Rugo - LogistiekVoor veel bedrijven die handelen met bedrijven in het buitenland is het van groot belang om de logistiek goed op orde te hebben. Een bedrijf dat u hier uitstekend bij kan helpen en in veel verschillende landen in Europa uw logistiek kan verzorgen is Rugo Logistics. Wij zijn als geen ander de specialist op dit gebied en kunnen met name in Noord, Oost en Centraal Europa veel voor u betekenen als ideale vervoerspartner. Op het gebied van logistiek hebben wij contact met vele partners in vele landen zodat wij ook op locatie voor u nog bepaalde zaken kunnen regelen indien dit nodig is. Uiteraard zijn al onze chauffeurs uitermate ervaren en uitstekend gekwalificeerd en u hoeft zich dan ook nooit zorgen te maken over de veiligheid van uw goederen. Wij vinden het ook van groot belang dat de logistiek die wij uitvoeren altijd volgens schema verloopt en daarom kunt u er op rekenen dat wij ons houden aan de aflevertijden die wij met u hebben besproken. De internationale logistiek die wij voor u kunnen verzorgen is bovendien zeer scherp geprijsd, dus ook op dat gebied kunt u nergens beter terecht dan bij ons. In veel landen kan het voor startende ondernemers lastig zijn om hun goederen te vervoeren en wij helpen daar graag bij door onze lokale partners in te zetten voor het binnenlandse vervoer in de landen in kwestie. Wij kunnen dus niet alleen de logistiek van en naar diverse Europese landen voor u verzorgen maar kunnen ook binnenlands nog heel wat voor u betekenen. Ook op het gebied van warehousing kunt u op diverse locaties in diverse landen bij ons terecht. De logistiek van en naar diverse landen maken wij mogelijk doordat wij 23 vaste charters hebben die continue op en neer gaan. Omdat wij ook met deelladingen werken kunt u bovendien altijd uw spullen kwijt in één van onze vrachtwagens. Een betere partner in de logistiek kunt u zich dan ook niet voorstellen. Als u meer informatie wilt over onze diensten of bijvoorbeeld een overzicht van onze bestemmingen wilt bekijken dan kunt u uiteraard even op onze site kijken.

Expert op het gebied van logistiek

Omdat wij al vele jaren in deze branche werkzaam zijn, hebben wij ondertussen een groot netwerk opgebouwd waar u als klant ook van kunt profiteren. Onze medewerkers hebben dagelijks contact met onze partners in de diverse landen en kunnen daarom ook snel schakelen als dit moet. Op het gebied van logistiek zijn wij dan ook onovertroffen, zeker als het aankomt op de landen in Noord, Oost en Centraal Europa. Wij bieden u daarnaast vele voordelen, onder andere op het gebied van veiligheid en zekerheid. Zo is het bij ons mogelijk om via de mobiel uw vracht te volgen. Wij maken logistiek op deze manier inzichtelijk en transparant zodat u zich hier geen zorgen om hoeft te maken. Daarnaast zijn al onze vrachtwagens goed uitgerust met uitstekende apparatuur zodat de logistiek veilig en vlekkeloos zal verlopen. De transittijd is natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren, maar wij kunnen vaak snelle diensten aan onze klanten beloven omdat wij zeer veel ritten maken. In veel landen in Europa kunnen wij al binnen maximaal zes dagen zijn, dus u hoeft nooit heel lang te wachten tot uw artikelen op de plek van bestemming zijn, of tot uw bestellingen in Nederland zijn. In alle landen waar wij bezorgen hebben wij een terminal waar wij terecht kunnen en waar onze lokale partners de logistiek overnemen. Op die manier kunt u er op vertrouwen dat de spullen snel op de plek van bestemming zullen aankomen. De meer dan 30 landen waar wij transport en logistiek van en naar kunnen verzorgen kunt u op onze site vinden. Een klein overzicht van deze landen volgt hier onder:

  • Rusland
  • Wit-Rusland
  • Ierland
  • Servië
  • Bosnië en Herzegovina
  • Noorwegen
  • Griekenland

Wij vervoeren dus niet alleen naar de standaardlanden, maar kunnen u ook bij landen die ver weg liggen en minder bekend zijn bij veel Nederlandse vervoerders uitstekend helpen. Als u binnen Europa bepaalde goederen wilt laten vervoeren van of naar Nederland dan kunt u zich geen betere vervoerspartner wensen, dus neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte of kijk rustig even op de site rond om te bekijken wat wij u allemaal kunnen bieden.

Specialisatie in internationaal vervoer

Bij ons kantoor in Denekamp kunt u natuurlijk altijd terecht voor een goed overleg en een lekkere bak koffie, dus als u verder nog vragen heeft of persoonlijk wilt bespreken hoe de logistiek in zijn werk zal gaan dan bent u van harte welkom. Wij kunnen daarnaast er ook voor zorgen dat u er helemaal geen werk meer van heeft door ook het papierwerk voor u te regelen. Dit kan een lastige en vervelende klus zijn dus als u wilt dat wij dit overnemen dan doen wij dit graag voor u zodat u verder kan met uw normale bezigheden. Omdat wij ook veel deelladingen aannemen kunnen wij bijna iedereen helpen. Ook op het gebied van logistiek van containers kunnen wij overigens veel voor u betekenen. Neem daarom altijd eerst even contact met ons op als u internationaal transport nodig heeft en wie weet komen we er samen voor een zacht prijsje uit. Wij helpen u graag bij het uitbreiden van uw bedrijf dus twijfel niet als u de mogelijk heeft om te in- of exporteren maar bel ons.