Gordijnen kunnen uw interieur maken of breken. Goede gordijnen kiezen die passen bij de rest van uw interieur is belangrijk. Gordijnen zorgen voor een warme uitstraling van uw interieur. Ze zorgen er voor dat u in de avond de gordijnen kunt sluiten om een meer intieme sfeer te creëren, maar ze zorgen ook voor afscherming van het licht. Bij Rivington Interiors heeft u tal van mogelijkheden om online gordijnen, kussens of andere stoffen te bestellen en op maat te laten maken. Wij bieden een unieke service waarbij u online de maten door kunt geven. Wij zorgen dan dat u de gordijnen in de stof en de maat die u heeft uitgekozen krijgt opgestuurd. Online gordijnen bestellen is heel erg makkelijk en u geniet bovendien van het grote voordeel dat u niet naar een winkel hoeft. De reden dat wij een online winkel zijn begonnen is omdat wij mensen de beste kwaliteit aan willen kunnen bieden tegen de beste prijs. Online gordijnen bestellen en op maat laten maken doet u bij ons. Onze gordijnen komen in verschillende soorten, maten en materialen en u kunt tevens kiezen voor onze zogenaamde kant en klaar producten. Wij bieden producten met een natuurlijk uitstraling. Uw bestelling wordt direct na betaling in behandeling genomen. Zorg dus dat u alle gegevens goed en duidelijk invult wanneer u een bestelling plaatst, want dan heeft u het product naar keuze snel in huis. Rivington Interiors biedt u:

  • de mooiste materialen in natuurlijke tinten
  • de mogelijkheid om drie proefstaaltje te bestellen
  • de mogelijkheid voor advies op maat voor uw interieur
  • een duidelijk website met een meet service
  • snelle en veilige betaalomgeving online

Online gordijnen bestellen; meest gestelde vragen beantwoord

Vaak hebben mensen nog een aantal vragen die ze willen stellen over online gordijnen of kussen bestellen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zullen wij u antwoord geven op de meest gestelde vragen die mensen ons stellen wanneer ze online gordijnen, kussen of stoffen bestellen. Zo stellen veel mensen die online gordijnen bestellen ons de vraag hoe zij eigenlijk zeker kunnen weten dat een bepaalde stof ook past bij het interieur. Dit is een hele goede vraag en het antwoord geven wij u in de vorm van een oplossing. U heeft namelijk de mogelijkheid om maar liefst drie stofstaaltjes te bestellen. Deze worden aan huis geleverd. Zo kunt u met de stof kijken of deze wel echt past bij de kleuren in de rest van uw interieur en weet u zeker dat de kleur ook de juiste is. Deze drie proefstofjes kunnen uiteraard helemaal kosteloos worden besteld. Wij zien het bieden van deze mogelijkheid wanneer u online gordijnen of andere producten wilt bestellen namelijk als belangrijk onderdeel van onze service. De juiste keuze maakt u namelijk in een keer en niet in twee of drie keer. Online gordijnen bestellen kan dus niet mis gaat als u kiest voor online gordijnen bestellen bij ons! Omdat het daglicht in een woning overdag anders is dan in de avond is het zeker aan te raden om de kleuren op proef te laten bestellen. Ga hiervoor naar het contactformulier en wij doen u de stofstaaltjes direct toekomen. Gordijnen bestellen en op maat laten maken in de juiste stof; dat biedt een echte toevoeging op uw interieur. Een andere service die wij bieden en die door onze klanten altijd zeer gewaardeerd wordt wanneer zij online gordijnen willen bestellen, is onze advies service. Wat bedoelen we daar precies mee? Het komt vaak voor dat mensen wel online gordijnen willen bestellen maar dat ze niet goed weten wat voor soort stof ze moeten kiezen. Op deze vraag bieden wij als antwoord tevens een oplossing, want u heeft de mogelijkheid om een stukje behang of iets anders van uw interieur op te sturen en dan gaan wij op zoek naar een stof die er bij past. Vele mensen vinden het geweldig om op deze manier geholpen te worden als ze online gordijnen bestellen want niet iedereen heeft een scherp oog voor detail en het kiezen van de mooiste combinaties.

Gordijnen laten voeren voor een beter resultaat

Natuurlijk raden wij al onze klanten aan om de gordijnen te laten voeren. Hoewel het natuurlijk niet verplicht is om de gordijnen te laten voeren, is het wel mooier en het levert een veel beter resultaat op. Gordijnen die gevoerd zijn hanger mooier en steviger en hebben een mooiere uitstraling. En dat is waar u naar op zoek bent. Online gordijnen bestellen en laten voeren kan met verschillende materialen zoals katoen. Als u wilt dat de gordijnen helemaal geen licht doorlaten, dan kunt u ook voor een voering kiezen die volledig verduisterend is. Gordijnen online bestellen is makkelijk en u kiest bij ons voor de mooiste stoffen. Wij houden ons sinds jaar en dag bezig met het aanbieden van de mooiste stoffen die een echte toevoeging bieden aan uw interieur. Dat betekent dat wij u alles kunnen vertellen over onze stoffen en het onderhoud. Bekijk op uw gemak onze website en kies voor een van onze mooie producten. Mocht u met vragen zitten die u niet vindt onder het kopje ‘meest gestelde vragen’ dan staat het u vrij om op ieder moment contact met ons op te nemen. U kunt dat doen middels het contactformulier. Wij helpen u graag verder!