Mijn vriendin en ik wilden graag iets doen aan onze tuin, deze was namelijk erg kaal en saai. Wij hebben een aantal jaar geleden onze tuin aangepakt en meer tegels laten leggen. Dit leek ons destijds een goede oplossing, want wij wilden niet veel tijd besteden aan de tuin. Helaas merkten wij ook dat de tuin weinig groen had sinds de verbouwing, dit was vooral het geval in de winter. Wij zochten naar een oplossing en het leek ons een goed plan om een kleine heg van Taxus Baccata bomen te planten. Op de website taxusbestellen konden wij de bomen goedkoop kopen en hebben nu meer groen in de tuin. Een paar jaar geleden kochten wij een nieuw huis en besloten om direct de tuin te verbouwen. Wij vinden het allebei niet fijn om in de tuin bezig te zijn en kozen voor een onderhoudsvriendelijke oplossing. Door veel tegels te leggen in de tuin, kwam er meer ruimte voor ons om in de tuin te zitten en hoefden wij weinig tijd aan de tuin te besteden. Wij lieten nog een aantal planten staan, want wij wilden nog wel wat groen overhouden. Door de verbouwing van de tuin hoefden wij niets meer aan de tuin te doen, maar wij vonden de tuin ook een beetje saai. Vooral in de winter was er bijna geen kleur meer te zien in de tuin en dit vonden wij erg zonde. Wij zochten naar een onderhoudsvriendelijk oplossing en kwamen uit bij de Taxus Baccate. Wij wilden graag een kleine heg planten met bomen die het hele jaar groen blijven en goed de winter doorstaan. Online lazen wij dat deze boom erg populair is en weinig onderhoud nodig heeft. Sommige varianten blijven het hele jaar groen en blijven ook mooi wanneer het vriest.

Taxus Baccata gekocht bij taxusbestellen.nl

Online zochten wij naar bedrijven waar wij goedkoop een Taxus konden kopen en vonden diverse bedrijven. Een van de websites die wij hadden gevonden was taxusbestellen.nl. Op deze website is het mogelijk om een boom in verschillende formaten te kopen, een grotere Taxus is duurder dan een kleinere boom. Dit bedrijf had veel goede beoordelingen, hierdoor wisten wij dat wij goede kwaliteit bomen zouden kopen. Op de website is veel informatie te vinden over de Taxus en het onderhoud, hierdoor waren wij goed voorbereid. Wij konden de bomen bij dit bedrijf erg voordelig kopen en het is eventueel ook mogelijk om ze te laten planten, maar wij wilden dit zelf doen. 

Meer groen in de tuin

Het planten van de Taxus was niet moeilijk, online konden wij snel vinden waar wij op moesten letten. Door de bomen hebben wij nu meer groen in de tuin en wij zijn erg blij met het resultaat. Wij hebben kleine bomen gekocht, maar deze bomen groeien snel en zullen wij uiteindelijk moeten snoeien. Voor het kopen van een Taxus raden wij taxusbestellen.nl aan.

  • Je kan hier verschillende formaten bomen kopen
  • Wij lazen veel goede beoordelingen over dit bedrijf
  • Op de website staat veel informatie over de bomen
  • Wij hebben de bomen voordelig gekocht
  • De bomen zien er erg goed uit