Dit jaar leek het mijn vriendin en mij leuk om een kerstboom tijdens kerstmis buiten te zetten. Wij hebben een kleine tuin voor de deur waar wij de kerstboom neer wilden zetten. Veel van onze buren zetten ook altijd versiering buiten neer, maar zetten dan bijvoorbeeld een opblaasbare kerstman neer. Wij wilden wat anders en dachten dat een goed verlichtte kerstboom voor veel sfeer zou zorgen. Aan een kerstboom konden wij gemakkelijk komen, maar wij wisten waar wij gemakkelijk stroom vandaan konden halen. Het leek ons het handigste om kerstverlichting op batterij te kopen en dat konden wij via de website kerstverlichtingbuiten. Ik jaar zijn er verschillende buren die hun huis mooi versieren tijdens kerstmis en dit jaar wilden wij graag meedoen. Het ziet er altijd mooi uit wanneer meerdere mensen hun best doen en leuke versiering buiten neerzetten. De buren naast ons zetten altijd een grote opblaasbare kerstman neer en tegenover ons zetten ze verschillende herten neer. Daarnaast zijn er veel buren die kerstkransen ophangen, of andere kleine versieringen. De afgelopen jaren deden wij nooit mee, maar dit jaar wilden wij graag ook iets speciaals doen. Wij hebben een kleine voortuin en wij wilden net als de buren iets moois neerzetten. Ik dacht al snel aan een verlichtte kerstboom, maar aangezien wij geen stopcontact in de buurt hebben, zou dit lastig worden. Wij losten dit probleem op door kerstverlichting op batterij te kopen. Ik had eerst naar een oplossing via het stopcontact gezocht, maar die hebben wij buiten niet. Via een open raam een verlengsnoer naar buiten leek mij niet verstandig, omdat het stopcontact niet nat mag worden. Kerstverlichting op batterij zou wel een goede oplossing zijn, maar dan moesten wij deze verlichting nog ergens kopen. Wij hadden nog wel verlichting via een snoer beschikbaar, maar die konden wij dus niet gebruiken. 

Online kerstverlichting op batterij gekocht

Online zochten wij naar webshops die kerstverlichting op batterij verkopen en wij vonden al snel verschillende websites. Wij wilden een kleine boom neerzetten, daarom hoefde de verlichting niet zo lang te zijn. Wij hadden verschillende websites vergeleken en besloten de lampjes via kerstverlichtingbuiten.com te kopen. Deze website is gespecialiseerd in kerstverlichting en heeft een zeer groot assortiment. Dit bedrijf verkoopt kerstverlichting op batterij in verschillende kleuren en in verschillende lengtes en wij vonden al snel een geschikt formaat. De verlichting heeft verschillende functies en via een video konden wij precies zijn hoe de lampjes zouden oplichten. De prijs voor de verlichting was bij dit bedrijf zeer voordelig en wij besloten om het direct aan te schaffen.

Een zeer mooi verlichtte kerstboom

Een paar dagen nadat het sinterklaasfeest was afgelopen, besloten wij om de kerstboom buiten te zetten. De kerstverlichting op batterij zorgde dat de boom zeer mooie verlicht was en zorgde voor een leuke sfeer. Een aantal buren gaven ons zelfs complimenten over de boom. Volgend jaar gaan wij waarschijnlijk weer de boom versieren met de kerstverlichting op batterij. Wij raden kerstverlichtingbuiten.com aan voor het kopen van verlichting.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in kerstverlichting
  • Zij hebben verschillende maten en kleuren verlichting te koop
  • Via een video konden wij zien hoe de verlichting zou werken
  • De boom werd zeer mooi verlicht