Afvallen of gewicht verliezen is enorm lastig. Als je last hebt van extreem overgewicht, dan zijn er erg veel overtollige kilo’s die je in principe kwijt kunt raken. Maar juist dan heb je te maken met een zwaar lichaam dat moeilijk in beweging is te krijgen. Verder heb je ook te maken met een eetlust waar je niet zomaar vanaf kunt komen. Maar ook als je bijvoorbeeld niet heel zwaar bent, maar gewoon een paar kilo’s kwijt wilt, dan is dat een lastige opgave. Het probleem als je bijvoorbeeld 10 kilo wilt afvallen, is dat je vaak te maken hebt met probleemgebieden. Je bent bijvoorbeeld 10 kilo te zwaar, maar je lichaam ziet er op zich gewoon slank uit. Het vet hoopt zich namelijk op in:

  • De buik
  • De billen
  • De dijen

Als je vervolgens minder gaat eten omdat je 10 kilo wilt afvallen, dan zal je zien dat je niet van je buikje afkomt. Je wordt weliswaar lichter, maar de probleemgebieden worden niet aangepakt. Dat maakt het dus ook belangrijk om niet teveel gericht te zijn op gewichtsverlies. Als je een buikje hebt, dan moet je ervoor zorgen dat je je buikvet verliest. Als je 150 kilo zwaar bent, dan is elke vorm van gewichtsverlies in principe positief. Dit komt ook omdat je in een dergelijk geval overal teveel vet hebt. Het maakt in dat opzicht dus ook niet uit waar je de vetten het eerst verliest. Maar als je een ‘normaal’ lichaam hebt met enkele probleemgebieden, dan is het belangrijk dat je kiest voor een dieet dat die probleemgebieden aanpakt. Dus als je gericht 10 kilo wilt afvallen, kies dan voor de de Biohcg Original kuur. Deze kuur is er namelijk op gericht om je overtollige vetten te verbranden. De methode hiervoor bestaat uit twee onderdelen. Meer hierover kun je hieronder lezen.

De twee wegen waarmee je 10 kilo kunt afvallen

Het gaat er dus om dat je de probleemgebieden aanpakt. Deze probleemgebieden ontstaan doordat overtollige vetten het buikgebied bijvoorbeeld als opslagplaats kiezen. Als je dan minder gaat eten, dan gaat je lichaam weliswaar vetten verbranden, maar het zijn meestal de probleemgebieden die als laatste door het lichaam worden aangepakt. Hierdoor verlies je dus wel gewicht, maar duurt het heel lang voordat je ook daadwerkelijke je buikje kwijtraakt. Dat is dus jammer, want daardoor kun je wel 10 kilo afvallen, maar zie je niet echt resultaat. Als je over je hele lichaam her en der een beetje vet kwijtraakt, dan wordt je weliswaar lichter, maar in de spiegel zie je eigenlijk geen duidelijk verschil.  Met de Biohcg Original kuur zorg je ervoor dat je 10 kilo kunt afvallen op een zeer gerichte manier. Dit gaat zoals gezegd via twee wegen. De eerste weg bestaat uit een vetarm dieet. Dit dieet is helemaal uitgeschreven en je kunt dus per dag precies lezen wat je moet eten. Maar met een vetarm dieet alleen kun je weliswaar 10 kilo afvallen, maar je hebt meer nodig om ook je buikje aan te pakken. Hiervoor maak je gebruik van de tweede weg. Via de HCG druppels die onderdeel uitmaken van de Biohcg Original kuur, zorg je ervoor dat je lichaam juist de vetten van de probleemgebieden gaan verbranden. Dus via de eerste weg zet je je lichaam aan het werk en via de tweede weg zorg je ervoor dat het lichaam op de juiste locaties aan het werk gaat.

Bestel de Biohcg Original kuur als je 10 kilo wilt afvallen

Via de site van orthokliniek.com kun je de Biohcg Original kuur bestellen. Dit kan via de winkelwagen van de webshop.