De laatste jaren is de bewustwording rondom natuurlijke voeding enorm gegroeid. Steeds meer mensen zien de waarde in van een natuurlijke en biologische leefstijl, en daar horen natuurlijk biologische producten bij. Dit is dus hét moment om een merk te starten, wat je kunt doen samen met kruiden groothandel Vehgro. Als groothandel voor biologische producten hebben ze een groot assortiment aan kruiden, maar inmiddels ook aan allerlei andere producten. Je kunt daarbij denken aan ecologische zeepproducten, thee mixen, supplementen en natuurlijk alle soorten superfoods, zoals:

  • Spirulina
  • Hennep poeder
  • Acai poeder
  • Cacao boter
  • Bijenpollen

Al deze superfoods kun je in deze kruiden groothandel tegen inkoopprijzen bestellen, in de hoeveelheid die jij wenst. Het spreekt voor zich dat hoe hoger het gewicht is waarin je het afneemt, hoe lager de prijs per kilo wordt. En heb je geen ambities om je eigen merk kruiden of superfoods op te zetten? Dan is het goed om te weten dat je ook gewoon als consument in de webshop van deze kruiden groothandel terecht kunt. Ben je bijvoorbeeld een grootverbruiker van cacaopoeder? Dan is het zonde om dit constant in de biologische supermarkt te moeten kopen. Als je het namelijk bij deze groothandel in superfoods koopt scheelt dat best veel in de prijs, zeker als je wat hogere hoeveelheden koopt (wat in de supermarkt meestal niet mogelijk is).

Hoe start je een eigen merk met deze kruiden groothandel?

Je eigen merk superfoods, kruiden of wat voor biologische producten dan ook opzetten vereist een aantal hele belangrijke stappen. Vehgro kan je als kruiden groothandel helpen bij een groot deel van dit proces. Ze kunnen daar namelijk de verpakkingen produceren en jouw producten daarin verpakken. Zelfs dropshopping behoort tot de mogelijkheden. Dit wil zeggen dat je zelf geen voorraad hoeft bij te houden maar Vehgro alle verzendingen regelt vanuit hun eigen magazijn. Jij kunt je dan richten op de marketing en acquisitie van je merk, en Vehgro neemt als het ware het meer technische gedeelte op zich. Deze kruiden groothandel heeft speciale machines die diverse mooie verpakkingen kunnen maken, zoals mooie stazakken voor superfoods. Door daar jouw eigen design op te drukken wordt de verpakking herkenbaar voor de klant, en heb je een product waar je trots op kunt zijn. Vervolgens zul je winkels moeten gaan aanschrijven, of natuurlijk zelf een webshop moeten openen waar je deze producten verkoopt. Het is maar net hoe groots je het wilt aanpakken. Vehgro is er echter voor elke klant, zowel de grote als de kleine, en helpt je zoveel mogelijk met het neerzetten van jouw merk.

Start je eigen merk non-food producten

Bij deze kruiden groothandel kun je niet alleen terecht voor al die biologische voedingsmiddelen, zoals superfoods, kruiden en thee. Ze kopen namelijk ook allerlei non-food producten in. Daarbij kun je denken aan zeep, verzorgende oliën, zoutlampen en zelfs wasmiddel. Zeker naar het laatste is steeds meer vraag. Mensen gebruiken namelijk liever een natuurlijke variant wasmiddel in plaats van de variant uit de supermarkt. Als jij ook ecologisch wasmiddel wilt aanbieden in je winkel, of een eigen merk wilt starten met ecologische verzorgingsproducten, dan ben je bij Vehgro aan het goede adres. Ze zijn namelijk zoveel meer dan een kruiden groothandel, en helpen je graag bij het realiseren van je plannen.