Als u een paardendekenwasserij zoekt in het zuiden van Nederland, dan bent u bij paardendekenwasserij Ruitershop Ceres helemaal op het juiste adres. Bij ons kunt u uw paardendekens voor zeer goede prijzen laten wassen, en dan weet u ook altijd zeker dat het goed gebeurt. In onze paardendekenwasserij verzorgen wij uw dekens erg goed en wassen wij deze op professionele wijzen, zodat uw deken goed blijft en erg goed schoon wordt. Dat is belangrijk om uw paardendeken in goede staat te laten verkeren zodat het deken lang meegaat en u en uw paard er veel plezier van kunnen hebben. Wij raden u aan om met enige regelmaat een afspraak te maken met een paardendekenwasserij omdat het wassen van uw paardendeken bij een paardendekenwasserij af en toe echt nodig is om slijtage en slechte kwaliteit van het deken te voorkomen. Paardendekens worden snel vies en na verloop van tijd kan de stof gaan verstikken. Dat is niet goed voor het deken maar ook niet goed voor uw paard. Er zijn verschillende soorten paardendekens waar wij raad mee weten want deze dekens moeten allemaal op een bepaalde manier worden gewassen. Dat doen wij voor u in onze paardendekenwasserij. Het soort paardendeken dat u kunt laten wassen bij onze paardendekenwasserij is:

  • winterdekens
  • staldekens
  • vliegendekens
  • zomerdekens
  • fleecedekens

Paardendekenwasserij: professioneel en betrouwbaar

Onze wasmachines zijn toegespitst op de reiniging van uw paardendekens, welke soort dekens dat ook zijn. Na de grondige wasbeurt, hangen wij de dekens buiten te drogen. Dit doen wij omdat het natuurlijk laten drogen van een deken beter is voor de stof. Tevens is het buiten laten drogen van de dekens belangrijk omdat de dekens dan niet zullen krimpen, iets wat vaak gebeurt als mensen de dekens in een droger doen. Wij zorgen er altijd voor dat wij u de beste prijzen bieden bij de paardendekenwasserij omdat wij service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Naast het laten wassen van uw paardendeken in onze paardendekenwasserij, bieden wij ook andere diensten aan zoals het wassen van zadeldekjes en het impregneren van paardendekens. De impregnatie van dekens zorgt ervoor dat ze waterafstotend worden. Het impregneren van dekens in onze paardendekenwasserij doen wij zeer zorgvuldig. Wij voorzien het deken op deze manier van een waterafstotend laagje zodat uw paard wordt beschermd tegen de regen op koude en gure dagen. Het is verstandig om te kiezen voor deze impregnatie omdat, zeker paarden die veel buiten staan, gebaat zijn bij een droog deken. De paardendekenwasserij zorgt dus niet alleen voor het wassen van uw dekens maar biedt ook tal van andere services waar u als paardenbezitter behoefte aan heeft. Omdat het wassen van uw paardendeken gewoon moet gebeuren, zien wij het als onze plicht om deze dienst aan te bieden tegen een mooie prijs. Als u uw paardendeken laat wassen en impregneren in onze paardendekenwasserij, dan zal het opnieuw impregneren van het deken pas weer na een jaar of drie nodig zijn. Wij raden daarom altijd aan om goed bij te houden wanneer u het deken voor het laatst heeft laten behandelen want vochtige en koude dekens kunnen ervoor zorgen dat uw paard ziek of verkouden wordt en dat is iets wat u te alles tijd wilt voorkomen en wij ook!

De paardendekenwasserij: nieuwe dekens

Natuurlijk gaat een paardendeken niet voor eeuwig mee. Daar moet u ook realistisch in zijn. Wanneer een paardendeken aan vervanging toe is, zult u het deken dan ook moeten vervangen. Voor mooie en kwalitatieve dekens bent u bij ruitershop Ceres op het juiste adres. Wij hebben zeer goede dekens voor u in de aanbieding die wij tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Onze collectie is zorgvuldig uitgekozen door mensen die weten wat uw paard nodig heeft. Uiteindelijk komt het allemaal maar op een ding neer; het welzijn van uw geliefde dier. Wij geloven daarom in producten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van uw paard. Op onze website kunt u zien wat wij als ruitershop allemaal te bieden hebben. Natuurlijk kunt u ook op ieder moment bij ons terecht om informatie in te winnen of producten voor paarden. Wij weten alles van paarden en de verzorging van de dieren. Als u naast het wassen ook een nieuwe waterafstotend laagje wilt laten aanbrengen op uw paardendeken, dan moet het deken wel al waterafstotend zijn. Dat wil zeggen dat u een waterafstotend deken moet kopen om hem ook te onderhouden. Deze behandeling doen wij niet met een machines maar gewoon handmatig omdat het deken dan van onder goed blijft ademen en het deken ook gelijkmatig wordt beschermd zodat er geen plekjes worden overgeslagen, want dat is zonde. Deze behandeling moet erg secuur gebeuren. De kosten voor de behandeling liggen op €13,95 voor het laten wassen van een deken. Als u meer dekens wilt laten wassen dan bieden wij u een verlaagde prijs aan. Vanaf vijftien dekens zal de prijs per deken dus lager liggen en betaalt u nog maar €12,95. Dit betekent dat u er verstandig aan doet om de dekens allemaal tegelijk te laten wassen. Dat scheelt u geld en natuurlijk ook tijd. De prijzen die wij vragen voor het wassen zijn inclusief btw en u hoeft niet zelf eerst het deken uit te kloppen voor u ze brengt. Het verwijderen van haren en modder zien wij als onderdeel van het wassen en dat zullen wij dan ook voor u doen. Vieze dekens brengt u dus gewoon naar onze wasserij en wij doen de rest.