Het is een feit dat u terwijl u nog in leven bent kunt kiezen voor de optie van begraven of cremeren. Natuurlijk is het ook heel goed mogelijk om deze keuze aan de nabestaanden over te laten. Maar als u nu al weet dat u graag zou kiezen voor begraven, dan is het goed dat wij u even treffen. Ook al is dit een onderwerp waar u liever niet te veel bij nadenkt, het kan toch goed zijn om er even bij stil te staan. Wanneer het moment eenmaal gekomen is dat u begraven moet worden, dan kunnen er een hoop regeldingen op de familie af komen. Soms is dit echt te veel. Familieleden gaan dan niet alleen gebukt onder een diepe rouw, maar ook onder een grote druk om de juiste zaken te regelen. Zou u ook graag willen dat alles netjes in kannen en kruiken is voor uw nabestaanden? Dan raden wij u zeker aan om even een kijkje te nemen op onze uitgebreide website. Hier vindt u meer informatie over de opties die er bij ons zijn. Bij CBA Amersfoort is het te allen tijde mogelijk om alvast een graf te reserveren. Wij kunnen het ons maar al te goed voorstellen dat begraven iets is waar u niet over na wilt denken. Het roept misschien ook angsten op. Dit snappen wij als geen ander en daarom bieden wij u graag een professioneel gesprek aan. Waardigheid en respect staan hierbij voor op. U kunt dus gerust even met ons kennis komen maken om u te oriënteren op de mogelijkheden van begraven bij CBA Amersfoort. Al vele mensen uit het midden van het land gingen u al voor in hun keuze voor ons. En dat is niet voor niets. Zij waarderen onze professionele en respectvolle aanpak van deze zaken en kozen daarom voor ons. Dus als u er ook over denkt om uw keuze op begraven te laten vallen, dan horen wij dit graag van u. Het staat u vrij om even contact met ons op te nemen als u meer wilt weten. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen, zodat wij u een dienst kunnen bewijzen.

De meeste mensen in ons land kiezen voor begraven

Hoewel cremeren in de laatste decennia ook populair is geworden, staat begraven nog steeds op de eerste plek. Het is misschien toch een wat luguber idee als u na uw dood verbrand wordt en dat de as dan ergens uitgestrooid zal worden. Begraven roept toch een meer natuurlijke associatie op. En dat is een van de redenen waarom veel Nederlanders dus de voorkeur geven aan begraven. Ook is dit voor de nabestaanden vaak gemakkelijker voor te stellen. Als uw voorkeur hier ook naar uit gaat en u zou vast graag een plekje willen reserveren op een kerkhof in de buurt, dan is het raadzaam om even op de site van CBA Amersfoort te kijken. In het midden van het land zijn mooie plekken soms schaars en daarom is het belangrijk om er snel bij te zijn. Voor u het weet heeft iemand anders uw favoriete plekje al gereserveerd. Er zijn namelijk nog vele andere Nederlanders die graag begraven willen worden na hun dood. En dat worden er alleen maar meer. Er is dus een grote druk voor begraafplaatsen. En alleen daarom al is het raadzaam om niet langer te wachten. Ons land wordt steeds voller gebouwd en dan is er soms voor kerkhoven niet veel plek meer. En als u dan alvast een plaats gereserveerd hebt, dan weet u in ieder geval zeker dat u goed zit. En zeg nou zelf, dat is toch wel zo prettig? U wilt de familie toch ook niet met een hopeloze zoektocht opzadelen als u er niet meer bent? Kies dan voor begraven bij CBA Amersfoort. Dan zijn de zaken pas echt goed geregeld!

Meer dan alleen een begraafplaats

CBA Amersfoort is niet alleen maar een begraafplaats, maar bij ons zijn er meer mogelijkheden. Als u bij ons begraven wilt worden nadat u ‘de pijp uit bent gegaan’, dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een plechtigheid. Verder staan wij u graag bij

  • in de keuze van een soort graf
  • bij de beslissing voor grafbedekking
  • in het nadenken over een eventueel monument bij uw graf
  • in alles wat u verder nog nodig heeft in dit proces

Kortom, wij staan te allen tijde voor u klaar om het u gemakkelijk te maken om de zaken goed te regelen voor uw overlijden. Het is een goed idee om daar nu alvast mee te beginnen, want u weet maar nooit hoe het leven loopt. Dus gaat uw voorkeur uit naar begraven? Dan zit u bij CBA goed. Wij bieden ook de mogelijkheid voor cremeren. Het is maar net wat u en uw familie graag willen. Wij denken altijd met u mee over alle zaken. En zo staat u er dus nooit alleen voor. Begraven op onze begraafplaats is een verstandig idee, omdat uw nabestaanden dan zeker zijn van een waardige plek om heen te gaan na uw dood. Ieder persoon dat bij ons begraven is wordt dan ook veel bezocht. Dit komt doordat de plek omgeven is door oude bomen, die voor de juiste sfeer zorgen. Verder is het er erg rustig, zoals u dat zou verwachten. Kijk dus even op onze website.