Het draait in gevallen van design en interieur heel vaak om de zogenaamde ‘finishing touch’. De laatste hand die je er aan legt om iets af te maken of te perfectioneren. In de tuin heb je het dan al snel over de kleurrijke bloemen die je op het einde toevoegt om de tuin extra aanzien te geven. Maar als we kijken naar de basisstructuren van de tuin, dan wordt de laatste hand vaak gelegd via de grotere terrastegels van 60×60. Alles is immers al gegraven, de perkjes zijn allemaal afgemeten en afgebakend en daarna wil je de zaken gaan invullen. Het gras moet dan gezaaid worden en het terras moet worden voorzien van terrastegels van 60×60. In veel gevallen krijgt de tuin pas echt gestalte op het moment dat de tegels worden gelegd. Dan ontstaat er een zichtbare structuur. Je ziet door de terrastegels van 60×60 meteen waar het terras gaat komen. Een tuinpad kun je ook aanleggen met terrastegels. Deze hoeven niet per se ook een formaat te hebben van 60×60, maar het kan natuurlijk wel. Door een connectie te maken met het terras ontstaat er een soort geraamte in de tuin waar je de rest aan kunt ophangen. Perkjes en het gazon krijgen immers meer een duidelijke vorm wanneer je deze afzet tegen de terrastegels van 60×60. Je kunt ook met de terrastegels van 60×60 beginnen, maar het is beter om daar even mee te wachten. Als de rest van de tuin nog gegraven moet worden, dan kunnen de tegels verzakken. Het is beter om eerst als het ware een zwart wit tekening te maken met duidelijke lijnen waar alles komt. Vervolgens kun je de zaken gaan inkleuren. Dit doe je dan met de terrastegels van 60×60, de planten die je wilt planten, het gras dat je wilt zaaien en de bloemen die tot slot kleur gaan geven. Maar voordat je met de tegels aan de slag kunt gaan, dien je deze wel eerst ergens te kopen. De vraag is dan ook waar je terecht kunt wanneer je op zoek bent naar terrastegels van 60×60. Je hebt uiteraard verschillende mogelijkheden en deze mogelijkheden hangen ook weer samen met de locatie van je woning en je tuin. Als je in of nabij IJsselmuiden woont, dan kun je uiteraard even een bezoekje brengen aan buitenbart. Maar dankzij het internet kun je ook prima zaken doen met buitenbart door de tegels te bestellen via de website. 

De mooiste terrastegels van 60×60 vind je op buitenbart.nl

Als je nieuwsgierig bent naar het aanbod van terrastegels, dan ben je bij de website van buitenbart.nl aan het goede adres. Je kunt hier in ieder geval terecht voor: 

  • Tegels met houtlook
  • Betonnen tegels
  • Antraciete tegels

Op de site vind je natuurlijk een compleet overzicht van alle mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Zodra je de tegels van je keuze hebt gevonden, dan kun je deze toevoegen aan de digitale kruiwagen. Wil je ze eerst in het echt bekijken? Kom dan gerust langs. 

Hulp nodig bij het tegel leggen? Neem contact op

Als je niet precies weet hoe je het beste te werk kunt gaan bij het leggen van de tegels, dan kun je voor het nodige advies altijd contact opnemen met buitenbart.

Lees meer…