit een mogelijkheid.

Veel mogelijkheden bij USB-Stick Producent

Wil jij ook een usb stick laten bedrukken om weg te kunnen geven als geschenk aan klanten, potentiële klanten en zakenrelaties? Dan ben je hiervoor bij USB-Stick Producent aan het juiste adres. Dit bedrijf biedt jou een heel ruime keus in dergelijke sticks. Je kunt bij hen niet alleen kiezen uit veel verschillende kleuren, maar zij bieden ook een ruime keus in vormen. Zo kun je kiezen voor een standaard vorm, maar ook bijvoorbeeld voor een exemplaar in de vorm van een sleutel. Zij bieden bovendien de mogelijkheid tot custom mad exemplaren, waarbij heel veel verschillende vormen mogelijk zijn, zoals een vliegtuigje, lieveheersbeestje of surfplank. Ga je bij hen usb stick laten bedrukken, dan kun je bovendien ook kiezen uit verschillende materialen. Meestal zijn deze apparaatjes gemaakt van metaal of kunststof, maar je kunt ook eens kiezen voor leer of hout. Door al deze verschillende mogelijkheden, kun je dus sticks laten maken die echt goed passen bij jouw onderneming en die ook opvallen. Wil jij usb stick laten bedrukken voor relatiegeschenken? Dan moet je dus zeker naar USB-Stick Producent gaan!