Men kan tegenwoordig eigenlijk niet meer zonder het internet. Het is dan ook een feit dat we er trots op zijn dat we op de meeste grote en drukke plukken in Nederland al beschikken over draadloze 4g of in ieder geval een 3g verbinding. Toch gaat dat nog altijd ten koste van uw abonnement omdat u net als vele anderen waarschijnlijk een datalimiet hebt. Dat betekent dat wanneer u geen gebruik kunt maken van een social hotspot, u veel MB’s per maand verbruikt en u wellicht over dit limiet heen gaat waardoor u bij moet betalen. Dat wilt u als gastheer van bijvoorbeeld een café waarschijnlijk ook liever voorkomen en daarom hebben vele etablissementen een social hotspot geïnstalleerd zodat dit probleem zich niet voordoet. Uiteraard is dit in een gewone woonwijk, of waar u buiten dan ook bent, niet een ideale oplossing hoewel ook terrassen en openluchtfestiviteiten vaak al beschikken over een prima social hotspot zodat u zonder moeite in kunt loggen op dit netwerk. Een social hotspot draait maar om een ding: een goede Wi-Fi-verbinding. Wi-Fi is dan ook het sleutelwoord als het gaat om de social hotspot en vele apparaten zijn ingesteld om Wi-Fi te kunnen gebruiken. Zowel voor de smartphone, de tablet als de laptop is dit dan ook de uitkomst. Zo kan men ook als men niet thuis is gebruik maken van zijn of haar apparatuur en zo op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in zijn of haar persoonlijke kring, werk, sport, studie of de hele wereld. Het is immers maar net waar u naar op zoek bent en wat u belangrijk vindt. Feit blijft dat alle apps en dergelijke werken zonder dat u ervoor hoeft te betalen: u gebruikt immers geen MB’s meer uit uw datalimiet want in principe is het de bedoeling dat u deze social hotspot gratis toegankelijk maakt zodat het voor de bezoekers aanvoelt als hun internetverbinding thuis. Klinkt u dit als muziek in uw oren en hebt u belang bij de installatie van een social hotspot? Leest u dan vooral verder.

De beste social hotspot van Nederland realiseren we voor u

Een social hotspot zal er zeer zeker voor zorgen dat u meer bezoekers krijgt want in deze moderne tijd is het erg belangrijk om verbonden te zijn met de rest van de wereld. Waar u ook bent, u hebt vast wel gemerkt dat u nog maar moeilijk zonder uw smartphone kunt. Het is dan ook erg vervelend als u op een plek bent waar dit slecht geregeld is, waar er überhaupt nog geen gratis Wi-Fi is of wanneer de verbinding maar traag tot stand komt zodat u moeite hebt met het laden van een pagina, een app of een filmpje. Op drukke locaties, zoals in de trein, ondervindt u dit wellicht vaak en dat zorgt tot grote irritaties. Nu zorgen de spoorwegen sowieso al voor voldoende irritaties dus dit kan er nog wel bij, maar u begrijpt hoe belangrijk de social hotspot in onze samenleving is geworden. Toch is het niet helemaal eerlijk dat mensen zo maar overal gratis een social hotspot mogen gebruiken. Natuurlijk is het een prachtige vorm van dienstverlening maar er zijn ook nadelen als u er helemaal niets voor terugkrijgt: u betaalt er immers voor. Daarom zijn er kleine gunsten die u van de gebruikers kunt vragen zodat ze van uw social hotspot gebruik kunnen maken zonder zich schuldig te voelen en ontstaat er een win-winsituatie waar beide partijen de vruchten van kunnen plukken. Hierbij denken we aan de volgende opties waar wij uiteraard voor kunnen zorgen tijdens het installeren van een social hotspot.

  • Laat de bezoekers uw Facebook pagina liken voordat ze uw social hotspot kunnen gebruiken. zo krijgt u meer volgers en maakt u op een handige manier reclame voor uzelf en uw bedrijf.
  • Dit kan ook via een ander medium: Twitter. Laat de bezoekers een tweet plaatsen en wie weet bent u binnenkort wel hot topic.

Meer weten? Neem dan gerust eens contact met ons op

Zo ziet u maar weer dat een social hotspot de manier is om reclame te maken en om uw bezoekers de kans te geven bereikbaar te zijn zodat ze eventueel zelfs informatie over uw bedrijf snel de wereld in kunnen sturen, op uw kosten nota bene. Er zijn diverse plekken waar een social hotspot goud waard is:

  • in het openbaar vervoer zoals in de metro, de bus, de trein of de tram
  • in cafés, restaurant en andere openbare eetgelegenheden
  • op uw werkplek zoals in een kantoor of een werkvloer
  • in de bibliotheek, de bioscoop, het theater of in musea
  • op de universiteit, hoge school of MBO

Kortom, enorm veel mogelijkheden waar de social hotspot tot zijn recht komt en waar u dergelijke spots dan ook zeker tegen zult komen. Hebt u nu de behoefte om ook voor en social hotspot te zorgen bij het bedrijf waar u voor werkt of verantwoordelijk voor bent? Neemt u dan eens contact met ons op. Tegen schappelijke tarieven komen we dit voor u verzorgen. U zult zeer zeker kunnen profiteren van de social hotspot bij uw bedrijf dus laat deze kans niet liggen. Ook voor andere IT-vraagstukken staan wij klaar. Zo hebben wij virtualisatie oplossingen voor u in petto net als het aanleggen van een online werkplek, het aanleggen van draadloze verbindingen en nog veel meer. Bel of mailt u ons gerust als u nog met prangende vragen rondloopt!