Bent u een organisator van een festival of evenement en zoekt u daarom nog naar badges om uw medewerkers mee te voorzien? Dan bent u bij maxilia.nl aan het juiste adres. Niet alleen kunt u hier een mooie badge vinden, we kunnen tevens de badges bedrukken met alle gegevens die u maar wenst. Zo kunt u badges laten bedrukken met de naam van het evenement, het logo toevoegen en het voorzien van vrolijke versiersels. Vergeet niet om een plekje vrij te houden zodat men hun eigen naam er op kan schrijven. Badges bedrukken kan bij ons al vanaf 100 stuks en kan oplopen tot wel 5000 stuks. Wilt u nog meer badges bedrukken en kopen? Neemt u dan even persoonlijk contact met ons op. Een evenement is zeker niet het enige voorbeeld waarbij badges worden gebruikt. Ook in winkels, fabrieken, ziekenhuizen of bij een receptie komen badges waarschijnlijk als geroepen. Het is handig voor personeel onderling maar ook voor de bezoekers. U kunt niet alleen uw badge bij ons bestellen, ook badgehouders kunt u hier voorzien van gegevens en in groten getale bestellen. Zo slaat u twee vliegen in een klap!

Bij Maxilia kunt u diverse relatiegeschenken van opdruk laten voorzien

Op de site van Maxilia vindt u natuurlijk niet alleen maar badges en dergelijke producten. We verkopen een keur aan relatiegeschenken voor bedrijven, instellingen, ZZP’ers en ga zo maar door. Het weggeven van relatiegeschenken is een briljante commerciële uitvinding. Zeker als u het door Maxilia laat voorzien van uw bedrijfsgegevens, logo en/of slagzin. Er zijn diverse gelegenheden om deze producten weg te geven zoals tijdens een jaarbeurs, een kortingsfestijn of door het als extraatje in het kerstpakket van uw werknemers te stoppen. De mens vindt het fantastisch om zo nu en dan verwend te worden en u hebt een goede manier van marketing gevonden. Zo ontstaat er een win-winsituatie waar u echt optimaal gebruik van moet maken. Het is veel goedkoper om producten van Maxilia te kopen en weg te geven dan het maken van reclamespotjes voor de radio of tv. En aangezien men eerder weg zapt dan de reclame uit te hoeven kijken levert het u waarschijnlijk veel meer op door relatiegeschenken uit te delen. Wij zijn van alle markten thuis en verkopen bijvoorbeeld notitieboekjes, pennen, paraplu’s, werkkleding en ijskrabbers. Tevens kunt u bij Maxilia alle kantoorartikelen laten voorzien van uw bedrijfsgegevens. Denkt u hierbij aan etiketten, briefpapier en usb-sticks.

Voor kinderen kunnen we zelfs bellenblaas bedrukken!

Hebt u een speelgoedwinkel? Dan kunt u bellenblaas bedrukken om uit te delen aan kinderen die uw winkel bezoeken. Maar ook particulieren kunnen hun bellenblaas bedrukken door maxilia.nl. Want u kunt al vanaf een klein aantal bellenblaas bedrukken. Misschien geeft u binnenkort een kinderfeestje omdat uw zoon of dochter jarig is. Dan is het gebruikelijk om na afloop alle kinderen een kleinigheidje mee te geven. Een flesje bellenblaas weggeven is dan een geweldig idee. Hebt u nog vragen over onze producten, de mogelijkheden qua drukwerk of over ons bedrijf? Dan kunt u ons op diverse manieren bereiken. Wellicht weet u niet welk flesje bellenblaas voor u de beste keuze is:

  • Stuur ons dan een e-mail met uw prangende vragen,
  • Of bel ons tijdens kantooruren even op,
  • U kunt ons ook aanspreken via de online chatfunctie.

Wat u van ons onder andere mag verwachten is een snel antwoord en een product van kwaliteit dat snel wordt geleverd tegen een lage prijs. Denkt u dat u hier vaker gaat bestellen? Maak dan een gratis account aan. Dan logt u in met uw wachtwoord en inlognaam!