Wat is er nou leuker dan als piraat lekker te gaan plunderen? Helaas zijn de tijden van echte piraterij ver achter ons en dus moeten we ons behelpen met films over piraten en natuurlijk krasspelletjes met piraten. Kraspelletjes worden altijd als erg vermakelijk ervaren. Het idee dat je de symbolen langzaam aan ziet verschijnen, zorgt gewoon altijd voor spanning. Daarom krassen veel mensen altijd wanneer ze kunnen krassen. Het is om deze reden dat mensen zelfs krassen wanneer ze niets met de prijs gaan doen. Als je bijvoorbeeld een waardebon krijgt en je moet krassen voor het bedrag, dan ben je al snel geneigd om even te kijken hoeveel het is ook al ga je er niets mee doen. Krassen, ook al levert het niets op, zit ons dus in het bloed. Daarom is het ook leuk als je gewoon een leuk krasspelletje kunt spelen waarmee je punten of geld kunt verdienen. Pirates Pillage is wat dat betreft een perfect spel om aan je krasbehoeftes te voldoen. Pirates Pillage is een spel waarbij je een veld met 9 symbolen kunt openkrassen. Het is de bedoeling dat je dezelfde symbolen bij elkaar krast. Heb je drie dezelfde symbolen, dan win je natuurlijk. Met een beetje geluk kun je schathemeltje rijk worden. Bij wijze van dan natuurlijk, want het zijn schatkistjes die je open krast. In deze schatkisten vind je vervolgens verschillende dingen zoals:

  • Een rum fles
  • Een verrekijker
  • Gouden munten
  • Kelken
  • Gouden staven

Het spel is des te leuker door de eenvoud. Het enig wat je hoeft te doen is krassen. Dat betekent dat je het overal kunt spelen. zit je bijvoorbeeld in de wachtruimte bij de tandarts? Focus je aandacht dan niet op het boorgeluid uit de kamer waar de tandarts bezig is, maar ga lekker Pirates Pillage spelen. Of als je in de trein zit, dat is uiteraard ook een uitgelezen moment om gewoon eens de telefoon uit je zak te halen en Pirates Pillage te gaan spelen. Verder is het ook gewoon leuk om het te spelen als je er zin in hebt. Dus als je thuis op de bank zit en je denkt bij je zelf: ‘ik heb zin in krassen!’, dan ga je gewoon even Pirates Pillage spelen.

Waar kan ik Pirates Pillage spelen?

Krasspelletjes zijn leuk, maar het kost bulten met papier. Gelukkig kun je Pirates Pillage gewoon online spelen. Via fairplayspelletjes.nl kun je verschillende leuke online spelletjes spelen. Hier valt Pirates Pillage dus ook onder. Via de website kun je je aanmelden via je emailadres en wachtwoord. Zodra je een account hebt, dan kun je direct gaan spelen. Vervolgens kun je zelf gaan spelen en met sommige spellen zoals Piece of Pie kun je ook andere spelers uitdagen. Je kunt dan een vriend uitdagen, maar je kunt ook gewoon een random speler uitdagen. Je kunt dan tegen elkaar spelen en degene met de meeste punten wint het spel.  Pirates Pillage is een spel dat je individueel speelt. Aangezien het spel erg eenvoudig is, kun je het beste gewoon gaan spelen om te ervaren hoe het is om dit spelletje te spelen.

Geniet van de vele spelletjes van fairplayspelletjes.nl

Als je van spelletjes houdt, dan ben je bij de bovenstaande website zeker aan het juiste adres. We hebben het al even over Piece of Pie gehad en natuurlijk over Pirates Pillage, maar je kunt ook kiezen uit vele andere spellen. Zo kun je bijvoorbeeld leuke puzzelspelletjes spelen zoals:

  • Cute Puzzle Witch
  • Duckpond Mahjong
  • Freecell

Kortom, op fairplay verveel je je nooit.