Zorg voor herkenbare kantoorartikelen met een notitieblok met logo. Hoewel veel kantoren steeds meer online werken en het papier een kleinere rol moet spelen, zijn veel mensen nog steeds gehecht aan schrijfmateriaal. Het is makkelijk en altijd bij de hand. Daarnaast heeft het ook iets authentieks om met pen en papier te werken. Mensen pakken makkelijker een schrijfblok met logo mee dan een laptop. Je schrijft sneller iets op papier, dan in de notities van een tablet, smartphone of laptop. Dankzij de praktische kant bestellen bedrijven nog steeds papieren kantoorartikelen voor hun medewerkers. In dat geval is een notitieblok met logo nog representatiever, omdat deze dan helemaal in het teken van de organisatie staat. Door de kleuren en het logo hebben mensen nog meer het gevoel onderdeel te zijn van een organisatie. Daarnaast geeft het de indruk dat het bedrijf optimaal aandacht geeft aan de kantoorartikelen door deze te voorzien van een logo. Bij een bedrijf als PrintSelect is een schrijfblok met logo makkelijk te bestellen. Je geeft het ontwerp door van jouw logo en kiest het type uit om te gebruiken als notitieblok met logo. Bekijk de opties voor een schrijfblok met logo op de website printselect.nl.

Schrijfblok met logo: gelijmd of wire-o

Mensen hebben graag opties en iedereen is hier verschillend in. Zelfs met het aanbod aan artikelen als een notitieblok met logo is dat op te merken. De een vindt de gelijmde bladen prettig om mee te werken, de andere heeft liever de ringbanden, ook wel bekend als de wire-o. Hoewel het papier uiteraard gewoon zijn werk doet, kan de manier waarop ze samengebonden zijn bepalend zijn voor het gebruikersgemak. Gelukkig maar dat PrintSelect deze beiden aanbiedt om te bestellen. De schrijfblok met logo heeft zelfs een harde cover die het papier goed beschermt en netjes houdt. Naast het bindwerk, is ook de voorkeur voor het formaat voor iedereen verschillend. Bij PrintSelect kan je een notitieblok met logo bestellen in de volgende maten:

  • A4 tot en met A7
  • A5 Large
  • Din Large
  • Vierkant L, M of S

De A5 Large en de Din Large hebben de vorm van een rechthoek. Mocht je een origineel schrijfblok met logo willen bestellen, dan is het ook nog mogelijk uitzonderlijke maten door te geven. Je hoeft je dan niet te houden aan de standaard A4 of A5 maten bijvoorbeeld, maar je geeft de lengte en breedte maat door die past bij jouw schrijfblok met logo.

Relatiegeschenken inclusief logo

Soms vraagt een ontwerp voor een notitieblok met logo voor zijn eigen maten. Reden kan zijn dat het ontwerp van het logo niet goed uitkomt met de standaardmaten die horen bij een A7 of een Din Large of een van de andere uitvoeringen. Nog meer redenen om dan de maten door te geven die hier wel bij passen. Jouw logo moet natuurlijk er wel schitterend uit zien op het schrijfblok met logo. Zeker als je deze ook wilt uitdelen aan klanten of bezoekers, of als een geschenk aan je medewerkers. Het zou niet goed zijn als dan het logo onduidelijk op het notitieblok met logo komt te staan. Bedenk daarom goed welke formaten geschikt zijn voor jouw ontwerpen. Wanneer je dit goed hebt, dan selecteer je de rest van de eigenschappen voor jouw notitieblok met logo. Het papier is altijd 90 grams en de omslag heeft een gewicht van 250 grams. Wie jouw schrijfblok met logo ook gaat gebruiken, is verzekerd van prettig schrijfmateriaal voor alle gelegenheden. Wanneer het blok wordt gebruikt in een andere omgeving, dan zorgt het logo voor een mooie reclame voor jouw organisatie.