Bent u bekend met het fenomeen zonnewijzers? Zonnewijzers zijn grappige apparaten zoals u ze ziet afgebeeld op onze website ks-verlichting.nl. Zoals de naam van de site al zegt verkopen wij zeker niet alleen zonnewijzers maar daar willen we het wel graag met u over hebben in deze tekst. We vinden dat de zonnewijzers af en toe wat onderbelicht zijn terwijl het een geweldige uitvinding is die al in vroege rijken veelvuldig werd toegepast om er de tijd mee aan te geven. Wat is er immers nauwkeuriger dan de zon zelf? Dankzij een combinatie van licht, de ronding van de Aarde en schaduw is het mogelijk om met behulp van zonnewijzers de tijd af te lezen. Het behelsd enige oefening maar dan kunt u het ook. Op onze site kunnen we uitleggen hoe u dit kunt aflezen zodat u dit thuis ook kunt nadat u zonnewijzers hebt besteld. De voorddelen van onze website laten zich raden maar willen we u zeker niet onthouden.

  • ​We hebben een zeer ruim assortiment aan zonnewijzers en dat blijven we keer op keer uitbreiden. Houdt u dan ook steevast de website in de gaten want voor u het weet is een artikel alweer vervangen voor een ander en wellicht mist u dan wel een mooie toevoeging voor uw tuin. Ook kan het zo zijn dat oudere zonnewijzers voor koopjes de deur uit gaan. Wees er dan ook zeker als de kippen bij.
  • We leveren enkel hoge kwaliteit zonnewijzers en alleen van gerenommeerde merken. Anders gaan we er niet mee in zee. We hebben alle producten zelf dan ook ruimschoots van te voren uitvoerig getest voordat we het opnemen in ons assortiment.
  • We hebben een jarenlange ervaring in de verkoop van zonnewijzers en leveren binnen enkele dagen bij u thuis aan de deur. Het kan zelfs zo zijn dat u binnen 24 uur de bestelling al kunt ontvangen. Dat klinkt u ongetwijfeld als muziek in de oren.
  • We hebben een grote showroom in Noord-Holland en die is van maandag tot en met zaterdag geopend. Kom dus gerust eens langs om al onze zonnewijzers te bekijken.

Wilt u graag zonnewijzers in uw tuin?

Al veertig jaar lang zijn wij de specialist op het gebied van buitenverlichting dus als u uw tuin eens flink onder handen wilt nemen dan weet u ons vanaf nu te vinden. Bij ons zal het u aan niets ontbreken. Of u nu langskomt of liever thuis vanachter de pc alles gaat bekijken, ons maakt het niet. We geven het u net zo makkelijk mee als dat we de zonnewijzers bij u komen bezorgen. Wij werken enkel samen met speciale pakketdiensten die hier al jarenlang ervaring mee hebben. Zo weten wij dat uw pakketje veilig thuisbezorgd zal worden zonder enige beschadiging. Mocht dit toch het geval zijn en er zijn zonnewijzers gesneuveld, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Dan doen wij er alles aan om dit te verhelpen en sturen we u natuurlijk gloednieuwe zonnewijzers op. Dat is nu eenmaal service van de zaak want bij ons is de klant nog echt de koning. Zonnewijzers staan prachtig op uw veranda of in uw serre. Of op uw hek bij de poort van de ingang van uw huis. Eigenlijk maakt het niet zo veel uit waar u zonnewijzers plaatst. Ze zullen vrijwel altijd in het oog springen en interessante vragen oproepen bij mensen die niet zo vaak zonnewijzers onder ogen krijgen. Zo lang ze op een vlakke ondergrond staan zodat u de tijd kunt lezen is er niets aan de hand en zullen de zonnewijzers prima hun werk kunnen doen. Wacht dus niet langer en neem snel eens een kijkje op onze website. Niet alleen voor dergelijke wijzers zijn wij te vinden. Ook zijn we thuis in de buitenverlichting en alle accessoires die hierbij komen kijken. Dus wilt u uw tuin wat extra glans meegeven om zo een gezellige sfeer te creëren als de duisternis heeft ingeslagen, dan komt u natuurlijk onze website toe. Het maken van een online bestelling uitermate eenvoudig en zo voor elkaar.

Wilt u meer weten? Neem dan eens contact met ons op

We begrijpen dat u wellicht nog eventjes de kat uit de boom wilt kijken want een dergelijke zonnewijzer kan een behoorlijke investering zijn. Niet alleen is het leuk om er zelf een of meerdere in uw tuin te plaatsen, het is tevens een doeltreffend cadeau waar u iedereen zeer zeker erg blij me kunt maken. Wij beschikken dan ook over een inpakservice dus wilt u dit cadeau doen aan iemand voor bijvoorbeeld een verjaardag of vanwege een andere feestdag? Zet dit dan eventjes bij de bestelling en dan zorgen wij er wel voor dat het netjes verpakt wordt. Dat zal zeer zeker een leuke surprise zijn en u zult er groot en klein mee kunnen verrassen. Dus wat wilt u nog meer? De feestdagen staan immers alweer voor de deur dus het kan zeker geen kwaad om alvast wat in huis te gaan halen. Het is nu nog rustig, ook voor ons dus haast u snel. Ook als u wat later bent hoeft u niet bang te zijn dat de voorraad op is. Wij kopen namelijk in het groot in zodat we altijd voldoende voorraad hebben. Tevens zorgen we ervoor dat we dankzij die lage inkoopsprijs ook de verkoopsprijs laaghouden zodat niet alleen wij maar ook u daarvan de vruchten kan plukken. kijk daarom snel op de website van ks-verlichting.nl