Wat wij u bieden zijn vakanties waar u in de bergen kunt genieten van uw favoriete wintersport. Houdt u liever een wintersportvakantie of hebt u genoeg geld om tweemaal per jaar op vakantie te gaan? Wat de reden dan ook mag zijn om te kiezen voor een wintersportvakantie, we kunnen aan al uw behoefte voorzien. Kijk eens bij Go ski en ondervindt het voor uzelf. U zult zien dat een wintersportvakantie nu wel heel erg dichtbij komt. Is het niet heerlijk om te leren skiën of juist om de zwarte piste te proberen als semiprofessioneel skiër? Vindt u skateboarden juist erg leuk en wilt u dat ook eens in de sneeuw proberen? Zet dan een snowboard onder uw voeten en haal de gekste stunts uit. Natuurlijk is er ook voor de amateur en voor kinderen genoeg te beleven. Van skiklasjes tot aan de ouderwetse slede die u in vele varianten aan zult treffen in de sneeuwpartijen tijdens uw wintersportvakantie. En wat te denken van grote rubberen banden waarmee u snel de piste afdaalt? Vermaak voor het hele gezin, voor het hele studentenhuis en zelf voor ouderen die nog fit genoeg zijn om in hun eigen tempo op ski’s de piste af te dalen. We bieden u altijd de scherpste prijzen zodat u nooit een dief van de portemonnee bent maar wel op wintersportvakantie kunt gaan naar bijzondere streken in Europa.

Uw wintersportvakantie komt nu wel heel erg dichtbij

We bieden u op dit moment onder andere een wintersportvakantie aan in:

  • Frankrijk,
  • Oostenrijk,
  • Italië,
  • Duitsland
  • En natuurlijk ook in Zwitserland.

Wist u dat u zelfs het hele jaar door op wintersportvakantie kunt gaan in de Alpen? Zolang u maar naar een plek gaat waar het hoog genoeg is zodat u daar over het eeuwige sneeuw kunt sporten. Het land bij uitstek is in dat geval Zwitserland. Dit land wordt volledig omringd door de machtige Alpen, het ultieme wintersportgebied van Europa. Weliswaar is dit land een stukje duurder dan buurlanden Frankrijk en Oostenrijk, als u graag in de zomer in de brandende zon wilt skiën dan moet u er wel iets voor overhebben. Wat u tevens niet moet vergeten is om ruim van te voren een skipas te kopen. Voor elk land gelden hieromtrent weer andere regels zoals u duidelijk op onze site kunt terugvinden. Met een dergelijke pas hebt u dan toegang tot de piste. Hebt u die pas niet aangevraagd, dan moet u dagelijks hoge kosten betalen om deze piste op te mogen en dan bent u simpelweg erg veel geld kwijt. Laat u dat niet overkomen, een wintersportvakantie is in verhouding met een zomervakantie al een stukje duurder. Al was het enkel omdat u natuurlijk heel wat uitrusting moet kopen dan wel huren. Denk aan ski’s, skipakken, helmen, brillen en ga zo maar door.

Oostenrijk is ook in de zomer een prachtig land om te bezoeken

Neemt u eens een kijkje op onze website naar de vele mogelijkheden die we qua wintersportvakantie aanbieden. Dit aanbod verandert niet alleen dagelijks aan prijs maar ook aan locatie. Als het is volgeboekt dan werken we dat in real-time nauwkeurig bij. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden over deze veranderingen? Abonneer u dan op de gratis nieuwsbrief door onderaan de site uw e-mailadres in te vullen. En vergeet ook niet om de website te bookmarken zodat u regelmatig een kijkje kunt nemen tussen de last-minute-aanbiedingen. Die wilt u absoluut niet missen want dit zijn daadwerkelijk kelderprijzen. Hebt u hier verder nog enige vragen over? Stuur ons dan gerust een e-mail.